Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Miltä menestyvä mies tuoksuu?

6.6.2017

Tuoksu menestyvälle miehelle. Tämä oli uuden tuoksuni mainoslause. Uuden tuoksuni, jonka äitini toi minulle toivomanani tuliaisena Tukholman reissulta. Hajuvesivalikoimani oli käynyt vähiin ja halusin kesäksi jonkin raikkaan uuden tuoksun. Päädyin siniseen Hugo Bossin toniciin, jossa yhdistyvät kirpeä verigreippi, virkistävä inkivääri sekä raikas appelsiini. Tuoksu on hyvä, raikas ja kesäinen. Mutta, että menestyvälle miehelle. Voinko minä sitten tuota edes itseeni suihkutella, vai mikä on menestyneen miehen mittari? Miltä ne menestyneet miehet oikein tuoksuvat?

Onkohan se semmoinen mies, jolla on viisinumeroinen kuukausipalkka, korkeamman luokan katumaasturi, paksut hiukset, huokoisen merinovillaisen t-paidan alta pilkottava sixpack, jykevä leuka, oma assistentti, mittatilauspuku, ekstroverttius peritynyt jo äidinmaidosta, ihana vaimo, ihanat lapset, jotka ovat tottuneet syömään ravintolamiljöössä. Eivät villiinny edes kohuttuna Lapset safkaa-ravintolapäivänä. Hän nauttii elämästä. Kyllä, hän voi varmasti suihkutella sinistä Bossia. Useamman suihkauksen.

Onkohan se semmoinen mies, jolla on keskituloisen suomalaisen kuukausipalkka, vähävikainen vuonna 2001 hankittu Toytota Corolla, päältä ja ohimoilta jo hieman harventuneet hiukset, Metallican Oulunkylän keikalta hankitun t-paidan alta pilkottava rehellinen kesävatsa, olemattoman leuan peittävä parta, assistentti – mikä ihmeen assistentti?, hyvin on ylioppilaspuvulla pärjännyt, jurous periytynyt jo äidinmaidosta- Kyllä hän sitä ihanaa emäntää pussaa aamuin ja illoin. Ohimennessään kauniiksikin kehaisee, ihanat lapset, jotka leikkivät piilosta siellä ravintolassa. Onneksi Lassi löytyi tuntia myöhemmin. Viinikellarissa oli piilossa. Hän nauttii elämästä. Kyllä, hän voi varmasti suihkutella sinistä Bossia. Useamman suihkauksen.

Entäs minä? Voinko minä suihkutella sinistä Bossia? No, todellakin voin! Kuka vaan voi suihkutella sinistä Bossia.

Menestys voi olla myös mielentila.

-Esko-

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Petra 7.6.2017 at 22:24

  Haha, tämä oli hyvä Esko. Nauroin erityisesti Perheet Safkaa-viittausta ????

  Petra
  http://www.arkeenkatkettyaarre.blogspot.fi

  • Reply Esko Kyrö 10.6.2017 at 11:53

   Oi, kiitos…:) Mukavaa lauantaipäivää Petra!!

 • Reply Maiju 8.6.2017 at 21:28

  Musta tuntuu, että oikeesti menestyvä mies tuoksuu hielle, joka on noussut pintaan lapsen kanssa leikkiessä, sekä sille kotinurkkien lempikalliolle kiivetessä, kun kaikki siinä ihan normiduunissa on alkanut ottaa päähän ja on pitänyt lähteä keräämään ajatuksia. Omassa duunissani olen nähnyt, että kun todellista menestystä ei ole, niin sitä pitää ennen isojen pamppujen kokousta suitsuttaa esimerkiksi juuri mittatilauspuvun kauluksille.
  In a nutshell: Esko oot just hyvä noin 🙂

  • Reply Esko Kyrö 10.6.2017 at 11:56

   Moikka Maiju!
   Kiitos ja kiitos…:) Menestystä voi mitata monella mittarilla.

  Leave a Reply