Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Semmoinen miesten ilta

19.1.2019

Taannoin kyselin, josko täältä saisi apua kirpputorihommiin. Saihan täältä, tai siis enemmänhän tuota kommunikointia tuntuu olevan Instagramin puolella. Kiitos kaikille vinkanneille. Huomenna on sitten kirpputoripäivä Helsingin Jäähallilla kello 9 alkaen. Hyvän ystäväni Ollin kanssa menemme laittamaan pöydän koreaksi. Tervetuloa ostoksille tai heittämään tarinaa, jos lähistöllä pyöritte.

Tarjolla on hyvinkin laadukasta vaatetusta lähinnä kyllä miehille ja saakin nähdä kuinka kovaa valuuttaa mahtavat olla? No, myymättä jääneet täytyy viedä jonnekin kierrätyspisteelle. Kotiin en enää yhtään kassia kanna ajatuksella, ehkäpä minä näitä kuitenkin tarvitsen. Esko, et sinä tarvitse, et.

Tässä istuskelen ja naputtelen Ollin sohvalla. Hän tuossa taustalla pakkailee Ikean kasseihin tavaraa ja kyselee ajoittain: Myynkö? No, milloin olet viimeksi käyttänyt? En muista. MYY. Tulin tänne yökylään, joten voimme aamulla suunnata Jäähallille samasta osoitteesta. Meillä on semmoinen miesten ilta.

Kävelylenkki, kasvonaamiot, sauna, Tinderin selailua ja leffaa. Hurjemman puoleinen lauantai.

Eli huomenna siis Jäähallille kello 9. Kivaa iltaa!!

-Esko-

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply VihreäApplari 19.1.2019 at 22:46

  Myyntionnea! Ei taida meikäläinen venyä jäähallille huomenna edes moikkaamaan. Tänään oli pelit ja toisesta pelistä kauden eka voitto. Aika makea oli!!

  • Reply Esko 20.1.2019 at 07:12

   Onneaaa, onneaa! Oli varmasti. Oletettavasti maalivahtipeli oli kunnossa. Kivaa päivää!!

 • Reply Heli 20.1.2019 at 13:29

  On kyllä ollut jännittävä lauantai..ihan huolettaa, että miten selvisitte siitä.. 😂 tuliko pysyviä vaurioita? Olisi kyllä kannattanut kuvata ihan video..tosin olen vähän myöhässä tämän ehdotuksen kanssa..😄

  • Reply Esko 21.1.2019 at 22:00

   Heippa Heli!
   Selvisimme ilman pahempia vaurioita. Just ja just. No, olisi kyllä pitänyt kuvata. Itseasiassa pitäisikin kuvailla taas vähän ahkerammin. Hyvä ehdotus siis.😊

 • Reply Bebeleivos 20.1.2019 at 14:46

  Kaverin kanssa on kätevä kattoa tavaraa läpi ylipäätänsä, niin saa rehellisen mielipiteen ja ei tarvitse jahkailla itsekseen.

  • Reply Esko 21.1.2019 at 21:59

   Juurikin näin! Hyvä ja tiukka raati vieressä. Täytyy ottaa aina myös mahdollisiin muuttoihin mukaan. 🔥

 • Reply Minttu 20.1.2019 at 21:38

  Hauska ilta varmasti, mitä parhaassa seurassa hyvän ystävän kanssa! Kiva, että miehilläkin näitä iltoja- niin tärkeitä välillä:). Toivottavasti kauppa kävi!

  • Reply Esko 21.1.2019 at 21:57

   Moikka Minttu!
   Oli just rento ja hauska ilta. Ja hyvät naamiot. 😊 Kauppa kävi ihan hyvin. Halvalla lähti ja ostajille tuli hyvä mieli. Se tärkeintä.

  Leave a Reply