Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Blogissa on ongelma

11.4.2018

Eilen keskustelimme työssäni auttamisesta ja pienistä mieltä lämmittävistä teoista. Illan päätteeksi sainkin sitten itse kokea tämmöisen pienen mieltäni lämmittävän teon useammalta lukijaltani. Blogissani on joku erikoinen ongelma, johon en itse ollut edes törmännyt. Kiitos siis teille, jotka otitte minuun yhteyttä.

Ihmisten saapuessa sivuilleni heille ilmestyykin tuommoinen hienoisen kuumottava varoitus: SIVUSTO EI OLE TURVALLINEN ja hyökkääjät voivat huijata sinut tekemään jotain vaarallista ym…Haitallista sisältöä. Itse en tuontyyppisistä ATK-ongelmista juurikaan mitään ymmärrä ja olen ollut yhteydessä alan guruihin, jotka toivottavasti saisivat ongelman pian korjattua.

Hyökkääjät ovat tulleet itselleni tutuiksi ihan eri ympyröistä ja toivottavasti nämä hyökkääjät putoavat jo ihan playoff-kevään ensimmäisellä kierroksella. Tiedän itsekin, että sivuillani saattaa olla erikoista sisältöä, mutta turvatonta ja haitallista en halua sen olevan.

Aurinkoista päivää!!

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (%)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply No, voi prkl!! | E2O 15.4.2018 at 18:58

    […] Kirjoitin tästä jo aiemmin menneellä viikolla ja laitoinkin välittömästi tietoa asiasta eteenpäin. Atk-nerot tekivät asian eteen paljon työtä, SUURI kiitos. Luulin kaiken olevan jo kunnossa, kunnes eilen taas useampi lukija laittoi viestiä, että samat ongelmat senkun jatkuvat. En tuommoisista haittaohjelmista ymmärrä juurikaan mitään. Ihmettelen, että kuka nyt minun rakkaan pikkublogini kimppuun haluaisi hyökätä? Uskon asian olevan vain huonon tuurin yhteensattuma ja jostain kumman syystä ongelmat nyt päättivät tämän herran alustalle päästä käsiksi. […]

  • Leave a Reply