Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, ,

Oliko huonoin sketsi koskaan?

24.3.2019

Tämä olkoon yhteistyökirjoitus huumorintajuni, ehkäpä liian suppean maailmankatsomukseni sekä todella, todella harvoin heräävän sisäisen kukkahattusetäni kanssa. On tässä lähipäivinä ollut pari asiaa, jotka ovat menneet niinsanotusti tunteisiin. Ja nyt meni tunteisiin, se että käytin sanontaa meni tunteisiin. No jätän tämän nyt vain tähän ja alan avaamaan näitä tilanteita. Saakohan näistä kukaan muu koppia, kuin minä?

Ensimmäisenä, eilen tullut koko perheen viihdeohjelma Putous. Sketsihahmoistahan tuo ohjelma elää ja hyvä niin. Kohtaus, jossa herrasmies oli menossa muuttamaan nimeään. Oliko siinä kaikkien aikojen huonoin Suomen televisiossa esitetty sketsi? En edes halua kirjoittaa niitä nimiä tähän, joilla sketsin herrasmies lähti liikkeelle. Se oli jotain niin huonoa, että ei täällä Länsi-Helsingissä ainakaan naurattanut yhtään. On mustaa huumoria ja todella huonoa mustaa huumoria.

Ja mahtuipa samaan ohjelmaan ehkä vielä toiseksi huonoin Suomen televisiossa esitetty sketsi. Vesalaa parodioinut lauluesitys. Älä tuu siihen droppaa mun tunnelmaa oli muutettu todella hauskasti muotoon, Älä tuu kakkaa mun puutarhaan. Droppasi nämä sketsit tunnelman kyllä todella pahasti. En tiedä onko nyt vika minun huumorintajussani? Varmasti näin on ja itsehän minä näitä katson tai katsoin.

Sitten mennäänkin aivan toiseen aiheeseen ja ihan tosielämän sketseihin. Tai olisi toivonut, että kyseessä olisi ollut vain näytelty kohtaus, mutta totista totta se oli. Hyppäys jääkiekkokaukaloon ja otteluun Lahden Pelicans vs. Helsingin IFK. Pelicans johti ottelua 5-0 ja peliä oli jäljellä 12 sekuntia. IFK:n tähtipelaaja yrittää tahallisesti taklata Pelicansin miehen täysin järjettömillä otteilla. Onneksi ei osunut ihan kunnolla. Pahaa jälkeä olisi muuten tullut. Tuntui todella pahalta katsoa tuommoista idioottimaisuutta täältä kotisohvalta. Samalla sitä mietti, että mistä lie nämä ”Aja kylmäksi!!” ”Ajele pystyyn!!!” -huudot rantautuvat tuonne alakoulujen peleihin?

No, mutta onneksi kuvassa näkyvät vohvelit saivat tämänkin herran nutturan löystymään. Oli aika tuhti herkku. Oli myös aika tuhdeilla herkuilla maustettu viikonloppu pikkumimmin kanssa. Tänään valmistaessani hänelle aamupalaa mietiskelin, että on minulla kyllä kaksi melkoisen erilaista elämää. Nyt on hetki taas sille toiselle. 

Oikein mukavaa viikkoa!!

-Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Sanna 24.3.2019 at 20:09

  No hitto! Mä just kehuin tänään kuinka Putous on parempi, kun vuosiin.. no Tanhupallo oli kyl best! Muhun uppoaa Niina Lahtisen huumori. Se vetää kyllä aika tiukalla satiirilla, että voi heikompia hirvittää! Mutta noi mainitsemasi sketsit oli kyllä huonoja.

  • Reply Esko 24.3.2019 at 20:17

   Nooh, kuten Sanna kirjoittelinkin vika on ehkä minun ymmärtämättömässä huumorintajussani. 😀 Satiiri on upea, joskin kohtalaisen haastava laji. Hauskaa iltaa!!!

 • Reply Inkuli 24.3.2019 at 22:31

  Samaa mieltä Sannan kanssa,että mielestäni Putous on kyllä ollut nyt nämä pari jaksoa parempi kuin edellisinä vuosina ja se nimenvaihto…voisikohan sitä lopputulosta käyttää myös johonkin toiseen henkilöön…suuttuiskohan se? 😉
  Huumori on vaikea laji…

  • Reply Esko 26.3.2019 at 20:46

   Kokeile Inkuli miten osuu kohteeseen.😀 Terveisiä!!

 • Reply sini 25.3.2019 at 13:53

  Se nimenvaihto sketsi oli kyllä tosi huono. Siitäkin aiheesta olisi voinut tehdä hyvän vitsin vaikka vaikea aihe onkin.

  Vesala vitsi taas, miten sen itse ymmärsin oli mielestäni kannanotto joka vuotinen puheenaihe tähän aikaan vuodesta eli joka paikassa vallitsevaan koirankakka ongelmaan.

  • Reply Esko 26.3.2019 at 20:46

   Moikka Sini!
   Se oli todella huono. Samaa mieltä. 😀 Vesala vitsiä en oikein ymmärtänyt. Tämä johtunee erikoisesta huumorintajustani. 🙈 Kivaa viikkoa!!

  Leave a Reply