Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Olen kyllä saamaton äijä

3.8.2017

En päässyt sinne suunnittelemalleni etelän matkalle. En päässyt ja tästä ei voi syyttää ketään muuta, kun itseäni. Arvoin, arvoin ja sitten olikin jo liian myöhäistä. Kiitän teitä kaikkia, jotka jaoitte matkavinkkejä. Ennen kesälomani alkua lueskelin niitä ja selailin päivittäin lentoja sekä hotelleja. Kesälomani alussa oli mahdollisuus mennä. Oli mahdollisuus, jota sitten en käyttänyt. Suomen kesäkuun takia nopeiden lähtöjen hinnat olivat todella korkeita sekä matkakaverin työvelvoitteet estivät hänen lähtemisen. Ja en ole yhtään tyyppiä, joka matkailisi yksin. Noh, tästä oppii. Matka täytyy varata ajoissa eikä harrastaa tämmöistä typerää vatvomista. Oma saamattomuuteni kostautui.

No, onneksi pääsin kuitenkin loman viimeisillä metreillä ulkomaille, etelään. Niinkin kauas kuin Tallinnaan. Tallinnassa olen käynyt todella harvoin. Ainoastaan pelireissuilla ja yhden kerran noin kymmenen vuotta sitten päivän turistimatkalla.  Myös eilen olin Tallinnassa päivän todellisella turistimatkalla. Edestakainen matka maksoi kymmenen euroa. En ollut uskoa korviani, kun kuulin matkan hinnan. Kympin. En tiennyt, että matkustelu voi olla noin halpaa. Halpaa ja nopeaa. Tallinkin alus pyyhkäisi perille kahdessa tunnissa. Siinä kerkesi juuri hieraisemaan unihiekat silmistä.

Päivä menikin vain pyöriessä ympäri Tallinnaa. Nauttien hyviä edullisia ruokia ja juomia, joista päällimmäisenä jäi mieleen todella herkullinen mansikkapirtelö, nam. Ja olihan se käytävä myös siellä kaikkien hehkuttamalla Telliskiven alueella. Hieno oli. Karua ja kaunista käsi kädessä. Ajattelin, että siellä olisi ihan kauheasti ihmisiä. Ei ollut ei. Alue oli todella rauhallinen ja terassit olivat lähes tyhjiä. Ajankohta ja sää saattoivat kyllä vaikuttaa asiaan.

Illaksi sää parani ja pilvet kaikkosivat. Täyden auringonpaisteen saattelemana oli mukava palata takaisin Helsinkiin. Täytyy kyllä mennä piakkoin heittämään uusi reissu. Uusi reissu, joka sisältää myös yhden yöpymisen kohteessa. Kohteessa, jossa olisi varmasti paljon nähtävää.

Onko teillä jotain hyviä vinkkejä Tallinnaan? Jos tämä saamaton äijä saisi edes tuommoisen matkan varattua.

Mukavaa loppuviikkoa!!

-Esko-

Comments (12)

You Might Also Like

12 Comments

 • Reply Urbaani Isä 4.8.2017 at 13:14

  Hienoja kuvia! Tallinnassa tosiaan riittää nähtävää ja laadukkaita ravintoloita. Olin siellä tänä kesänä jo kahdesti, ensin polttarimatkalla ja sitten ekaa kertaa kaupungissa lasten kanssa. Eläintarha oli laaja ja viihtyisä, mutta osa eläimistä eleli vähän turhan ankeissa oloissa. Lapset kuitenkin viihtyivät ja oli monia erikoisempiakin eläimiä. Polttareissa tehtiin panimovierailu Tallinnassa sijaitsevaan suomalaiseen panimoon. Blogissa on useampi postaus Tallinnaan liittyen, mutta tässä lisää tuosta panimosta ja pari vinkkiä oluenystävälle, plus erikoisuutena baari, missä drinkit tarjoillaan koeputkista.
  https://urbaaniisa.blogspot.fi/2017/06/oluenystavan-tallinna-drinkkeja.html

  • Reply Esko Kyrö 4.8.2017 at 16:11

   Kiitos Urbaani vinkeistä!!…????????

 • Reply 6tytönäiti 4.8.2017 at 19:12

  Upeita kuvia 🙂

  • Reply Esko Kyrö 4.8.2017 at 19:16

   Kiitos…????????

 • Reply lempi 6.8.2017 at 00:20

  On se hyvä että alkaa koulu ja alkaa taas opettajien palkka juoksemaan. Saa Eskokin uudet siistit housut kun kaikki näyttää revenneen kesän aikana.

  • Reply Esko Kyrö 6.8.2017 at 18:37

   Heippa Lempi!
   Totta. Ihan revenneitä kaikki. Kävin eilen juuri hankkimassa uudet työhousut, ehjät. Palkka on onneksi juossut kesälläkin. Mukavaa elokuuta sinulle Lempi!!

 • Reply Iidu 6.8.2017 at 18:37

  Hei Esko! Kiitti sun blogista – oon enemmän ja vähemmän seurannut sun blogias (ensin Kolmestaan ja nyt tätä) sun Iholla-ajoista lähtien. Nykyään pistää silmään jotenkin usein toi itses alentaminen ja sen esille tuonti – naisen näkökulmasta sellainen jos jokin on epäseksikästä. Vaikutat niin siistille tyypille, toivottavasti joskus näät sen ja jätät selittelyt ja itses dissaamiset pois. Toki oot kokenut kovia ja välillä kaikki meistä mogaa, mutta liika asioiden pyörittely ja eteenkin itsensä alaspäin laittaminen on vaan luotaantyöntävää ja kurjaa. Tietty elämänmaku sun blogissa on kaiken a ja o – ei tätä lukis ellei tää olis totta, mutta lähinnä haluaisin sanoa sulle, että usko tai älä sä vaikutat niiiin hyvälle ja luotettavalle tyypille, että toivoisin että ajattelisit itsestäsi hyvää. Koska sinne minne katsot, se lisääntyy!
  Keep it rocking Esko! Jos haluat lisää filosofista pohdintaa taikka kirjeenvaihtokaverin, heitäs sähköpostilla!

  • Reply Esko Kyrö 6.8.2017 at 23:02

   Kiitos Iidu viestistäsi!!…????

 • Reply Jennie 8.8.2017 at 22:46

  Itellä sama homma..tulee helposti arvottua ja arvottua monia asioita ja sitten huomaa, että mahdollisuus menikin ohi tai matkalle ei voi enää lähteä… itse arvoin kanssa tuota matkalle lähtöä ja selailin kohteita, hotelleja ja arvosteluja … joka ilta niin kauan että menin jo sekaisin niistä kohteista ja hotelleista ja tulin siihen tulokseen etten lähdekään mihinkään 😀 No kesä ei ollut häävi, joten ehkä ois kannattanut, mutta tuleehan noita tilaisuuksia vielä.. No joo, sulla opena noita lomia myös tulee..esim syysloma tai pitkä joululoma…oisko jompana kumpana sulla mahdollisuus lähteä jonkun kanssa matkaan? 🙂 Talvenkin katkaisisi mainiosti jokin reissu.. 🙂 Ja jos on yhtään sitä arpojan vikaa niinkun itsellä, niin kannattaa laittaa kaverin valitsemaan hotelli ja kohde…..itse voi sitten vaan saapua paikalle ja pakko lähteä kun tiketit on tilattu 😉

  • Reply Esko Kyrö 8.8.2017 at 23:11

   Iltaa Jennie!
   Kuulostaa juuri minulta…???? Lomilla on hieman haastava irrota ja hinnatkin ovat kohtuureippaita koulujen loma-aikoina. Ehkä ensi kesänä…✌

 • Reply Nunnuliina 8.8.2017 at 23:09

  Koska matkailu avartaa – ainakin vatsalaukkua – voin kokemuksen syvällä rintaäänellä sanoa Ravintola Rataskaevu 16 olevan täyden kympin arvoinen kokemus ja jälkkäriksi varsin mieluinen Kohvik Komeet. Tätä älä mokaa!

  • Reply Esko Kyrö 8.8.2017 at 23:20

   Tätä en mokaa…???? Kiitos vinkeistäsi Nunnuliina!

  Leave a Reply