Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Tinderin deittimagneetti

10.9.2019

Luokanopettajakoulutuksen hakijamäärät romahtaneet. Opettajan ammatin julkikuva säröilee. Kuinka saada miehiä lisää alalle? Kuinka lisätä ammatin vetovoimaa ja houkuttavuutta? No, siihen on löytynyt nyt ainakin yksi lääke. Eksyin jostain lueskelemaan Tinderin deittimagneettiammatteja ja siellähän se oli opettaja sijalla kuusi. Taakse jäivät rahoitusneuvottelijat, mallit ja jopa asianajajat. Siitäpä sitten yliopistojen hakuoppaisiin mainintaa aiheesta ja alkaa pikkuhiljaa hakjiakäppyrät nousemaan. Tai, en ole ihan varma.

Itsehän olen ollut opettajana Tinderissä jo vaikka kuinka kauan. Voisiko jopa todeta, että liian kauan. Ei ole tämän magneetin napoihin suoranaisesti ollut kovinkaan suurta tartuntapintaa. Toisaalta en ole ammattiani missään koskaan maininnut. Täytynee vaihtaa tuo kuva, jossa poseeraan tärkeän pedagogisen välineeni, eli tukaanikäsinuken kanssa profiilikuvaksi. Toiseksi kuvaksi voi laittaa polttokynällä taiteilemani Eskon taikasauvan. Siinä voi sitten käyttää mielikuvitusta, että mitäköhän taikoja tuolla voisi tehdä. Kyllähän tuo nykyinen deittimaailma melkoista taikuutta vaatiikin. Sen juuri oikean kanin vetäminen hatusta ei ole ihan mutkatonta. Aina on jotain ja temput jäävät usein sinne harjoitteluvaiheeseen.

Mikäköhän selittää tuon opettajan sijoittumisen tällä listalla noinkin korkealle, kun muuten ammattimme kuva julkisuudessa ei ole kovinkaan mairitteleva. Tilinauha se ei ainakaan voi olla. Ehkäpä opettajat mielletään luotettaviksi, kilteiksi, ahkeriksi, välittäviksi, lapsirakkaiksi ja mitä näitä unelmapuolison kriteerejä nyt voisi ollakaan? Kai sitä täytyy vaihtaa myös jo hieman kulunut tekstini ihan uuteen ja se voisi kuulua vaikkapa näin.

Luokanopettaja Länsi-Helsingistä, joka on kuluttanut penkkejä muuallakin kuin elämäm koulussa. Uusiin ja vaihtuviin tilanteisiin reagoin salamannopeasti ja ovenkahvapedagogiikkaa osaan soveltaa tarvittaessa haluamaasi huoneeseen. Jos sinulta puuttuu veitsiteline, jakkara, periskooppi tai löylykauha, niin semmoisen voin nikkaroida kädenkäänteessä. Jos miljoonat sinulle enemmän merkitsevät, niin lottonumeroarvonta-automaatin osatkin juotan piirilevyyn vaivattomasti. Ruokani syön tehokkaasti ja jos haluat yllättää, niin lorauta aina kermaviilikastiketta kalapuikkojen kylkeen. Välituntivalvonnan pituisia juttuja ehdottavat pyyhin vasemmalle. 

Ehkäpä edelleen jaksan uskoa niihin yllättäviin kohtaamisiin. 

-Esko, luokanopettaja-  

// Lähde: stara.fi //

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Muusa 10.9.2019 at 20:27

  Pakko myöntää, että vanha Muusakin on yrittänyt kiinnittää miespuolisten vilkkusilmien huomiota Tinderissä. Kauan ja laihoin tuloksin. Kyllä siellä miehiä on rivissä, mutta hyvin hiljaisia miehiä. Voisi sanoa, että eräänlainen taideteos löytyy Muusan tinderperäkammarista; Hiljainen t-kansa! Hauska kollaasi miehiä, joilla on kuvissa paidat päällä mutta suut hyvin supussa. Noh, kaipa vikaa on itsessäkin. Puheliaimmastakin Muusasta tulee hiljainen, kun pitäisi oikeasti puolisoa katsella sillä silmällä. Mitähän se Muusa pelkää? Sitäkö, että oikeasti kohta keittiön nurkassa istuu se pörröpää syömässä arki-illan makkaraperunoita? Ei niin hiljainen peräkammarin poika, joka ei poistu ovet paukkuen ensimmäisen epävireän nuotin kajahtaessa ilmoille…

  Tosiaan, sitä kuuluisaa taikasauvaa tarvittaisiin kipeästi täälläkin.

  Ihan paljoa ei Muusakaan vaadi, ehkä kermaviilikastikkeet vaan tuplana.

  • Reply Esko 10.9.2019 at 20:32

   Muusa is back! ❤ Tuplakastikkeet tietysti!!

 • Reply Muffin 10.9.2019 at 22:01

  Opettaja on kyllä miehen ammattina erittäin hot.. Se jotenkin tuntuu kertovan ihmisestä niin paljon, sellainen ammatinvalinta. Suosittelen, että mainitset sen Tinderissä ☺️

  Alko kiinnostaa millä tavalla hyödynnät tukaanikäsinukkea opetuksessa? Kivan näköinen kaveri 😁

  • Reply Esko 10.9.2019 at 22:27

   Ope on hot! 🔥🔥

   Tukaani on just hyvä hiljentäjä. Kraakkuu kovilla oktaaveilla. Hyvä tyyppi kaikenkaikkiaan. 🐦

 • Reply mai 11.9.2019 at 10:59

  Lopetin tinderin ja aloitin crossfitin – toimi 👍

  • Reply Esko 11.9.2019 at 16:36

   En ookkaan vielä kokeillu. Harkintaan! 🥳🙏🏻

 • Reply Merja81 12.9.2019 at 09:23

  Sä oot ihan mahtava 🙂

  • Reply Esko 16.9.2019 at 19:08

   Tämmöinen perustallaaja…:) Kiiiitos, kiitos!!

  Leave a Reply