Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, ,

On Koronaa, syntymää, mitaleja, muuttoja

14.4.2020

Tänä lumisena kevätaamuna heräsin vuoden vanhempana. Viime vuonna juhlimme kaverini kanssa melkoisen suuresti tasakymmeniä. Hyvä niin, koska tänä vuonna nuo juhlat olisivat auttamatta peruuntuneet. Aamulla sain viereeni reippaan synttäritoivottelijan pusuilla höystettynä. Töistä saapuessani pöydälle oli lämmitetty ranskanperunat ja päälle levitelty Cheddarkoskenlaskijaa. Aika hyvät lahjat.

Elämässäni on aina sattunut ja tapahtunut, kun tasakympin perään laitetaan ykkönen perään.

11-vuotias Esko…Muutimme perheeni kanssa Joensuusta Lahteen. Olihan se melkoinen muutos, kun miesie-murretta puhunut pellavapäinen pikkupoika saapui aivan uusiin maisemiin. Uusi koulu, uudet kaverit. Nopeasti mä siihen totuin ja ensimmäiset pihakaverit ovat edelleen hyviä ystäviäni.

21-vuotias Esko…Muutto Lahdesta Joensuuhun. Urheilu on merkinnyt elämässäni aina suurta roolia. Koripallo valikoitui monien lajikokeilujen jälkeen ykkösjutuksi. Kirkkain kruunu koripallo- sekä urheilu-uralta tuli Joensuusta ja Katajasta. Voitimme miesten Korisliigan pronssimitalit täpötäydessä Urheilutalossa. Paras ja yhtenäisin joukkue, johon olen koskaan kuulunut. Upeita persoonia täynnä. Hieno ja pitkälle kantava muisto.

31-vuotias Esko…Tosta leikataan, joo. Miten tämmöistä pidellään? Turvaistuin, aivan helvetin vaikea kiinnittää. En katso ohjeita, en katso. Isä, nyt minä sitten tosiaan olen isä. Elämäni suurin ja arvokkain muutos oli tapahtunut. Kokemuksen kautta ja omia polkuja kulkien lähdettiin liikenteeseen. Pikkuhiljaa sieltä kaupasta tarttui mukaan oikeat Nanit ja vaippakoot. Loppuelämän kantava side oli syntynyt.

41-vuotias Esko…Zoom päälle tosta ja video-oppitunti käyntiin. Joo, nyt siellä onkin kaikki paikalla ja aloitammekin liikuntatunnin. Ottakaa vähän tilaa ja tehkää open toistamat liikkeet perässä. YKSIIII, KAKSIIII jne…Eipä olisi ihan heti uskonut, että alakoulun opettajana vedän tunteja omasta kodistani. Koronavirus leimaa tämän ikävuoden myös varmasti syvälle muistoihin.

9-vuotias kuvailee isäänsä lyhyesti tällä klassikolla:

Erikoinen

Super

Kiva

Onnellinen

Mukavaa iltaa!!

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply