Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

No hitto, miks ei?

9.6.2017

Yksi asia, joka sekoittaa somen takuuvarmasti kerta toisensa jälkeen on sää. Aurinkopäivinä some-tilit täyttyvät hymyilevistä ihmisistä, valosta ja niistä onnenhetkistä, joita aurinko saa aikaan. Ja saahan se aikaan paljon. On ollut kyllä hyvä startti tähän lomaan, kun on saanut aloittaa sen pääosin auringonpaisteessa ja päässyt nauttimaan niistä mahtavista aurinkoilloista ulkona, ilman mitään päämäärää, ilman mitään suunnitelmia. Omalla ajallani täytyy osata nauttia tästä vapaudesta ja aurinkoisten päivien mukanaan tuomista mahdollisuuksista. Ei tarvitse asettaa puhelimeen herätystä, ei tarvitse aamulla torkuttaa sinne viimeiseen pisteeseen asti.

Useammin on kyselty paikkoja, joita voisin Helsingistä muille suositella. Itsekään en ole kaikkitietävä Stadin kundi, mutta jonkinverran on tullut tutustuttua tähän nykyiseen kotikaupunkiini. Uusin paikka, jota vinkkaan on Katajanokan alkupään alue. Ravintola Holiday heti Uspenskin katedraalin alla tarjoaa nopean lähdön ulkomaille. Terassi on viihtyisä, ruoka todella hyvää (mm. kuvan annos, ah!!) ja meininki todella kansainvälinen. Suosittelen. Holidaysta kivenheiton päässä sijaitsee uusi ulkouimala Allas Sea Pool. Paikka on vielä hieman kesken, mutta jo tässä vaiheessa kohde on melkoisen vaikuttava. Kaksikerroksinen terassi tarjoaa varman auringon lisäksi melkoisen huikeat näkymät merelle, Kauppatorille ja Espan alkupäähän. Suosittelen. Uimassa en ole vielä käynyt, mutta täytyy kyllä mennä.

Mitäpä muuta en ole vielä tehnyt tässä ihan lähiaikoina. Niitähän on, niitähän on.

 • Suppaus. Tähän lajiin minulla on ollut hyvin ristiriitainen suhtautuminen, mutta…No hitto, miks ei?
 • Telttaretki esimerkikski Nuuksioon. Teltassa en ole nukkunut sitten kertausharjoitusten, mutta…No hitto, miks ei?
 • Melontaretki. Kesäleiriltä jäi huonoja muistoja, kun piti kehuskella näteille ohjaajakollegoille eskimokäännöksellä. Öö, ei mennyt ihan putkeen, mutta…No hitto, miks ei?
 • Päivämatka Tallinnaan. Käynyt ainoastaan koripallon merkeissä. Olisi mukava käydä tutustumassa ravintoloihin ym…No hitto, miks ei?
 • Pikkupussailut hämärtyvissä festivaalikesäöissä. Viime kesänä oli hieman hakemista. Nyt jo omilla jaloillaan, tukevasti, eli…No hitto, miks ei?
 • Ulkoilmaelokuva. Viimeksi ollut seitsemänvuotiaana Kreikassa Zakynthoksen saarella. Elokuva oli kreikankielinen ja mustavalkoinen. Jos nyt valitsisi jonkun mielekkäämmän, eli…No hitto, miks ei?
 • Yrittäisi nähdä jonkun bändin setin kokonaan festareilla. En vaan jaksa keskittyä olemaan kokonaista keikkaa paikallani. Ultra Bra, Ultra Bra tee tähän muutos eli…No hitto, miks ei?

F:n kanssa tehdäänkin sitten hieman erityyppisiä hommia. Ai, että!!

Tästä tulee hyvä kesä, tulee, tulee. Mukavaa alkavaa viikonloppua!!

-Esko-

// Otsikko ja muutamat lainit lainattu Laura Voutilaisen kovasta hittibiisistä…Kuva: Olli Laine//

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Muffin 9.6.2017 at 17:50

  Mä odotan kans tota Ultra Brata ja et sen varmasti jaksaa kuunnella alusta loppuun ja laulaa mukana suurimmaksi osaksi ????

  • Reply Esko Kyrö 10.6.2017 at 11:56

   No, näinpä Muffin…:)

 • Reply Nailou 9.6.2017 at 22:51

  Suuntaahan kesällä tassut Suomipop festareille Jyväskylään..no hitto miks ei? 😉

  • Reply Esko Kyrö 10.6.2017 at 11:56

   Ei huono…:) Taitaa kyllä loppua viikonloput kesken.

  Leave a Reply