Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Kuukausi Tinder Goldia takana ja mitä jäi käteen?

3.11.2019

Gotinder.com/help -27,11e

-Esko-

// Kuva: Jere Lehtonen //

Comments (12)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Njoo 3.11.2019 at 22:23

  Nyt on kyl aika jännällä tasolla tää bloggaus. Vanhojen kertausta ja tällaista.

  • Reply Esko 4.11.2019 at 16:42

   Ei se elämä aina niin vakavaa ole. Ei, edes bloggaaminen. Kivaa päivää Njoo. 🙂

   • Reply Njoo 4.11.2019 at 19:29

    Ei ole elämä vakavaa ei. Mutta mielellään sitä lukee ihan oikeaa sisältöä, ei onelinereita tai vanhojen copy-pastea. Eikä palautetta ehkä ole tarpeen suoraan vaan lokeroida ”huumorintajuton mielensäpahoittaja”-kansioon? Tämänpäiväinen postaus olikin sitten oikeasti panostusta, kiitos siitä!

    • Reply Esko 4.11.2019 at 21:41

     Ymmärrän ja ei ollut tarkoitus lokeroida ketään mihinkään. Se oli omaa ehkä hienoisen erikoista huumoriani. Välillä vähän kevyempää ja välillä syvällisempää. Kivaa iltaa! 🙏🏻

 • Reply Muusa 3.11.2019 at 23:04

  Kyllä käy kalliiksi pettyä. Ei ole mukavaa, että joutuu rakkaudesta maksamaan. Ainahan sitä toivoisi pääsevänsä sinne ykköspallille tosirakkauden maratonilla, mutta nyt alkaisi vaikuttaa siltä ettei palleja ole jaossa lainkaan. Ei ilmaisia eikä maksullisia. Luulisi sen kullan kyllä löytyvän muualta kuin Gold-palvelusta! Jos ei löydy kultaa, niin sitten edes hopeaa? Anna Puun konsertissa marraskuun lopulla luultavasti on aika monta hopeaista naista tarjolla “ota minut tällaisena kuin oon”- mentaliteetilla. Ehkä sinne sitten seuraavaksi, Esko? Vähän kalliimpi kuin Gold-palvelu, mutta ehkä sen väärti? Muusakin askartelee foliotuntosarvet tötterölleen ja yrittää ottaa yhteyttä vaikka sitten edes Vesa Silveriin. Alkaa kohta olla jo niin nälkäinen sydän nimittäin. C’est la vie, saatana.

  • Reply Esko 4.11.2019 at 16:41

   Hyvä Muusa, nyt on meininkiä!!
   Junat on luotu kulkemaan…ei, ei sehän olikin Jenni Vartiaisen biisi. 🙂

 • Reply TONY 4.11.2019 at 02:46

  Nähtävästi ei yhtään mitään, kun kirjotuskin on tyhjää täynnä :/

  • Reply Esko 4.11.2019 at 16:40

   Nimenomaan näin Tony!! 🙂

 • Reply Monalisa 4.11.2019 at 10:19

  Eikös se Tinder ole vähän sellainen kirjekamuilu palsta nykyään 😁 Tykätään kirjoitella, mutta mitään ei tapahdu.
  Homma haltuun ja reippaita ehdotuksia kiinnostaville naisille, eikä sellaisia, vois mennä vaikkapa kahville tyyliin. Se fiilis kun saat jollekkin olon, että daami ei ole “vain yksi monista”, saattaa jopa tuoda tulosta 👌 Itselle tällainen tapa osu ja upposi❤️
  Tsemppiä!

  • Reply Esko 4.11.2019 at 16:39

   Heippa Monalisa!
   Näinhän sen pitäisi mennä. Ehkäpä sitä voisi jo vuosien jälkeen itselleen myöntää, ettei tuo vain ole kanavani. Väkisin siellä roikun ja aina parjaan. Täytyy ehkäpä poistaa koko sovellus. Todeta itselleen, että tulipahan oltua valtavirrassa mukana ja kokeiltua.
   Hauskaa päivää!! 🙂

 • Reply Kuka keksi 5.11.2019 at 18:22

  Minä olen jo keksinyt sinulle vallan sopivan puolison: focus on favorites blogin Sallan. Paras ajatus! 😀

  • Reply Esko 5.11.2019 at 18:47

   Kuka keksi? Niinpä…
   Sallahan onkin upea ja valovoimainen tyyppi. En kyllä tunne häntä yhtään. 🤷🏼‍♂️😀

  Leave a Reply