Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Positiivisia, positiivisia ja positiivisia

15.12.2021

Näitähän on oikein mukava aina kirjoitella. Siis positiivisia ja mukavia pieniäkin asioita, joita tässä elämässä ympärillä vilahtelee ja ilmestyy. Aiemmin tämmöisiä kivoja asioita listailin kuukausittain. Silloin tosin uusia kirjoituksiakin ilmestyi päivittäin. En nyt oikein itsekään tiedä miksi tämä julkaisutahti on ollut jo kauemmin hyvinkin verkkaista. Tai siis osasyyn tiedän kyllä. Elämä on tässä pyörinyt aika samanmoisella kaavalla jo liiankin kauan. Niinsanotut inspiraation lähteet ovat olleet vähäisiä. Tästä kirjoitteluhommasta pidän todella paljon ja kyllä tässä nyt on jo korkea aika hieman aktivoitua. 

Noniin, eli listaillaanpas tähän hieman positiivisia juttuja, joita on eteeni tässä lähiaikoina osunut:

Sitä, kun ymmärtää päästää irti niistä pienistäkin vahingollisista ajatuksista oman pään sisällä, aukeaa sinne ovet jollekin paremmalle ja valoisalle. Tämähän nyt kuulostaa hyvinkin kliseiseltä, mutta itse tuon voin todellakin allekirjoittaa. Sanotaanko näin, että elämä se osaa ottaa ja yllättää. 

Modernien miesten uusi kausi Yle Areenassa. Tämä on hieno sarja, jonka katsomiseen jopa minä jaksan keskittyä. Hahmot ovat todella hyvin luotuja ja ajoittain se jopa hieman kirpaisee, koska jokaisesta heistä löytyy yhteyksiä omaan elämääni. Vahvuuksineen ja etenkin heikkouksineen.

Kirjoittelin aiemmin asunnostani löytyneestä rakenteellisesta ongelmasta. Asiat ovat tässä soljuneet eteenpäin ja tässähän on muutto edessä ehkäpä lähiaikoina. En halua hirveästi keskeneräisistä jutuista kirjoitella, joten naputellaan tästä enemmän, kun asiat varmistuvat. Seikkailua ja erilaista elämänvaihetta varmasti on luvassa. Siitä olen varma.

Viereisen S-marketin remontti ja sen mukanaan tuomat pienet asiat. Sieltä löytyy nykyään se himoitsemani appelsiinimehuautomaatti. Arvokastahan se on, mutta täysin hintansa arvoista. Toinen timantti on sushibuffa, josta on helppo poimia grillilohia mukaansa. On kuulunut hyvin tiiviisti ruokavaliooni lähiaikoina.

Malminkartanon portaat. Portaat uusittiin viime kesäksi ja niistä tuli kyllä äärimmäisen hienot. Leveyttä riittää ja löytyypä sieltä nykyään valaistuskin. Menee ihan nähtävyydestä.

Nyt koputan tässä kuvitteellista puurakennetta. Olen pysynyt todella terveenä ja en edes muista milloin olisin viimeksi ollut kipeänä. Vuosia siitä ainakin on. Jaksan uskoa, että hyvä fyysinen kunto edesauttaa tässä asiassa, paljonkin. 

Munkkiniemen lippakioski. On kyllä laitettu todella tunnelmalliseksi. On kynttilöitä, vilttejä, valoja ja juuri sopivasti liikaa kermavaahtoa kaakaossa.

Minun luokkani jälleen kerran on aivan mahtava. Lasten kanssa on todella mukava touhuilla ja heillä on kyllä juuri semmoinen meininki, johon aina opettajana pyrin. Eräs heppu totesi yhden liikkatunnin jälkeen osuvasti: ”Kaaduin tuolla parkilla ja heti tuli kaverit kysymään, että sattuiko sinua ja tarvitsetko apua? Mulle tuli siitä tosi hyvä mieli. Toi on yhtä tärkeää, kun matikka.” Kannustava, auttavainen ja positiivinen ilmapiiri, wau!

Kohtahan tuo alkaakin jo joululoma. Tämä lukukausi on mennyt kyllä todella nopeasti ja en oikein ole osannut vielä yhtään asennoitua siihen, että ensi viikolla onkin jo jouluaatto. Aikamoista.

Oikein mukavaa viikkoa!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Ina 15.12.2021 at 22:36

  Olipas mukava kirjoitus! Kaunista joulunodotusaikaa sinulle! 🌟🌲🌟

  • Reply Esko 15.12.2021 at 23:35

   Ihana kuulla Ina.

   Kiitos ja samoin sinulle. 🧑🏻‍🎄

 • Reply Miimu 17.12.2021 at 21:24

  Kenen(kähän) kotona ollaan 2022.. Eskon? 😉

  • Reply Esko 18.12.2021 at 17:12

   Hmmmmmmm, saapa nähdä, saapa nähdä…💁🏼‍♂️

   Ihanaa joulun odottelua!

  Leave a Reply