Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Iphone 11 ja siihen päättyi seitsemän vuoden suhde

9.10.2019

Seitsemän vuode suhde pirstoutui asfalttiin. Aluksi luulin, että kyseessä on vain pieni särö yhteiselossamme, mutta yhtäkkiä ja yllättäen kaikki olikin ohi. Sinne huuhtoutui mustaan aukkoon menneisyytemme. Sinua vielä pitelin kädessäni, mutta ei siinä auttanut muuta, kun laittaa sinut tylysti vaihtoon. Ottaa tilalle niinsanotusti uutta ja tuoretta. Viimeisen päälle kaunista ja silmiä hivelevää.

Tarjolla oli mallia jos jonkinmoista. Aluksi oli mielessäni pitäytyä vanhassa ja tutussa Androidissa. Sitä olin oppinut käsittelemään jo todella hyvin. Hyvin meillä meni reilut seitsemän vuotta ja sitten tuli yllättävä kriisi. Näinhän se menee, että juuri tässä vaiheessa suhdetta mitataan. Sinne se päättyi S-marketin parkkipaikalle. Emme siitä enää selvinneet ja oli aika vaihtaa uuteen. Nyt on toivottava, että ruoho on vihreämpää siellä aidan toisella puolen.

Nyt alkaa yhteiselo sekä totuttelu uuteen ja tuntemattomaan. Iphone 11 on uusi kumppanini ja näin parin päivän käytön jälkeen olen todella tyytyväinen. Väriksi valitsin punaisen. Tykkään hieman tämmöisestä räväkämmästä menosta. Uusi kumppani on jo tässä vaiheessa onnistunut yllättämään muutamilla uusilla toiminnoillaan. Nehän ne pitävät mielen virkeänä.

On mustaa Instagramia ja ehdoton suosikkiuudistus, Memoji-tarrat. Kuinka sitä voi nelikymppinen ukko olla tuommoisista ihan innoissaan?

Iphone vai Android?

-Esko-

Comments (10)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Marjo 9.10.2019 at 21:49

  Hei vaan. Samaa täällä pohdin iPhone vai Android?! Vannoutuneena iPhonen käyttäjänä olen miettinyt siirtymistä androidiin paremman kameran toivossa… Vai minkälainen kamera on iPhone 11, oletko ehtinyt perehtymään?

  • Reply Esko 9.10.2019 at 21:59

   Moikka Marjo!
   Aah, sinulla on vaihto juuri toiseen suuntaan. Onhan se sanottava, että vanhan Huaweini kamera oli älyttömän hyvä! Tähän en ole vielä kerennyt tutustumaan. Toivon, että olisi hyvä. Todella toivon, koska itselleni se on hyvinkin tärkeä ominaisuus. 📸

 • Reply Tuuli 10.10.2019 at 11:23

  Käsittääkseni iPhoneen ei saa muistikorttia… Tämmöinen vanhus ei halua pilvipalveluita käyttää, joten siitä syystä Android. Kokonsa puolesta ottaisin kyllä mielelläni jonkun vanhan iPhonen, ovat ihanan pieniä.

 • Reply Heli 10.10.2019 at 19:40

  Iphone. Pari vuotta sitten hankin ja tykkään kovasti. Muistia puhelimessa on ihan älyttömästi, mutta kamera ei ihan niitä parhaimpia..en tiedä minkälainen on näisssä uudemmissa.

  • Reply Esko 10.10.2019 at 22:40

   Heippa Heli!
   Joo, tuskin muisti ihan heti loppuu. Täytyy lomalla laittaa kamera oikein kunnon käyttöön! 📸

 • Reply Esko 10.10.2019 at 22:38

  Heippa Tuuli!
  Totta, ei saa muistikorttia ja myönnän. Itsekin olen todella huono pilvipalveluita käyttämään. Ehkäpä oppimisen paikka minulla. 🤷🏼‍♂️
  Hienoja ovat kyllä nämä Iphonet, varsinkin punainen.

 • Reply Ellis 10.10.2019 at 23:20

  No voihan memoji! Huomaan taantuvani androidini kanssa sellaselle ala-aste-tasolle; Miks kaikilla muilla on ja mulla ei?! Haluan JA tarvitsen oman memojin 😄

  • Reply Esko 12.10.2019 at 07:37

   Hyvä Ellis, jotta välillä vähän lapsettaa. 🤷🏼‍♂️ Memoji, tuo keksintöjen keksintö!!

 • Reply Opeopiskelija 17.10.2019 at 13:25

  OnePlus! Huippukamera, nopea, paljon muistia ja kohtuuhintainen 😍😍

  • Reply Esko 18.10.2019 at 10:23

   Jormaa lainatakseni: Eii huono ja itseasiassa oli yksi optioni puhelinta hankkiessani. Tällä kertaa 🍎 vei kuitenkin voiton.

  Leave a Reply