Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Nuotin vieressä on aina tilaa

29.5.2019

Tuossa menneillä viikolla olen ollut itseaiheutetusti suoraansanottuna aika m####u ukkeli. Olen järjestänyt itseni olotilaan, jonka lopputuloksen jo lähtökohtaisesti tiedänkin. Liian aikataulutettu elämä ei vaan sovi minulle.

Kognitiiviset toimintoni lähentelivät nollaa ja esimerkiksi eräänä päivänä ajoin vahingossa Helsingin kotiini vaikka piti tulla Hyvinkäälle. Noh, nyt alkaa taas ukko palailemaan normaaliin moodiin ja hyvä niin. Uskoisin, että lauantaina alkavalla lomalla on osuutta asiaan. Tiuskiva ja asioita negatiivisista lähtökohdista lähestyvä Esko ei vaan ole osa minua.

Joten onkin siis aika etsiä niitä lähiaikojen positiivisia, koska ainahan niitä on, ainahan niitä on.

  • Eilinen luokkaretki Tampereelle ja Särkänniemeen. Reissu onnistui täydellisesti ja lasten iloiset ilmeet olivat mukavaa katseltavaa, kuten myös aikuisten. Olen saanut työskennellä aivan älyttömän hyvässä porukassa. Työkavereista on tullut myös vapaa-ajan kavereita. Heille kiitos, että ovat jaksaneet lähes aina hymyillä ja heittää rentoa tarinaa.
  • Vastaanotto tänne Hyvinkäälle, jossa asustelen vielä reilut parisen viikkoa. Aika on mennyt kyllä todella nopeasti. Kiitos, että sain olla osa tätä kaupungin rohkeaa ja uudenlaista kamppista.
  • Tänään treenasimme kevätjuhlaa varten opettajien laulua. Kuvasin siitä Instaan videon. Jotenkin sisäisesti uskoin, että lauluni kuulosti ihan mukiinmenevältä. Kuuntelin videon äänien kanssa ja meinasin pudota polvilleni. Nauroin ääneen, koska tuo uskomukseni meni aika pahasti metsään. Nuotin vieressä on aina tilaa ja sinne minä mahduin ja tulen aina mahtumaan. Kannattaa käydä kuuntelemassa, jos haluaa piristystä iltaan. Kiitos, että uskoin olevani ihan keskitasoinen laulaja.
  • Sauli Niinistönkin nostama Leijona-pelaajan kommentti. ” Jokainen kaveri halusi kentällä, että minä onnistun.” Tuo on kyllä todella hienosti sanottu. Tulen ihan varmasti käyttämään tätä tulevaisuudessa luokkahuoneessa. Voi soveltaa melkoisen moneen tilanteeseen. Kiitos tästä nostosta arvon tasavallan presidentti.
  • Tuplan proteiinivanukkaat. Kolme päivässä menee heittämällä. Aivan mielettömän hyviä.
  • Eihän sitä oikein voi taas käsittää, että jäljellä on kaksi työpäivää. Olen työskennellyt enemmän ja vähemmän koulumaailmassa kaksikymmentä vuotta. Ihan aina se Suvivirsi kolahtaa samalla tavalla.

Jo, joutuuuuuuu armas aikaaaaaaa. (Nuotin vierestä.)

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply