Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Täydellinen kymmenen

17.4.2017

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Blogimedia ja Huawei

Ympäröivä maailma. Ympärillä vilisee koko ajan hetkiä, joita olisi hieno ikuistaa. Ympärillä on lukuisia upeita paikkoja, joita olisi hieno ikuistaa.”Kuvat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa…” Tämä vanha ja ehkä hieman kulunutkin sanonta pitää kyllä paikkaansa. Kuvat säilövät sisäänsä lukemattomia muistoja ja hetkiä. Iloisia, surullisia, äkillisiä ja suunniteltuja.

Blogia kirjoittavana ihmisenä tulee eteen usein tilanteita, joissa tulisi äkkiä kaivaa kamera esille. Ei, ei se ole koskaan mukana silloin, kun pitäisi. Nyt on ja laadukas semmoinen. Olen saanut onnekseni tutustua Huawein P- sarjan malleihin jo ensimmäisestä P8:sta lähtien. Nyt minulla on käsissäni tämän P-perheen uusin tulokas, P10. En ole koskaan ollut mikään puhelinhifistelijä, mutta kyllähän tekniikan kehittyessä valtavaa vauhtia myös käyttäjän vaatimustaso ja odotusarvot nousevat. Itselleni puhelin on viestintävälineen lisäksi myös työkalu. P10:n loistavan kameran ansiosta entistä tärkeämpi työkalu.

P10:ssä valokuvausominaisuudet on viety niinsanotusti nextille levelille. Huawein ja legendaarisen Leican yhteistyö on poikinut puhelimeen todella hyvän kameran. Olen ihastunut. Olen ihastunut P10:n mustavalkokuvausominaisuuksiin. Mustavalkokuvista tulee tämmöisen amatöörinkin ottamina todella vaikuttavia. Ei tarvitse kuin pyyhkäistä valikkoa sivulle ja valita mustavalkomoodi. Tämä pyyhkäisyn tehtyäsi tunnet itsesi huippukuvaajaksi. Tulee hetkeksi valokuvaajan itseluottamus.

Myös lopputulos on useimmiten onnistunut, koska kaikki on tehty jo valmiiksi niin helpoksi. Et tarvitse filttereitä, et mitään säätöjä. Enkä itsekään enää tarvitse “oikeaa” kameraani mukaani joka paikkaan. Uusi Huaweini on taskussani tallentamassa niitä vieressäni viliseviä hetkiä. Mustavalkoisia ja värillisiä.

Huawei P10:n kampanjan kasvona on Suomessa Jenni Vartiainen. Jenni Vartiainen, jonka uusimman kappaleen nimi on Turvasana. P10:ni avaamiseen ja käsittelyyn en tarvitse turvasanaa. Tarvitsen oman sormenjälkeni, jonka puhelimeni tunnistaa. Tämän jälkeen edessäni on kaikki mitä matkapuhelimeltani tarvitsen. Yhteys läheisiin, yhteys ystäviin ja yhteys maailmaan.

“Täydellinen älypuhelin epätäydellisessä maailmassa.” Hieno mainoslause.

-Esko-

// Kuvat otettu Huawei P10-matkapuhelimella. (Paitsi 1 ja 6). Kuvaajina: J.Roitto, M. Suntila //

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Nippe 18.4.2017 at 10:08

  Valokuvaus, mikä ihana harrastus!
  Helpoksi on tehty????
  Vihreä vesikuva on upea, tuonne tahtoisin!

  PS. Komia tukka sulla!????

 • Reply Esko 18.4.2017 at 20:45

  Moikka Nippe!
  Kyllä, todella helpoksi…:)
  Kiikunlähde, Hollolassa. Mieletön paikka!!
  Kiitos…:)

 • Leave a Reply