Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

…kun joudut olemaan yhteydessä Vauva-palstan ylläpitoon täysin asiattoman keskustelun poistamiseksi

30.11.2021

Esko Kyrö ei osaa porata. Kenen kanssa Esko Kyrö seurustelee? Esko Kyrö sitä ja Esko Kyrö tätä. Tämmöisiin keskusteluihin sitä on vuosien varrella jo tottunut. Ei minua kiinnosta v%%6akaan omien remonttitaitojen tai suhdestatuksieni arvailu ja olettaminen tuolla vauva.fi:n keskustelupalstoilla. Toissapäivänä jouduin kuitenkin tekemään asian, jota en ollut ikinä elämässäni tehnyt. Ja tähän perään on todettava, että kaikkea sitä joutuukin elämässään tekemään.

Palstalle oli ottanut ja ilmestynyt noin 16 sivun ja lähes 350:n kommentin ketju, joka oli lähtenyt niinsanotusti täysin käsistä. Joku vihjailee sitä ja joku vihjailee tätä. Kommentoijat sitten totena lukevat näitä ja vetävät täysin omia olettamuksiaan Instagramini ja vuosia vanhojen tapahtumien perusteella. Olipa siellä analysoitu minun liian rajua hampaidenpesutekniikkaakin. Ja sehän olisi lähinnä vain naurattanut, mutta…

…liian monessa kommentissa alettiin analysoimaan myös läheisten ihmisteni elämää ja tämä meni täysin yli. Kenenkään ei missään olosuhteissa tarvitse joutua lukemaan noita täysin järjettömiä juttuja, joita alkoi keskusteluketjuun tipahdella lähes päivittäin. Ymmärrän, että olen asettanut itseni tarjottimelle, jossa elämääni saatetaan analysoida. Kukaan, ei kukaan läheinen ihmiseni ole tätä tehnyt ja niin kovin toivon, että tätä kunnioitettaisiin. Internetin keskustelupalsta ja kunnioitus eivät tosin mahdu samaan lauseeseen, joten…

…jouduin laittamaan viestiä vauva.fi:n ylläpitoon ketjun poistamiseksi. En tehnyt tätä suojellakseni itseäni, vaan kaikkia tuohon hulluuteen joutuneita tärkeitä ihmisiä. Olen todella ihmeissäni yhdestä asiasta. Olisin luullut, että reilun viiden vuoden jälkeen yksi eroistani olisi jo ihmisiltä unohtunut. Itse olen siitä uinut tyyneen veteen jo vuosia sitten. Olisi hyvinkin suotuisaa ja toivottavaa, että myös minua seuraavat ihmiset alkaisivat siitä jo pikkuhiljaa yli pääsemään. Lämmöllä ja kunnioituksella minä itse kaikkea muistelen. Ei ole mikään tapahtuma elämässäni niin paljoa opettanut ja minua paremmaksi ihmiseksi muokannut. Paratiisi soi aluksi hyvinkin epävireisesti, mutta näin sekin on nuottinsa löytänyt ja keveästi minua kuljettelee.

Mitä enemmän takkiaan aukaisee, niin sitä enemmän sinne mahtuu tikareita. Näin minulle joku hienosti joskus totesi. Mitä vähemmän takkiaan aukaisee, niin kyllä sinne jostain saumasta joku niitä tikareita joka tapauksessa työntää. Ja nämä ne vasta vääriin kohtiin osuvatkin. Tiedän hyvin, että internetiä vastaan ei kannata lähteä taistelemaan. Sen taistelun häviää aivan jokaikinen kerta. Nyt oli vain sitä kuviteltua valkoista lippua hieman heilutettava.

Rakkautta, lämpöä ja empatiaa. En enää harjaa hampaitani nyrkkiotteella ja ienrajasta lupaan ottaa hieman kevyemmin.

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Maikki 3.12.2021 at 10:06

  Vinkki, joka helpottaa elämää: älä lue palstoja ollenkaan. En muuten ymmärrä miksi kukaan kokee tarpeelliseksi kertoa mitä kenestäkin foorumeilla jauhetaan. Vai hakeuduitko oma-alotteisesti lukemaan keskustelua? Eikö tieto lisää tuskaa tässäkin asiassa, pahoinvointi kasvoi kun luit hömppää. Palstat ovat kuin Seiska: parempi olla avaamatta.

  • Reply Esko 15.12.2021 at 19:10

   Heippa Maikki!
   Parempi olla avaamatta. Tämä pätee hyvin moneen asiaan. No, ei onneksi joululahjoihin. Eli oikein mukavaa joulunaikaa sinulle!! 🙂

 • Reply Reetta 4.12.2021 at 09:31

  Hei Esko, kiitos sinulle juuri siitä lämmöstä, empatiasta ja inspiraatiosta, mitä jaat täällä! Ihmisellä on oikeus asettaa rajat itsensä ja läheistensä suojaksi. Surettaa suuresti kuulla, että niitä rajoja joutuu tuollaisissa asioissa vetämään. Kaikkea hyvää ja valoa joulukuuhun! T. Reetta

  • Reply Esko 15.12.2021 at 19:10

   Oi, kiitos samoin sinulle Reetta!

  Leave a Reply