Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

JUST NYT V#%€#AA!

14.11.2019

Ulkona sataa nyt toista päivää putkeen. Lähdet töihin ja on pilkkopimeää. Saavut töistä ja on pilkko pimeää. Vakioiden, eli noin kahdenkymmenen minuutin päikkäreiden jälkeen väsyttää vaan entistä enemmän. Peilistä katsoo väsyneennäköinen ukko varustettuna järjettömillä silmäpusseilla.   Eilen menin nukkumaan puoli yhdeksältä, jotta vähän kuittaisi univelkoja ja olisi tänään pirteä poika. Ja, mitä vielä. Väsytti töissä entistä enemmän. Taitaa näin harmaana marraskuuna olla tuo väsymys niinsanottu vakio, unenmäärästä riippumatta. Juuri tähän rakoon on hyvä siis vähän avautua asioista, jotka v#€%&vat.

 • ”Jee, tänään ihanalle dinnerille.” Ei, sana dinneri ei vaan sovi suomalaisen suuhun. Aina, kun joku tuota käyttää niin joutuu hieman hampaita puremaan yhteen. Toinen on ”resonoi”. Siis, mulle toi asia resonoi tosi paljon. Ah, ei jatkoon.
 • Oma unohteluni. Eilen kävin ennen työpäivää ottamassa pienen hien Fressin juoksumatolla. Aluksi kadotin puku koppini lukon avaimen. Löytyi soutulaitteen alta äänettömän kiroilun ja noin viiden minuutin hölmöltä näyttäneen vaeltelun jälkeen. Suoritukseni jälkeen olin menossa suihkuun ja huomasin, että olin unohtanut puhelimeni jonnekin. Ääni kyllä kuului kuulokkeista, mutta puhelinta ei näkynyt. En jaksanut enää pukea päälleni ja lähdin metsästämään sitä pyyhe suojanani kuntosalin puolelta. Siellä se oli juoksumaton vieressä lattialla. Ylen aamutv päällä, tietysti. Työpaikalla hukkasin Chromeni ja ja ja…
 • Läheisessä liikenne ympyrässä aina sieltä sisäkaistalta joku kurvaa eteeni aivan viime hetkillä ja ilman vilkkua. Miksi ei voi ottaa sitä ulompaa kaistaa hieman aikaisemmin? Aina sama juttu. 
 • Hävinneet kumisaappaani. Tätä nyt ei ulos katsoessa varmasti tarvitse sen enempää selventää.
 • Oman isyyteni arvostelu erinäisillä keskustelupalstoilla. Tuntemattomat ihmiset ilman minkäänlaista kompetenssia veikkailevat kuinka p###a isä olen lapselleni ja miksi vietän hänen kanssaan vähemmän aikaa, kuin niinsanotussa optimi tilanteessa. On hyvä, että herättää mielipiteitä puolesta ja vastaan, mutta tämä aihepiiri on hienoisen herkkä. Toisaalta, miksi eksyn niitä lueskelemaan?
 • Yhdys sanavirheet. En pidä itseäni kovinkaan tarkkana kielipoliisina ja itsekin kirjoittelen välillä ihan miten sattuu. Kaikki tekevät virheitä, mutta karkeat yhdys sana virheet iskevät aina silmääni.
 • Hiusteni leikkaus. Kasvatin melkein kaksi vuotta tukkaani ja sitten hetken mielijohteesta leikkasin kutrini pois. Tiedän, että nämä ehkäpä sopivat paremmin, mutta silti ajoittain haikailen niiden huonokuntoisten haituvieni perään.

Onneksi huomenna on perjantai ja Huuhkajat varmistavat historiallisen kisapaikan. Sen jos häviävät, niin kyllä muuten v##%%aa.

-Esko-

// Kuva: Pasi Salervo //

Comments (11)

You Might Also Like

11 Comments

 • Reply Mari 14.11.2019 at 19:04

  Yhdys sanat on lempi aiheeni 🙂 Oliko liikenne ympyrä ja puku koppi tarkoituksella?
  Tsemppiä harmaisiin päiviin. Koulun piha oli tänään masentavan harmaa ja lapset likomärkiä jo ennen ekaa tuntia. Käytävät täynnä lammikoita ja luokka jalanjälkiä.
  Kolleega

  • Reply Esko 14.11.2019 at 22:10

   Kiitos kollega!
   Tsemppiä etenkin välkkävalvontoihin. Onni on opehuoneen lainasateenvarjot. 👌
   Niinpä, onko tarkoituksella, onko tarkoituksella…🤭

 • Reply Outi Krimou /Outi´s life 14.11.2019 at 21:48

  Yhdys sana virheet ärsyttävät. Vähän jo häiritsi tuo tarkoituksellakin väärin kirjoitettu sana 🤣
  Tsemppiä Huuhkajat ja vatutuksen lievitystä toivon sinulle Esko ❤️

  • Reply Esko 14.11.2019 at 22:09

   Bongasit Outi, hyvä!! 😀
   Korispelien jälkeen jo hymy huulilla. Hauskaa viikonloppua teille!!

 • Reply Iida 15.11.2019 at 06:15

  Yhdys sanavirheet… En todella ole kielipoliisi, tekstini on pullollaan niin kielioppivirheitä kuin kirjoitusvirheitäkin, silti hyppäsi silmille tuo sana! Ja samalla tämä postaus nosti painetta kommentoida kirjoituksiasi. Toisaalta ajattelen että vastuu on lukijalla, jos tulee harmaita hiuksia minun kirjoitusvirheistä 😅 Mutta kiitos! Iso kiitos että kirjoitit v#€%#£ksesta, aina ei ole aurinkoa edes harmaassa päivässä. Ja tuo puhelimen etsiminen salilla, niin tuttua..tosin ei pyyhe päällä.
  Kivaa viikonloppua, silloin ei saa v#$£%#aa 👍🏼

  • Reply Esko 18.11.2019 at 18:00

   Heippa Iida!
   Ei, ei, ei mitään paineita kommentoida. Tänne saa kirjoitella ihan mitä huvittaa. Hyvä, että on muitakin puhelimen kadottajia. Aina se jostain löytyy. 🙂 Mukavaa viikkoa!!

 • Reply Sanna 17.11.2019 at 12:57

  Heti hokasin nuo yhdys sanat 😀
  Itselläni on siitä mukava työ, että saan olla eskareiden kanssa pihalla tunnin joka päivä puolenpäivän aikaan, jolloin on talvellakin hieman valoisaa. Kumpa vaan sataisi tänne Ouluunkin lumi takaisin!
  Ollapa työ jossa saisi pitää pitkän vuosiloman tammikuussa….
  Mut kyllä me jaksetaan… kuten joka vuosi <3

  • Reply Esko 18.11.2019 at 18:01

   Moikka Sanna!
   Hyvä, että hokasit. 🙂 Eikö Oulussakaan ole vielä lunta, ohhoh. Hyvin me jaksetaan, kevyesti. Hienoisen on harmaata, mutta valoa viikkoosi.

 • Reply Kollega 17.11.2019 at 20:06

  Kerkesin raapia ikkunaa lukiessani yhdys sanojasi 😉

  Ja me, ketkä olemme seuranneet blogiasi pidempään, muistamme ja ymmärrämme kyllä isyyteesi toteuttamiseen vaikuttaneet seikat (olihan tarpeeksi neutraalisti ilmaistu?). Ulospäin vaikutat huippufaijalta. Ja opettajalta

  • Reply Esko 18.11.2019 at 18:02

   Toivottavasti et naarmuille raapinut kollegani. 🙂
   Oikein neutraalisti kirjoitettu, kiitos. Oi, kiva kuulla. Mukavaa viikkoa!!

 • Reply Soile 18.11.2019 at 19:18

  Kuka sanoo resonoi ja siis ilmeisesti muussa kuin sanan varsinaisessa tarkoituksessa? Mitä se sitten tarkoittaa? Itseäni ärsytti jossain vaiheessa kun kaikki “heittivät läppää” 😊
  Ja nuo keskustelupalstat – kannattaa pysyä erossa, ei siellä tervejärkiset meuhkaa 😑 kenellä edes on niin paljon ylimääräistä aikaa, että voi jauhaa tuntemattomien asioista, surullisia tapauksia.

 • Leave a Reply