Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Lämpenee hitaasti, lämpenee hitaasti

17.4.2019

Olen monessa asiassa ihminen, joka herää ympärillä pyöriviin ”hittiasioihin” todella hitaasti. Mobilepayt, Woltit ja muut, itseasiassa todella kätevät jutut saapuvat omaan arkeeni melkoisella viivellä. Vaikka koen, että olen melkoisen hyvin perillä pinnalla olevista asioista, niin diesel-tyyppisesti koneeni usein niihin lämpiää, jos lämpiää ollenkaan. Näihin väistämättä eteen tulevista hiteistä en ole vielä lämmennyt.

Game of thrones. Se lepattava lohikäärme on lentänyt silmieni ohi lähipäivinä varmasti noin kolmen tunnin välein. Yhtään jaksoa en ole sarjaa katsonut. Olen varmasti tämän maan ainoita ihmisiä, joka ei tästä sarjasta tiedä yhtään mitään. Vai olenko? Kovasti sitä kaikki kehuvat ja hehkuttavat. Ei tuo fantasiamaailma ole minuun koskaan oikein iskenyt. Joskin tässä sarjassa kiehtova tarina sitä kuulemma enemmän kuljettaa. Täytynee antaa mahdollisuus.

Kombucha vai suomalaisittain komputsa? Tätä uutta todellista hittiterveysjuomaa olen juonut parisen kertaa. En tykännyt siitä yhtään. Raketin lailla on markkinoille saapunut. Miksei esimerkiksi simaa tai mämmiä ole saatu markkinoitua yhtä tehokkaasti? Paremmalta ne kummatkin maistuvat. Yhdessä tai erikseen. 

Sähkökäyttöiset potkulaudat. Mitä hassumpi asento, sitä hassumpi video Instagramiin. Kävellessäni keskustassa meinasin törmätä noin kuusi kertaa keskellä katua törröttäneeseen sähköpotkulautaan. Varmasti kätevä ja aika cool tapa taittaa matkaa keskusta-alueella. Itse varaan muutaman minuutin enemmän aikaa ja kävelen. Tai poljen vanhalla Helkamallani.

Uunifetapasta. Tätä haluaisin todellakin maistaa. Someaikana lähes vuosittain nousee erinäisiä hittiruokia. Ihmettelen, miksei esimerkiksi Marsit rasvakeittimessä lähtenyt leviämään samalla volyymilla ja hashtageilla. #pitihänminunkin #siinäsenyton #arkiruoka. Helpolta tuon uunifetapastan valmistaminen vaikuttaa. Varmasti tämä huippukokkikin siitä selviää. Tai, saapa nähdä?

Temptation Island. Yhtään jaksoa en ole katsonut. Enkä katso. Tästä ei sen enempää.

Podcastit. Ihminen kuulokkeet päässä esimerkiksi julkisissa kulkuneuvoissa on nykyään varmasti yleisempää kuin ihminen ilman kuulokkeita. Usealla näissä kuulokkeissa ei oletettavasti soi musiikki vaan podcastit. Täytyisi ehkä itsekin alkaa kuuntelemaan hieman ahkerammin, kun itsekin semmoista ollaan virittelemässä. Onpa sitä käyty jo raakademoakin nauhoittelemassa. Katsotaan mitä lie tulossa? Vai tuleeko mitään?

Snapchat. Esko, tämä juna meni jo.

Tässä kirjoituksessa oli vähän tämmöistä vanhan jäärän meininkiä. Noh, veikkasipa yksi pikkuoppilas minua kuusikymppiseksi. Se on muuten hauskaa, kun pienen lapsen suusta oman iän vaihteluväli saattaa olla noin nelisenkymmentä vuotta. 

Ah, tuo valon määrä! Siihen tämäkin diesel-moottori on syttynyt. Ilman hehkuttelua.

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (15)

You Might Also Like

15 Comments

 • Reply Soile 17.4.2019 at 20:22

  Moikka! Hittiuunifetapastaa testanneena täytyy sanoa että ihan ok, mutta enemmän makuuni on Anna-Leena Härkösen fetapastapannu. Jauheliha paistetaan runsaan sipulin ja valkosipulin kanssa, suolataan ja mustapippuroidaan, oregano sopii myös, halutessa sekaan voi heittää paprikaa kuutioituna tai vaikka herneitä, pasta keitetään ja valutetaan ja sen sekaan heitetään jauhelihat ja kuutioitu feta (apetinan pahviloota on suosikkini), sekoitetaan ja eikun mättämään, on nimittäin just sitä mättöä jota joskus tarvii saada 😋

  • Reply Esko 17.4.2019 at 22:32

   Moikkamoi Soile!
   Tämähän kuulostaa myös sopivan yksinkertaiselta tämmöiselle kaiken sekaisin mättävälle mättäjälle! Ihanaa pääsiäistä! 🐣

 • Reply Tätio 17.4.2019 at 21:04

  Game of thrones on ainut tuosta sun listasta mikä on in.. odotan vikaa kautta kyllä.
  Komputsaa oon nähny ja lukenut blogeista ja somesta mut jotenki sanon ei.

  Temp island on kyl aika ala-arvoista.. yhden jakson kattonut. Huhhuh

  • Reply Esko 17.4.2019 at 22:29

   No, perhana O!
   Onko se sitten alettava katsomaan??
   Tempparit, ei. Kombucha, ehkä vielä joskus. Kivaa pääsiäistä teidän jengille! 🐣

   • Reply Tätio 17.4.2019 at 22:36

    Voi tehdä tiukkaa katsoo edelliset kaudet putkena. Mulla ainaki meni sekaisin tyypit vaikka sai ‘ sulatella’ kausien välissä…tai alueet. Mut jos fantasia kiinnostaa niin kannattaa täyttää aikuisiänaukko täaaä

    • Reply Esko 17.4.2019 at 22:52

     No, kun se fantasia ei nimenomaan kiinnosta! 🙈

 • Reply Linda 18.4.2019 at 06:27

  Ei vitsi! Ihan samaa mieltä sun listan kans 😂😂 Pitkään aikaan en oikeastaan ole mitään blogeja lukenut. Onneksi “eksyin” taas tänne 🤗🤗 Pitääpä vierailla taasen useammin. Mukavaa, aurinkoista ja rentouttavaa pääsiäistä 🐣🐣

  • Reply Esko 18.4.2019 at 08:00

   Hyvä Linda!
   Tänne kannattaa aina välillä eksyä. Tai no, en tiedä. 🙈 Oikein hyvää pääsiäistä sinullekin!! 🐣

 • Reply Muffin 18.4.2019 at 14:17

  Samat asiat outoja täälläkin, Game of thrones täysi mysteeri, eikä kiinnosta 😊

  • Reply Esko 18.4.2019 at 16:28

   Heippa Muffin!
   On täällä toinenkin ihminen siis kuka ei ole fantasiamaailmaan uppoutunut. 🙂 Mahtavaa pääsiäistä!!

 • Reply Jappe 21.4.2019 at 23:13

  Täällä yks kaksvitonen joka on sun kanssa samaa mieltä Game of Thronesista ja Temppareista! Tosin itse en edes ajatellut antaa mahdollisuutta GOTille, koska ei vaan yksinkertaisesti nappaa tollanen fantasiamaailma, ei sitten yhtään 😀 ja temppareista ja ohjelman formaatista en edes jaksa sanoa mitään…..

 • Reply Nimetön 25.4.2019 at 05:19

  Mun listalta voi raksia yli Tempparit ja podcastit, muuten allekirjoitan kyllä.

  Podcastit ovat parhaimmillaan öisin, kun ei saa unta. Suosikkini on Perho ja Pääskysaari.
  Myös Auta Antti ja Kaverin puolesta kyselen tulee kuunneltua, vaikkei toki öisin.
  Aamupäivällä lenkkeillessä tulee kuunneltua koosteen esimerkiksi Radio Aallon aamun parhaat palat. Kompakti, kevyt ja ajankohtainen.

  Temppareita katson myös. Tapa jäi viime kaudelta, jolloin istuin paljon junassa. Kun ”kaikki muu” oli jo katsottu, aloitin ja koukutuin. Uusi kausi seurannassa nyt myös, vaikken enää junassa istukaan.
  Aikanaan katsoin Big Brotheria ja tässä on paljon samaa.

  • Reply Esko 25.4.2019 at 21:38

   Heippa Nimetön!
   Auta Anttia on kaikki suositelleet. Täytynee kokeilla. Big Brotheria katsoin aikanaan suurella mielenkiinnolla kaksi ensimmäistä kautta. Sitten se vaan jäi. Temppareita en ole katsonut juuri koskaan. Siihen en edes lähde. 🙂 Mukavaa iltaa!!

  Leave a Reply