Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Tästä black ja black ja black ostoksesta en kokenut minkäänlaista syyllisyyttä

26.11.2018

Se on muuten lähes sataprosenttisen varma juttu, ettei black friday/black week/black metal/black weekend voinut jäädä keneltäkään huomaamatta. Niinsanotusti aika isolla volyymilla tuotteita mainostettiin ja myös melkoisia alennusprosentteja tuotteiden perään lätkittiin. Viikonlopun kulutushysteria aiheutti ymmärrettävästi myös vahvoja vastareaktioita ja Pierupersehän tämänkin taas hyvin ajankohtaisesti kitetytti Post It-stripissään Instagramissa. Itsekin sitä mietti, että uskaltaako sitä mihinkään alennukseen tarttua. Tartuin, kylläkin vasta lauantaina.

Tästä ostoksesta en kokenut minkäänlaista syyllisyyttä. Tämä ei ole maksettu mainos, tämä ei ole kaupallinen yhteistyö. Tämä olkoon Oodi keltapunasiniselle kauppaketjulle Lidlille. Olen kauan metsästänyt langattomia kuulokkeita. Uusissa puhelimissa oikeastaan ainut huono puoli on suoran kuulokeliitännän puuttuminen. Joo, tiedän on se pieni lisäosa. Jos hävitän neljät lapaset talvessa, niin kauan tuo mahtaa pysyä tallessa? Oli siis korkea aika ottaa myös tässä asiassa niinsanottu seuraava askel ja siirtyä langattomiin Bluetooth-kuulokkeisiin.

Isälle hankimme synttärilahjaksi kuulokkeet ja sitä kautta tein hieman kartoitusta mahdollisista malleista. Tämän jälkeen leikin oikein kunnon hifistelijää ja luin kaikenmaailman arvioita ja äänenlaatuun vaikuttavia asioita. Aika reippaissa hinnoissa tuntuivat ne huiput liikkuvan. Ja mitäpä minä, joka ei enää edes heinäsirkan kaunista soittoa kuule tekisi niillä parhailla ja kalleimmilla kuulokkeilla. Lenkkitarkoitukseen minä niitä lähinnä metsästin. Olipa muuten juttu iltapäivälehdissä, että sankakuulokkeiden käyttö on lisääntynyt huomattavasti. Lieko syynä räjähdysmäisesti kasvanut podcastien, äänikirjojen vai ihan sen perinteisen musiikin kuuntelu?

Noniin, eli näin televisiossa mainoksen Lidlin kuulokkeista. Hinta 24,90e. Iskin niihin välittömästi silmäni ja Lahdessa ollessani kurvasin Hollolan Lidliin ne ostamaan. Kullanruskea väri miellytti silmää paljon ja muutenkin kuulokkeet vaikuttavat todella laadukkailta. Se eka kerta on usein semmoista räpeltämistä, nippuloihin ja nappuloihin tutustumista. Yleensä saattaa jopa turhautua. Lenkille lähtiessäni kaikki meni kuin vettä vaan. Bluetooth yhdistyi mutkattomasti ja hyvin ne Apulannan satunnaistoistoa paukuttivat. Toivottavasti paukuttavat vielä kauan ja kolme vuotta on takuuta, joten kyllä siinä kerkiää aika monet biisit kuunnella ilman huolta huomisesta ja 24,90 eurosta.

Lidlistä on elintarvikkeiden lisäksi tullut hankittua lämpöjuoksuhousut, raclette-pannu ja viimeisimpänä kuulokkeet. Täsmäiskujen paikka! Kuvan torsolle teki mieli laittaa Poika saunoo repeatille. Olisiko ilme värähtänyt tai tullut pilke ilmeettömään silmäkulmaan?

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply