Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Iholla-uusinnat Subilla

14.3.2017

Moni on kysellyt tässä matkan varrella, josko niitä Iholla-sarjan uusintoja voisi jostain nähdä. Nyt juuri tällä hetkellä nuo näyttävät pyörivän Subilla. Tulevat melkoisen myöhään, joten aamuherääjien kannattanee tarkastaa löytyykö myös Katsomosta. Yritin katsella muutamaa jaksoa. Muiden miesten elämää oli hyvin mielenkiintoista seurata, mutta omissa kohdissa joutui ajoittain laittamaan tyynyn silmien eteen. Tietysti seison täysin tekemisieni takana. Oli vaan elämä tuossa vaiheessa hieman erilaista. Itselleni kirkkaasti hienoimpia hetkiä Iholla-taipaleessa olivat ne F:n kanssa vietetyt. Niitä on kyllä upea joskus katsoa ja todeta kuinka vuodet vierii, mimmi kasvaa ja jutut senkun paranee.

Jukan tuonhetkinen elämä tulikin lähelle minua. Jukka, niin hyvä ja aito Jukka! Muutkin miehet, niin hyvät miehet!

Se pitkätukkainen näyttää edestä ihan Esa Pakariselta ja takaa Marilyn Monroelta” -katsojapalaute-

Hyvä semmoinen!!

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Pauliina O. 14.3.2017 at 09:07

  Löytyy kyllä myös katsomosta ja heti katsoinkin jaksoja niin pitkälle kun pääsi! Yksi ehdottomia lempisarjojani. Ei mitään käsikirjoitettua draamaa vaan aitoa elämää. Sarja on vielä niin kauniisti tehty, että sydän meinaa välillä pakahtua. Myös upeat miehet on osattu sarjaan valita!

  • Reply Esko Kyrö 14.3.2017 at 20:03

   Olipa kivasti sanottu. Mukavaa viikkoa!!…:)

 • Reply Mikaela 14.3.2017 at 15:35

  Teidän kausi on edelleen ihan huippu.

  On itselläkin katsoessa mielessä käynyt, kuinka elämä voikaan muuttua. Kuinka lähellä rakkaus ja viha onkaan, tai oikeastaan kuinka häilyvä on se raja, että yksi päivä ollaan yhdessä ja seuraavana ei.

  Ihailen Jukan asennetta, vaikka tilanne on hänelle selkeästi vaikea. Ja miten rehellisesti kaikki kuvaatte sen hetkistä tarinaanne. Iso arvostus!

  • Reply Esko Kyrö 14.3.2017 at 20:04

   Kiitos.

   Sellaista se on se elämä…Kaikkea sitä voi tapahtua.

   Jukka…<3

  Leave a Reply