Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Helsingin parhaat kesäpaikat lapsen suusta

10.7.2019

Tässä on vuosien varrella tullut usein kyselyä, että kirjoittelisin paikoista Helsingissä (lähistöllä), joissa olisi kiva lasten kanssa vierailla. Ja nyt, kun tarkemmin mietin, niin enpäs ole semmoista tainnut ikinä kirjoittaakaan. Enkä kirjoita nytkään, tai siis kirjoitan, mutta tuo vieressä touhuva pikkukaveri saa tuottaa sisällön ja kertoa omat Helsingin lempipaikkansa. Lyhyillä ja ytimekkäillä perusteluilla. 

 1. OODI

” Oodissa on tosi mukava henkilökunta ja sieltä löytyy jokaiselle lukijalle jotain. Siellä on kiva fiilis. Ja siellä saa tehdä magneetteja ja pinssejä.”

2. PUUHAPARK, VIHTI

” Siellä ei oo mitään sähköllä toimivaa, vaan pitää tehdä kaikki ite. Ja siellä on ihan ite tehtyä kotiruokaa. Sieltä löytyy kaikille jotain.”

3. RUSH, trampoliinipuisto

” Siellä tosi hyvä henkilökunta. Siellä on tosi kivaa olla vaikka yhessä perheen kanssa sadepäivinä.  Hyvät trampat ja mä opin siellä voltin, perhosen ja selkäbäkin.”

4. KUMPULAN MAAUIMALA

” Siellä on ihan sairaan kivaa. Siellä saa uida ihan pienet lapsetkin, kun niille on oma allas. Kuumana kesäpäivänä pääsee ihanan virkistävään veteen. Ja pääsee hyppimään. Ja kysy uskaltaako ne hypätä?”

5. LINNANMÄKI

” Siellä pääsee uuteen Taigaan, jos on hurjapää. Lintsillä saa laitekummin, jos ei pääse ite laitteisiin. Mun paras kaveri ei päässyt, niin se sai kummin. Käytiin kolme kertaa peräkkäin puuvuoristoradassa. Litsillä on hyvää ruokaa ja hyvä palvelu. Pääsee ihan vaan ilmasiks sisään ja on ilmaislaitteita.”

Ja perään tulee vielä viisi kesäbiisiä:

 • ALMA, Karma
 • ELLINOORA, Aatelisii
 • ALMA, Dye my hair
 • ELLINOORA, Ei mitään hävittävää
 • LITTLE MIX, Black Magic

Siinäpä sitä. Niin ja uskallatteko hypätä?

-Esko ja F-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Marjo 10.7.2019 at 22:55

  Näinkin teidät F:n kanssa joskus alkukesästä Kumpulassa hyppimässä. Omasta kunnon hypystä on jo tovi vierähtänyt, mutta lupasin pojalleni hypätä tänä kesänä vähintään vitosesta. Siihen ehkä vielä vuosien tauon jälkeen kykenen, kymppiin tuskin enää koskaan. Täytyy toivoa vielä hyviä hyppykelejä loppukesälle.

  • Reply Esko 11.7.2019 at 08:07

   Huomenta Marjo!
   Olisit toki tullut morjestamaan. Vaikka sinne kolmoseen. 😎
   Joo, kyllä tähän nyt kymmenen astetta mielellään näihin lämpötiloihin ottaisi lisää. ❄

 • Reply Heli 11.7.2019 at 12:27

  Hypyistä en tiedä, mutta kiitos F:lle hyvistä vinkeistä. Helsingissäkin käydään kesällä mutka 🙂

  • Reply Esko 11.7.2019 at 18:09

   Välitän kiitokset! ☀

  Leave a Reply