Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Jos ei tällä deitti-ilmoituksella sinkut innostu, niin ei sitten millään

11.7.2019

Joo, tämä 2019 on semmoinen rakkauden kesä. Joo, tämä 2018 on semmoinen rakkauden kesä, että. Joo, tämä 2017 on semmoinen rakkauden kesä, että. Esko, hashtagia rakkauden kesä ei kannata enää käyttää. Lopputulema on aina se sama. Syksyiset tuoksukynttilät saa itse raapaista palamaan ja sen eteerisen hierontaöljyn voi laittaa sinne samaan tuttuun paikkaan, jonne sen vuonna 2017 uudenkarheana laitoin. 

Jos siellä kesäisillä festivaaleilla joku kaunokainen vaan eteeni kävelisi. Se viehkeä kukkaseppele päässään vienon hymyn minulle heittäisi. Silmääkin iskisi. Takaisin en viitsi silmää iskeä, koska hienomotoriikkani ei ole siihen koskaan pystynyt. Aina menee molemmat kiinni.

Ja käveleehän siellä kesäisillä niityillä niitä kaunokaisia vaikka ja kuinka. Vielä, kun jaksaisi edes joskus itsekin pysähtyä juttelemaan ja oikein viinitkin tarjoaisi, mutta jotenkin se jätkien kanssa koheltaminen vaan vetää niin puoleensa. Jos sitä tulevan viikonlopun Ilosaarirockissa kokeilisikin mennä ihan rohkeasti juttelemaan. Oikein kohteliaasti jollekin naispuoleiselle henkilölle.

Ei niitä paljon puhuttuja yllättäviä kohtaamisia oikein pääse syntymään, jos ei niille anna edes yhden promillen mahdollisuutta. Ja jos niitä promilleja onkin sitten liikaa, niin taas on todennäköisyys huomattavasti pienempi. On tämä semmoista suhteiden sudokua, että on otettava kunnon keinot käyttöön ja palattava ihan tuonne 1900-luvun alkupuolelle.

Löysin jostain netin syövereistä Ylen jutun, jossa voit rakentaa itsellesi deitti-ilmoituksen vanhan ja hyvän ajan tyyliin. Ei ollut silloin Tindereitä tai Bumbleja. Puhumattakaan mistään Netflix and Chilleistä. Savupirtissä chillattiin ja öljylampun sammumista toiveikkaana odotettiin. Olen jo tänne kirjoitellut treffi-ilmoituksia Napakympin tyyliin, onpas sitä sinkkujen Oikotietäkin kokeiltu. Tässä vaiheessa on lienee hyvä painottaa asiaa, että nämä tehdään aivan tosissaan. Näissä ei ole pilkettä silmäkulmassa, ei.

Eli kokeillaanpas tätä Ylen jutun tarjoamaa ehkäpä jopa runollisen kaunista deitti-ilmoitusta:

Huomatkaa!

Puhdastunteinen ja vapaamielinen palmuheila toivoo tositarkoituksen huveja valistuneiden ja iloluontoisten neitien kanssa. Ikäloput ja eläväin lesket älkööt vaivautuko!
–Sukkela

No, ehkäpä jatkan uskomista niihin yllättäviin kohtaamisiin.

Kivaa iltaa!!

-Palmuheila Sukkela-

// Kuvat: Olli Laine //

Comments (12)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Maarit 11.7.2019 at 20:00

  Ei muuta kuin sarvista härkää jne. Se että oot tuollainen puolijulkkis vai oisikkos jo ihan täysverinen julkkis, ei tee tehtävää helpommaksi. Mutta kyl se oikee tulee ku rikka silmään😍Rohkeasti vaan neitokaisten juttusille❤

  • Reply Esko 11.7.2019 at 20:46

   Eiku rikkaa silmään. 😎 Kiitos viestistäsi Maarit!!

 • Reply Ellis 11.7.2019 at 20:57

  Jes, kohti Joensuuta vaan! Yöpakkasia luvassa, villasukat ja pipo mukaan 😀 ja festarikassiksi lähtee meikäläiselle mukaan mahtava E2O-kassi, tietty 🙂

  • Reply Esko 11.7.2019 at 22:13

   Yöpakkasia, ei ny Hel…❄❄ Jes, täytyy Ellis siis bongailla tuttua kassia. Mulla sama. 😂

 • Reply Hanna 11.7.2019 at 21:02

  Palmuheila 😂 Jos en ois jo varattu, niin…
  Mutta tosiaan! Rohkeutta vaan! Ei me olla pelottavia 😊

  • Reply Esko 11.7.2019 at 22:12

   Kyllä Hanna sitä rohkeutta riittää, ehkä. 😎😎 Ette ookkaan, te ootte ihania ja kilttejä.

 • Reply Heli 11.7.2019 at 21:02

  Joku festareilta vois olla parempi vaihtoehto, niityllä juosseella neidolla on takuulla punkkeja..tosin kannattaa varmistaa kyllä mistä ne neidot sinne festarille ovat oikaisseet. Tämäkin on kirjoitettu ilman pilkettä silmäkulmassa..

  • Reply Esko 11.7.2019 at 22:11

   Otin tämä Heli täysin tosissani, tietty! Mulla on oikeasti kauhea punkkifobia, joten erittäin relevantti ajatus. 😂🤷🏻

 • Reply Suvi 13.7.2019 at 11:14

  Löysin juuri blogisi ja piti lukea about kaikki kirjoituksesi (pari tuntia tässä on vierähtänyt). Mahtavaa huumoria ja toimiva kirjoitustyyli! 👌

  Lähtisin kanssasi vaikka heti treffeille. Kesäisillä niityillä välillä juoksentelen lenkkarit jalassa. Punkkeja en ole vielä havainnut, mutta se riski on toki olemassa 🤔 Festareilla on myös mukavaa juoksennella lavalta toiselle (ei valitettavasti esiintyjänä). Harmi kun Ilosaareen ei nyt ehtinyt.

  • Reply Esko 16.7.2019 at 23:18

   Oi, Suvi! Onpas kiva kuulla, että tykkäät. Tulipa hyvä mieli. Punkkia oli Ilosaaressa tarjolla ja vieläpä hyvää semmoista. Ei muuta, kun ensi vuonna rokkailemaan ja juoksentelemaan. 🔥

 • Reply Veera 14.7.2019 at 08:09

  Vaihtoehtoisesti kannattaisi myös miettiä, voisiko elämä olla hyvää ihan näinkin, ilman kumppania. Miten siitä omasta elämästään säihan itsekseen saisi tehtyä sen parhaimman mahdollisen.
  Se, että haikailee elämäänsä jotakuta, joka tulisi ja tekisi arjesta valoisampaa, ei todellisuudessa viesti ainakaan siitä, että hei, täällä omilla jaloilla seisova mies, joka on tyytyväinen elämäänsä, niin hyvää seuraa, että itsekin viihtyy ihan itsensäkin kanssa. Täällä mies, joka on sinut itsensä ja menneisyytensä kanssa ja suhtautuu positiivisesti tuleivaisuuteensa, mutta ennen kaikkea on tyytyväinen nykyhetkeen ihan tällaisenaan.
  Ei kukaan halua parisuhteeseen, jossa odotuksena on toisen elämän täydentäminen tai toisen onnelliseksi tekeminen. Jokainen ihminen on sen verran itsekäs, että haluaa suhteeseen, jossa uusi kumppani voisi tehdä juuri minusta on onnellisen ja täydentää juuri minun elämäni ihan uudelle tasolle.

  Ei sinkkuutta pidä katsoa ohimenevänä välivaiheena matkalla kohti sitä oikeaa elämää. Sinkkuus pitää nähdä oikeana elämänä itsessään, juuri sellaisena kuin se on.

  • Reply Esko 16.7.2019 at 23:16

   Heippa Veera!
   Kiitos kattavasta viestistäsi. Tärkeitä ja hienoja asioita toit esille. Tästähän täytynee ihan pidempi kirjoitus raapustaa. Kivaa kesää!! 🔥

  Leave a Reply