Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Onhan tuosta aikaa

21.5.2024

Katselin tuossa, että olin viimeksi julkaissut tekstin täällä blogin puolella syysloman 2023 jälkeen. Liian pitkä aika siis. Usein keskusteluissa puhun, kuinka rakastan kirjoittaa. Ja haluan kirjoittaa ja olen ajatuksella kirjoitetun pitkän tekstin kannattaja ja ja ja. Kuitenkaan en mitään ole saanut aikaiseksi. Tämä teksti ei suinkaan ole kovinkaan ajatuksella kirjoitettu. Lähinnä testaus, jotta toimiiko tämä alusta enää ollenkaan. Myönnän, olin jo vähän unohtanut miten tämä homma toimii.

Tässä on tapahtunut ihan mielettomän suuria muutoksia tämmöisen jämähtäneen ja turvallisuushakuisen ukon elämässä. Näistä on kyllä rakennettava ne ihan omat pitkät tekstit jossain vaiheessa. Irtisanouduin siitä tutusta työpaikasta yli kymmenen vuoden uran jälkeen ja vaihdan koulua. Oli jopa vähän pelottavaa.

Laitoin oman rakastamani asunnon vuokralle ja muutimme ihan Helsingin ydinkeskustaan. Olen joskus haaveissani sanonut, että haluan vielä joskus asua ainakin hetkisen ihan täällä ytimessä. Nyt oli optimaalinen paikka tämä toteuttaa. Asunto on aika ihana vaikka olipa tämäkin prosessi jopa vähän pelottavaa. Asumismuotona avoliitto. Se ei niinkään pelota.

Olemme aloittaneet koulumaailmaan sijoittuvan podcastin. Sen piti aluksi olla vain minun henkilökohtainen ja ammatillinen terapiaprojektini, mutta nyt sitä on tehty jo kymmenen jaksoa. Nousipa se Spotifyssa suomen kuunnelluimpien listalla sijalle 16. Parikseni sain aivan ihanan Stinan, joka on alaa vaihtanut ex-erityisopettaja. Hän puhuu niin viisaita ja minä lähinnä omiani. Ihan toimiva kombinaatio ja ei ollenkaan pelottava.

Olen juossut paljon ja yhtenä iltana myös MLL UP- hyväntekeväisyysmuotinäytöksessä. Aivan ihana tapahtuma ja aivan älyttömän kivoja tyyppejä. Se on vuosittain itselleni aina myös symboli kohta starttaavasta opettajan kesälomasta, jota niin kovin odotan.

Viimeinen kirjoitus oli siis syysloman jälkeen ja nyt tuli sopivasti ennen kesälomaa. Yksi lupaus. On aika aktivoitua täällä bloginkin puolella.

Palaillaan siis ja ihanaa aurinkoviikkoa!

-Esko

(alin kuva: Satu Mali)

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Kepa 22.5.2024 at 14:34

    Odotus palkittiin! Kiva jos tänne silloin tällöin jaksat jotain rustata, tykkään teksteistäsi ja tavasta kirjoittaa 🙂 hyvää alkavaa kesää!

    • Reply Esko 22.5.2024 at 21:44

      Oih, niin ihana kuulla!

      Kyllä minä tänne alan taas vähän useamminkin rustailemaan. Täytyisi vähän uudistaa ulkoasua jne…nyt ollaan vedelty samalla jo kaheksan vuotta. 🙋🏼‍♂️

      Kivoja aurinkopäiviä!!!

    Leave a Reply