Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Kaksi ja puoli viikkoa kesälomaan

14.5.2019

Tänään hölkätessäni töistä kotiin havahduin siihen tosiasiaan, että kesäloma alkaa kahden ja puolen viikon päästä. Se tuntuu joka kevät aivan yhtä erikoiselta. Minulla on nyt toista vuotta peräkkäin kuudes luokka, joten sinne ne lapsukaiset lähtevät kohti uutta vaihetta elämässään.

Kutosluokkalaisten kanssa jo ovelle koputteleva kevätjuhla on aina hieman spesiaali. Usein sitä joutuu hieman nieleskelemään Jäähyväislaulun kajahtaessa ilmoille. Tänään hölkätessäni töistä kotiin iloitsin myös omasta suorituksestani. Koko kevään ajan juoksin edestakaisin työpaikalleni noin 2-3 kertaa viikossa. Hyvä Esko, olen ylpeä sinusta.

Jos on kevätjuhla varma alkavan kesän merkki, niin kyllä niitä vuosittain toistuvia merkkejä on jälleen ilmoilla. Ei, nyt en puhu vihertävästä luonnosta, linnunlaulusta tai solisevista puroista. En edes tukka pystyssä kulkevasta, kauheilla silmäpusseilla varustetusta opettajasta. Vaan jälleen ovat ympärillä velloneet seuraavat aihepiirit:

  • Aivan väärin kasattu ja kokematon Leijonaryhmä kisoissa. Ei tule mitään. Ja kuinkas onkaan käynyt? Kolmesta pelistä kaksi upeaa voittoa aivan niitä kärkimaita vastaan. Ja sitten voidaankin hurrata ja elää yhdessä tämän juuri oikein ja fiksusti rakennetun jengin mukana. On myös hienoa huomata, että lähes joka kevät nousee Suomen urheilukartalle aivan uusia sankareita. Oli Mikael Granlundin ilmaveivi ja nyt veivaa vasta 18-vuotias superheppu Kaapo Kakko. Nimi on varmasti jo nyt kaikkien tiedossa.
  • Euroviisut ja jälleen on keskusteluja seurattuani mukana kaikkien aikojen suomalainen floppi. Toivon niin suuresti, että Darude ja Sebastian Rejman osoittavat kaikkien epäilijöiden olleen väärässä ja saavat viisukansan puolelleen. Itse tykkään tuosta biisistä. Saa nähdä tykkääkö kukaan muu? Lordi teki sen, mutta siitä on jo auttamatta liikaa aikaa. 
  • Sammakkomiehen pitävä ennuste kesän säästä. Mahtaako tulla käristyskupolia tänä vuonna? Ei kyllä yhtään haittaisi jos sammakkomies tämän maahamme ennustaisi. 
  • Vielä ehdit kesäkuntoon artikkelit, joissa mitä kummallisemmilla asennoilla saat aivan varman pyykkilautavatsan. 
  • Hymy ihmisten kasvoilla. 

Tuleeko muita mieleen?

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply