Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Kaikkea pitää kokeilla

20.10.2017

Aurinkoinen perjantai alkoi tutulla jalkajumpalla. On tämä kuntouttaminen kohtalaisen tylsää puuhaa, mutta täytyy varsinkin nyt alkuvaiheessa hoitaa se niin hyvin kuin mahdollista. Akillesjännevamma opetti todella tuon järkevän ja kärsivällisen kuntoutuksen tärkeyden. Onneksi selvisin kuitenkin melkoisen pienillä vaurioilla. Miltei normaali kävely ja autolla huristelu onnistuu, mikä on oikein mukavaa. Ei tarvitse kotona kökkiä, pääsee salille ja moikkailemaan kavereita. Tänään iltapäivällä kävinkin moikkaamassa kaveriani (kai näin voi jo sanoa Hanne?) Rähinän studion uumenissa. Hanne kirjoittaa Valeäiti-nimistä blogia, jonka yhtenä osa-alueena ovat podcastit, Valeäidin nauhoitukset.

Kaikkeahan pitää kokeilla ja tämä podcast-maailma on itselleni vielä melkoisen vieras juttu. Tänäänkin laitoin oikein hienon hatun päähän, kunnes tajusin. Kyseessähän onkin vain äänite. Nuo podcastithan ovat kyllä oikein käteviä. Kuulokkeet päähän ja voit kuunnella niitä melkeinpä missä vain. Täytyykin alkaa hieman tutustumaan näihin ympyröihin. Tulee varmasti ainakin syvennyttyä ja keskityttyä olennaiseen, koska ei tarvitse tehdä mitään. Sulkea vain silmät ja kuunnella. Lukiessa tai videoita katsellessa sitä helposti samalla touhuaa kaikkea muuta ja keskittyminen herpaantuu.

Jakso tulee ulos joskus ja varmasti kirjoittelen sitten lähempänä lisää. Pitkästä aikaa viikonloppu, kun ei ole oikein mitään erikoissuunnitelmia ja hyvä niin. Jalka vähän rajoittaa menemisiä, mutta jotain ex-temporeta on aina hyvä kehitellä. Juuri sovittiinkin, että menemme tänään kuuntelemaan hyvän ystäväni esittämiä ranskalaisia chansoneita. Kerran olen tuon esityksen nähnyt ja se oli todella hyvä. Tänään toivottavasti vielä entistä parempi. Mukava ilta tulossa.

Hyvää alkanutta viikonloppua!

Onko teille tuttua tuo podcast-maailma? Osaatteko suositella jotain hyviä?

-Esko-

// Osa kuvista: Iso-Henkka //

Comments (5)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply Maiju 21.10.2017 at 12:21

  Itse tykkään kuunnella englanninkielisiä podcasteja. This American Life on juuri nyt suosikkini. Kuuntelun voi aloittaa esimerkiksi sivustolle kootulta Favorites-listalta tai kuunnella viimeisimmän podcastin. Omia suosikkejani vanhoista podcasteista ovat mm. Three Miles, The Ghost of Bobby Dunbar, Dr Gilmer and Mr. Hyde ja Switched at Birth.

  Mukavaa viikonloppua!

  • Reply Esko Kyrö 21.10.2017 at 13:27

   Kiitos vinkeistä Maiju!
   Mukavaa viikonloppua sinullekin!…????????

 • Reply Sari 23.10.2017 at 15:42

  Uusia mielenkiintoisia tuttavuuksia ovat Unelmaduunarit ja Steal My Job (suomenkielinen). Näissä tarkastellaan ja puhutaan työelämän muutoksista ja muutoksen avaamista mahdollisuuksista. Ja Tuija Pehkosen Yle Puheen jaksot kuuntelen myös podcastina, sieltä löytyy kiinnostavia haastateltavia joka makuun.

 • Reply Valeäiti 21.1.2018 at 17:51

  Kääk miten mä en ole vastannut tähän, luulin jo vastanneeni! Tietty kaveri! 🙂 🙂

  • Reply Esko Kyrö 22.1.2018 at 20:01

   🙂

  Leave a Reply