Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

SYDÄN VÄHÄN LÄIKÄHTI

25.11.2019

Huhheijjaa, olihan tapahtumarikas viikonloppu. Juuri kotiuduin tuolta säkkipimeältä moottoritieltä. Jos kilometrikorvauksina ei olisi rakkautta ja pieniä ihania pusuja, niin saattaisi ajoittain tuo ajaminen jopa näin marraskuun pimeydessä harmittaa. Eipä jaksa turhaan siis valitella. Nykyään menee sosiaalisena tapahtumana nuo reissut, kiitos auton toimintavarman bluetooth-yhteyden. Niin, viikonloppuna oli tupareita, ristiäisiä ja kruununa vielä ennenaikainen syntymäpäivälahja tyttärelleni. Erinin keikka Hyvinkääsalissa.

Ristiäiset ovat kyllä kauniita tapahtumia. Tärkeät ihmiset uuden elämän ympärillä. Jotenkin sitä näin jo hieman elämää nähneenä liikuttuu noissa juhlissa. Pappi oli aivan huippu äijä ja harvemmin sitä kuulee, että herra sokeripalassaan hauskuuttaa pieniä vieraita imitoimalla Aku Ankkaa ja talviunilta herännyttä karhua. Toki hän hoiti virallisen osuuden koskettavasti ja siinä Suojelusenkelin säkeitä kuunnellessa mieli lähti hieman vaeltelemaan. Viimeksi sitä laulettiin osittain samojen ihmisten kanssa rakkaan isoäitini hautajaisissa. Silloin hyvä ja pitkä elämä oli tullut päätökseensä, nyt uusi ja tuore on vasta aluillaan. Aina on seuraavien vuoro. Sydän vähän läikähti.

Hienojen juhlien jälkeen olikin aika siirtyä Hyvinkäälle seuraamaan hieman erilaista musiikkiesitystä. Tyttäreni on todella kova Erin- fani ja sain viime tingassa ostettua liput Hyvinkääsalin konserttiin. Ennenaikainen syntymäpäivälahja sai upean päätöksen. F oli kirjoittanut tähtiartistille kirjeen ja sulki sen kirjekuoreen lähtiessämme. Koko keikan ajan tyttö sitä hypisteli ja konsertin loputtua hän livahti lavalle sen Erinille ojentamaan. Ja se hetki, kun Erin otti hänet avosylin vastaan. Halasi ja kiitti kauniisti. Se tunne, kun näet ne oman tyttösi lautasenkokoiset silmät ja hymyn. Sydän vähän läikähti.

On tuo fanituskulttuuri hieman muuttanut muotoaan näin vuosien kuluessa. Muistan, kun pikkupoikana aina pelien loputtua pyysimme pelaajilta mailoja tai jalkapallomaalivahtien hikisiä hanskoja. Nykyään Instagram tuo megatähdet niin lähelle. Voit lähettää henkilökohtaisia viestejä ja seurata heidän elämäänsä lähes reaaliajassa. Ja he vieläpä niihin reagoivat ja vastailevat. Todella ihailtavaa toimintaa ja juuri se Erinin halaus ja vastaanotto pienelle tytölle. Varmasti oli ikimuistoinen elämyslahja. Hän sanoikin, ettei pese mekkoaan ikinä. Siinä on Erinin hajut. Pienillä teoilla on valtava merkitys.

Mukavaa viikkoa!!

-Esko- 

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Jaana 25.11.2019 at 20:52

  💓

  • Reply Esko 25.11.2019 at 21:11

   🙏🏻

 • Reply Ellis 25.11.2019 at 23:46

  No vähän läikähti nyt täälläkin kyllä. Ihania juttuja tuomaan vähän valoa tähän pimeyteen ❤

  • Reply Esko 26.11.2019 at 06:33

   Jaksaa, jaksaa…kuten Hyvinkäälläkin sunnuntaina laulettiin. ❄️❄️

 • Reply Minttu 26.11.2019 at 17:42

  Ihania, onnen hetkiä viikonloppuna! Ristiäiset on aina niin herkkä ja kaunis juhla. Mahtava synttärilahja tyttärellesi! Hienoa, että fanit huomioidaan-jää varmasti tärkeänä muistona mieleen.

  • Reply Esko 27.11.2019 at 21:08

   Heippa Minttu!
   No, kyllä. Ihailen tuommoisia staroja, joilla on aikaa nuille pienille ihmisille. 💎

  Leave a Reply