, , , , ,

Syntisen hyvä jälkiruoka

28.3.2017

Eskon reseptivinkkaukset alkakoon. Ne on hyvä aloittaa nurinkurisessa järjestyksessä (jälkiruoka ensin). Eli näin kevään korvilla, jäätelökauden alkaessa. MINTTUPUFFET TUPLAPÄTKIKSELLÄ, olkaa hyvä!

Tuhti, makoisa ja hyvin helppo valmistaa.

-Esko-

Comments (7)

You Might Also Like

7 Comments

  • Reply Katja 28.3.2017 at 15:45

    Noi reunan m&m-karkit???? Mut siis kiitos vinkistä, säästän ton kokeilun pahan päivän varalle(tai sitten hyvän????). Tai ehkä herkuttelen tolla synttäripäivänäni.

    • Reply Esko Kyrö 28.3.2017 at 17:33

      Heippa Katja!
      Kuvausrekvisiittaa…Tarttui vahingossa mukaan itse pääherkkuunkin…:) Kyllä, kannattaa ehdottomasti kokeilla.

  • Reply Elina 28.3.2017 at 20:15

    Ton jäden pitää olla sillee sulanu sopivasti nii ai että 😉 vois kokeilla viim sit kesällä josku(kun) on helle…

    • Reply Esko Kyrö 29.3.2017 at 21:42

      Kannattaa…:)

  • Reply Anne 8.4.2017 at 19:32

    Ihna Esko. 😀 Kiitos tästä. .)

    • Reply Anne 8.4.2017 at 19:33

      Ihana on kuitenkin ehkä parempi sana.

  • Reply Kaksi ja puoli viikkoa kesälomaan – E2O 14.5.2019 at 19:13

    […] jäätelömaut. Vielä en ole löytänyt voittajaa omalle suosikilleni Minttupuffetille. Sen voi vielä suuremman nautinnon toivossa höystää Pätkiksillä. Niinsanottu PätkissandwichPuffetti. Kannattaa […]

  • Leave a Reply