Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Uunifetapasta ja vuoden viiveellä

19.2.2020

On muuten Eskon ruokajutut jääneet hyvin vähälle tässä viime aikoina ja niin ne jäävät nytkin. Ystäväni kutsui minut näin hiihtoloman kunniaksi syömään uunifetapastaa. Olin tästä puhunut jo nyt lähes vuoden. (Minkä muun ruoan vuosipäiviä juhlitaan?) Hän sitten oletettavasi kyllästyi asiasta jauhamiseeni ja vei himotukseni käytännön tasolle. Jossain blogini esittelyjutussa lukee: Rakastan ruokaa ja etenkin muiden laittamana. Toteutuipa jälleen kerran. Ja ei siis ole Eskon tekemä ruoka, mutta lähellä ollaan jo.

Somehitti, tuo digiajan ilmiö. Aina ajoittain sosiaalisessa mediassa syntyy todellisia hittejä. Siihen vielä iltapäivälehtien antama buustaus, niin setti on valmis. Näin kävi juuri tämän uunifetapastan kanssa. Liemessä-Jenni räjäytti pankin melkoisen isosti ja ei varmasti ole kovinkaan montaa ihmistä, joka ei tästä ruoasta olisi koskaan kuullut. Itsehän tulen taas vuoden jälkijunassa, kuten niin monen muunkin asian kanssa. Parempi myöhään ja niin etiäpäin.

Katselin sivusta ruoan valmistusta ja ymmärrän kyllä hyvin sen suosion. Olisi kyllä jopa minulta, ei ehkä kaikista taitavimmalta kokilta onnistunut. Niinsanottua hyvin helppoa arkiruokaa. Täytynee lisätä omiin ruokavakioihin sinne jauhelihakastikkeen, aurajuustokana- sekä pestopastan kaveriksi.  Ja maku. Oli kyllä erittäin hyvää. Söin kolme annosta. Neljäskin olisi tehnyt mieli ottaa, mutta en kehdannut. 

Hienoja nämä somehitit. Aika ihme, että Marsit rasvakeittimessä tai Minttupuffet kahdella pätkiksellä ei noussut ihan samaan suosioon.

Oletteko testanneet tämän Liemessä-Jennin uunifetapastan?

-Esko-

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply Suvi 19.2.2020 at 20:26

  Jep, tein tuolla samalla ohjeella viimeeksi eilen ja meinasin vetää yksin koko astiallisen. 😅 Onneksi harjoitin itsehillintää ja jäi vielä sopiva annos tällekin päivälle.

  Seuraavaksi sitten se toinen klassikko eli avokadopasta? Superhyvää sekin!

  • Reply Esko 20.2.2020 at 14:59

   Moooi Suvi!
   Oli kyllä aivan mielettömän hyvää. Siis todella. Uskoisin, että maistuu myös pienemmällekin.

   Avokadopastaakaan en ole syönyt. Siinä tullaankin jo sitten noin viiden vuoden viiveellä.:)

 • Reply Sanna 19.2.2020 at 23:36

  Toi on vaan niiiiiin hyvää!! Ja niin helppo, että voiko sanoa ruoanlaitoksi edes?! Vähän niinkun leipomisessa banoffee-kakku, kasataan aineksia yhteen 😅😅
  Mutta. Yhteishyvässä oli ohje uunitortelliinipastaan. Katsopas sekin. Yks taso ylöspäin. Vähä niinku. 😄

  • Reply Esko 20.2.2020 at 15:00

   Kyllä Sanna tuota voi ruoanlaitoksi sanoa, ainakin jos itse sitö tekisin. 🙂
   Täytyy nostaa tasoja. tai siis muiden täytyy nostaa tasoja. Jos sitä joskus itsekin.
   Kivaa viikkoa!! 🙂

 • Reply Soile 21.2.2020 at 22:52

  Testattu on ja ihan ok oli, mutta kuten jo joskus aiemmin sulle kommentoin, niin Anna-Leena Härkösen fetapastapannu vetää pidemmän korren mättöpastaruokien kategoriassa, vaikka en mikään lihanhimoinen olekaan (keitetyn pastan sekaan heitetään paistettu jauheliha-sipuli-valkosipulisetti, maustettu oreganolla ja mustapippurilla sekä kuutioitu feta). Liemessä-Jennin pullaohje on huippu, itselleni oli ihan mieletön ahaa-elämys, ettei pullataikinaan pidä laittaa kananmunaa, koska se kuivattaa. Tulee ihan hullun pehmeätä pullaa 😋

  • Reply Esko 23.2.2020 at 19:47

   Täältä laitetaan Soile taas juttuja tuonne korvan taakse. 👌👌

  Leave a Reply