Eskon reseptivinkkaukset alkakoon. Ne on hyvä aloittaa nurinkurisessa järjestyksessä (jälkiruoka ensin). Eli näin kevään korvilla, jäätelökauden alkaessa. MINTTUPUFFET TUPLAPÄTKIKSELLÄ, olkaa hyvä!
Tuhti, makoisa ja hyvin helppo valmistaa.
-Esko-
Eskon reseptivinkkaukset alkakoon. Ne on hyvä aloittaa nurinkurisessa järjestyksessä (jälkiruoka ensin). Eli näin kevään korvilla, jäätelökauden alkaessa. MINTTUPUFFET TUPLAPÄTKIKSELLÄ, olkaa hyvä!
Tuhti, makoisa ja hyvin helppo valmistaa.
-Esko-
Noi reunan m&m-karkit???? Mut siis kiitos vinkistä, säästän ton kokeilun pahan päivän varalle(tai sitten hyvän????). Tai ehkä herkuttelen tolla synttäripäivänäni.
Heippa Katja!
Kuvausrekvisiittaa…Tarttui vahingossa mukaan itse pääherkkuunkin…:) Kyllä, kannattaa ehdottomasti kokeilla.
Ton jäden pitää olla sillee sulanu sopivasti nii ai että 😉 vois kokeilla viim sit kesällä josku(kun) on helle…
Kannattaa…:)
Ihna Esko. 😀 Kiitos tästä. .)
Ihana on kuitenkin ehkä parempi sana.