Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Ja leffaan lähtee herkuttelemaan…

17.11.2017

Pitkästä aikaa arvonta ja olipas siinä reippaasti osallistujia. On ilo järjestää arvontoja, joihin on matala kynnys osallistua ja koen, että ne saattavat tuoda teille lukijoille mukavia juttuja. Tällä kertaa arvonta liittyi tuonne elokuvamaailmaan. Kommenttejanne oli kiva lueskella. Voitto meni tällä kertaa: MAISALLE…Onneksi olkoon! (Laitatko minulle vielä varmistusmeilin osoitteeseen: kyro.esko@gmail.com…)

“Ensimmäisenä tuli mieleen Eat, prey, love -elokuva. Kenties syynä matkakuume. ???? Viimeisinpänä nähty Yösyöttö ja seuraavana aikeissa uusi Tuntematon sotilas. Leffaseurana oma iskä. ????”

Sunnuntaina on luvassa jälleen muuten arvontaa ja tällä kertaa palkinto onkin melkoinen. Kannattaa siis lukaista. Elokuviin vielä palatakseni, täytyisi muuten ihan ehdottomasti mennä katsomaan Aku Louhimiehen uusi Tuntematon sotilas. Paljon olen siitä hyvää kuullut. Oletteko käyneet katsomassa ja mitäpä tykkäsitte?

Mukavaa alkavaa viikonloppua!!

-Esko-

Comments (14)

You Might Also Like

14 Comments

 • Reply Muffin 17.11.2017 at 19:18

  En ole vielä käynyt katsomassa uusinta Tuntematonta sotilasta, mutta kehuttu sitä on kovin. Ajattelin mennä itsenäisyyspäivänä katsomaan, jos onnistuu ja ajattelin tehdä sellaisen hyvän teon samalla, että pyydän seuraksi äskettäin Helsinkiin muuttanutta kollegaa jonka tiedän olevan yksinäinen ja vailla sosiaalisia kontakteja uudessa kaupungissa.

  • Reply Esko Kyrö 17.11.2017 at 19:51

   Saattaa olla hieman tunkua itsenäisyyspäivänä…Itsekin oli hieman samanmoiset ajatukset. Ja kylläpä olet ystävällinen ystävällesi…???? Kivaa iltaa!

 • Reply Jaana 17.11.2017 at 21:19

  Kyllähän se aina koskettaa , tosin kolme tuntia meinas tuntua myös ahterissa

  • Reply Esko Kyrö 17.11.2017 at 22:21

   Niinhän se puheiden mukaan koskettaa ja koskettaa tosiaan ahteriinkin. Itse on kyllä valittava versio väliajalla…???? Kivaa viikonloppua!

 • Reply Tätio 17.11.2017 at 23:33

  Mainittakoon etten ole moista opusta koskaan lukenut. Teinityttöni oli mukana fidalla ja halusi ostaa opuksen pokkariversion. Pitääkin haastatella joko uppoutunut sen maailmaan. Lukuihmisiä kun on. Kakkosluokalta asti. En ole nähnyt leffoja… Aukkosivistyksessä?

  • Reply Esko Kyrö 18.11.2017 at 22:47

   Iltoja Oo!
   No, hienoinen aukko. Nyt se olisi korjattavissa. Myytkö heijastimiasi? Olisi taas tarvetta…????????

 • Reply Heli 17.11.2017 at 23:56

  Kävin katsomassa, pitkähän se tosiaan on. Puolessa välissä jotenkin rytmitys hieman muuttui ja loppu aikakin kului nopeasti. Takarivi ja villasukat pelasti puutumiselta ????. Vähän pelkäsin että mulla menee aivan itkemiseksi, mutta ei mennyt. Hyvä elokuva kokonaisuudessaan.

  • Reply Esko Kyrö 18.11.2017 at 08:22

   Villasukat siis jalkaan, kiitos Heli vinkistä…????????

 • Reply Anile 18.11.2017 at 15:02

  Kävin katsomassa ja tykkäsin kovasti, aika meni nopsaan. Hieno päivitetty versio alkuperäisestä 🙂

  • Reply Esko Kyrö 18.11.2017 at 22:46

   No täytyy kyllä Anile mennä!!…✌

 • Reply Pia 18.11.2017 at 23:14

  Käynyt katsomassa elokuvan kaksi kertaa jo.. ???? Mieheni kanssa ja toisen kerran isäni kanssa isänpäivälahjaksi. Tykkään kovasti elokuvasta, omasta mielestä paras suomalainen elokuva! Suosittelen, kannattaa mennä katsomaan! Mahtavia roolisuorituksia, varsinkin Eero Ahon; Antero Rokka ????

 • Reply Mie 18.11.2017 at 23:22

  Oli hieno leffa. Raskas aihe mutta hienosti toteutettu. Aika hyviä roolisuorituksia näyttelijöiltä. Vähän tais silmät kostua pariinki kertaan… Hurjia aikojahan nuo on ollut.

 • Reply Kimmo 19.11.2017 at 00:40

  Uusi Tuntematon Sotilas on ehdottomasti katsomisen arvoinen leffa! Ja toinen ehdottomasti katsomisen arvoinen leffa, ehkäpä jopa Tuntematonta Sotilasta parempi, on Ikitie.

 • Reply Heidi 19.11.2017 at 10:03

  Kävin eilen katsomassa ja tykkäsin paljon! Todella upeita roolisuorituksia ja mielestäni hyvin toteutettu elokuva. Välillä herkistyi kyyneliin asti ja seuraavaksi sai taas nauraa jollekin sutjautukselle 🙂

 • Leave a Reply