Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Perjantain vanhat: Suomalaisten miesten unelmien nainen on…

18.1.2019

Missäköhän Lumikki nykyään?

/// Tämä on yhteistyöpostaus Mikkelissä majaansa pitävän 36-vuotiaan tummaverikön kanssa. Hänellä on vihertävät silmät. Hän on normaalivartaloinen. Lumikin loppuelämäksi kaavailema suhde on päättynyt harmillisesti eroon, jonka syitä hän ei halua tarkemmin kertoa. Edellistä suhteestaan hänellä on kaksi ihanaa lasta sekä Milli-kissa. Milli on harmaa maalaiskissa. Ihana ja seurankipeä. Sisäkissana joutuu Lumikki häntä pitämään. Kerran on karannut. Naapurin Markku onneksi löysi ja palautti karkulaisen takaisin. Perhosen perään oli lähtenyt.

Lumikki tunnetaan ystävien keskuudessa lämpimästä, suuresta sydämestään. Aina hän jaksaa kuunnella muiden iloja ja suruja. Osaa lohduttaa ja osaa myös olla lohdutettavana. Ja osaahan Lumikki myös irrotella. Yleensä työpaikan juhlissa karaoken ensimmäisessä varauksessa lukeekin. ”Aikuinen nainen” Esittäjä: ”Lumppari”. ”Lumppari” laittaakin aina sen pullon pyörimään jossain vaiheessa iltaa. Viimeistään jatkoilla. Myös ulkonäköä Lumikilta löytyy ja ystäväporukassa yleinen vitsi onkin, kun Lumikki katsoo peiliin, sanoen: ” Ken on maassa kaunehin?”…Siihen kaikki nauraen vastaavat: No, sinä tietysti.

Lumikilla on useita rakkaita harrastuksia. Ei ole päivää, jolloin ei työpaikan käytävillä kuuluisi upeaäänistä tulkintaa Jenni Vartiaisen tunnetuksi tekemästä biisistä. ”Missä muruseni on?”. Liekö sattumaa, että miesasioihin jo hieman kyynistynyt Lumikki tätä laulaa, lurittelee? Lapsivapaina viikonloppuna Lumikki pakkaa rinkkansa ja suuntaa Visulahteen. Siellä hän tykkää retkeillä ja majoittua muiden retkeilijöiden keskuudessa. Aina hän muistaa ottaa hauskuutuksena kuvan hieman lyhytraajaisesta Visulahden dinosauruksesta ja lähettää sen ystävilleen. Lumikki harrasti pianonsoittoa teini-ikään asti, mutta silloinen poikaystävä: Pate oli ilkeä. Hän sanoi Lumikille, että minä tai mustavalkoiset näppäimet. No, ei ollut poolopaitaisella teinitytöllä vaihtoehtoja. Lumikille jäi kuitenkin palo soittamiseen ja joka ilta hän soittaa lapsilleen tutun unilaulun. Dave Lindholmin Pieni ja hento ote.

Näkisinkö itseni Lumikin tulevana miesehdokkaana? En tiedä. Menopaluu junalla Mikkeliin maksaa noin 60 euroa. Noh, se vielä menisi. Milli-kissa saattaisi olla yksi kynnyskysymys. Minulla on kova kissa-allergia ja uskon, että vaakakuppi kallistuisi Lumikilla rakkaaseen Milliin. Zyrtecillä voisin yrittää aluksi huijata. Yölliset hengenahdistukset paljastaisivat kuitenkin viimeistään. Inhlaattoria on vaikeampia ottaa piilossa. Iältään ja luonteeltaan Lumikki olisi kuin tehty minulle. Lauluääntä minulla ei ole, mutta voisimme vetää duettona Raptorin Oi Beibin. Minä vetäisin räpit ja ” Lumppari” Kertsin. Visulahteen olen itsekin aina halunnut mennä. Vaha-Niinistö on edelleen näkemättä. Lasten kanssa tai ilman.

Tämä juttu perustuu viime viikolla IS:ssä julkaistuun juttuun, jossa selvitettiin millainen on suomalaisten miesten unelmien nainen? Tulokset perustuivat nettideittisivuston suosituimpiin hakukriteereihin. Suomalaisten miesten unelmanainen on Lumikki. 36-vuotias tummaverikkö Mikkelistä. Liekö kannattaa Jukureita? Hyvin ovat liigan aloittaneet.

Mukavaa alkavaa viikkoa!!

-Esko-

//Lähde: IS 11.1.2016//

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply