Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Aikamoisia aarteita

30.3.2018

Ei ollut vielä sosiaalista mediaa ja kuvia ei jaettu. Jos jotain jaettiin, niin negatiiveja. Niitä sitten valouvausliikkeissä kehitettiin. Kertakäyttökamerat täytyi aina ottaa reissuille mukaan, joilla varmasti on osa noista hieman punakoista kuvistanikin napattu. Ei ollut filttereitä, joilla olisi ensimmäisen päivän punaa tasoiteltu. Vanhojen kuvien katseluun en koskaan kyllästy ja vanhempieni kätköt tarjoavat näihin historiaseikkailuihin mahtavat edellytykset.

Onneksi on albumeihin niitä aikoinaan laitettu. Siellä ovat hyvässä tallessa säilyneet. Vähän ovat päivien saatossa kellastuneet. Tuo kyseinen filtteri ei onnistu sormea hipaisemalla. Se vaatii kolmenkymmenen vuoden luonnollisen elämisen. Oma ulkoinen olemukseni on näemmä myös elänyt melkoisesti tässä vuosien saatossa.

Jutilan Timon sanoin: “Eteenpäin on menty…” On ollut niinsanottua muodikasta viivapartaa, Johnny Rotten- henkistä hiustyyliä, viimeisimpänä valkaistu takapiiska länsinaapurivaikutteilla. Ja pitihän sitä ylijäänyttä väriä partaankin hieman sipaista.

Eskon evoluutio. Melkoista meininkiä, huh!

Mukavaa iltaa!!

-Esko-

Comments (5)

You Might Also Like

5 Comments

 • Reply 6tytönäiti 30.3.2018 at 23:29

  Tää oli kyl mahtava illan piristys 😀 😀
  Hassua pääsiäistä!

  • Reply Esko Kyrö 2.4.2018 at 15:49

   Kiiiiiitos samoin!…:)

 • Reply Kyllä äiti ja isä osaa… | E2O 31.3.2018 at 19:22

  […] pääsiäisenä tarvitsekaan. Tein parina päivänä todellista nostalgiatrippiä. Kaivelin esiin vanhoja valokuva-albumeita, koripallomuistoja sekä erinäisiä äänitteitä. Äänitteistä löytyi myös omaa musiikillista […]

 • Reply miukkis 31.3.2018 at 21:34

  Näytät ihan F:ltä ekassa kuvassa! 🙂 Kivaa pääsiäisen jatkoa!

  • Reply Esko Kyrö 2.4.2018 at 15:51

   Ai, onpa kiva!!…:) Samoin!!

  Leave a Reply