Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, ,

Innostun, ihailen, haaveilen ja yhdeksän muuta

9.12.2019

Näppilän Nooralta bongasin kahdentoista asian haasteen tai ehkä enemmänkin puhuisin kirjoitteluideasta. Tämmöisiä on kiva naputella ja näitä tehdessä sitä perkailee omaa itseään aina hieman tarkemmin. Varsinkin tässä vaiheessa vuotta onkin hyvä vähän hieraista jo ehkä hieman väsyneitä aivonystyröitä. 

ASUN: Täysin saneeratussa pienkerrostalossa Helsingissä. Asuinaluettani on jossain yhteydessä nimitetty pääkaupungin Piilaaksoksi. Tiedä sitten mistä tuommoinen on saanut alkunsa. Asuntoni sopii tämänhetkiseen elämääni täydellisesti. Jokainen neliö on käytetty hyvinkin tehokkaasti ja myös pikkusankarille riittää tilaa touhuta ainakin vielä tässä vaiheessa vallan hyvin. Ja uskoisin, että läsnäolo ja yhdessätekeminen kompensoi niitä  puuttuvia neliömääriä oikein mukavasti.

Ajoittain sitä tulee seurailtua lähialueen asuntojen hintoja ja niiden perusteella tein kyllä silloin kolmisen vuotta sitten oikein hyvät kaupat. Suunnitelmien mukaan asuinalueeni kehittyy lähivuosien saatossa paljon ja Raidejokeria tuossa jo kovaa vauhtia rakennellaan. Toivottavasti kaikki suunnitelmat toteutuvat.

INNOSTUN: Laulamaan luokan edessä aivan liian herkästi. Säädimme ”Kettulassa” (luokkahuoneeni nimi) minulle laulusanktion. Jokaisesta suunnittelemattomasta laulunlurituksesta seuraa viisi punnerrusta. Ja pääseepä joku oppilaista vielä selkään lisäpainoksi. Keväällä siis kovassa kunnossa.

Aikatauluttamaan itselleni liikaa tekemistä.

Usein semmoisista vastakkaisen sukupuolen edustajista, ketkä eivät oikein innostu minusta. Siinäpä pulma. #ainaonjotain

IHAILEN: Ihmisiä, jotka tekevät hyviä ja järkeviä asioita astumatta kenenkään toisten varpaille ja tekevät niitä omaa etuaan ajamatta. Ja vieläpä pilke silmäkulmassa.   

HALUAISIN: Olla hyvä tyyppi ja hyvä faija. Kenen lähellä on mukava olla ja keneen voi luottaa ja turvautua vaikeissakin asioissa.

Tehdä enemmän pieniä hyväntekeväisyystempauksia, joilla voisi ilahduttaa ihmisiä. 

RENTOUDUN: Lenkkeilemällä ja infrapunasaunassa istumalla. 

LUONNETTANI KUVAA: Tuuliviirimäinen huumorintajuinen hullu, jonka täytyisi ottaa edes joitain asioita hieman enemmän tosissaan.

ILOSTUN: Lasten hyvistä jutuista. Vähän aikaa sitten yksi oppilas nielaisi vahingossa irronneen hampaansa. Totesi sitten perään: Sinne meni euro! Kyllähän nuo nyt väkisin laittavat hymyilemään.

JOS VOISIN TEHDÄ MITÄ VAAN: Tämä on hienoisen laaja kysymys. Turvaisin kaikille ihmisille semmoiset olot, ettei kenenkään tarvitsisi tehdä toisille pahaa oman elämänlaatunsa parantamiseksi.

HALUAN YMPÄRILLENI: Kunnioittavan, lämminhenkisen ja huumorintäyteisen ilmapiirin, jota ympärilläni olevat ihmiset välittävät. 

HAAVEILEN: Makailin viikonloppuna hotellissa Tampereella. Siinä oli toinen kainalo täynnä ja samalla mietin, että olisi se kiva, jos joskus myös toinenkin kainalo olisi täynnä. Niin ja lottovoitto olisi kiva. Itseasiassa olin elämäni lähimpänä 23:a miljoonaa euroa, kun Janakkalan Linnatuulessa lauantaina ajomatkallani pysähdyin.

EN LUOPUISI: Lapsestani, läheisistäni ja terveydestäni.

AJANKOHTAISTA JUURI NYT: Maanantaisauna ja kohta häämöttävä mittava opettajan joululoma. 

Kivaa viikkoa!!

-Esko-

// Kuva: Pasi Salervo //

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply