Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Taaksepäin on turha tuijottaa

6.8.2017

Kesäloma alkaa olla lopuillaan. Toivottavasti kesä ei kuitenkaan ole ohi, koska eihän työn alkaminen suinkaan tarkoita kesän päättymistä, ei. Tämä kesäloma tuli kyllä taas optimaalisen hyvään rakoon. Kevät oli jo toista vuotta putkeen melkoista meininkiä. Työpäivien jälkeen ei soiteltu kavereille vaan perheasioihin erikoistuneille lakimiehille. On tullut tässä vuoden aikana tutuksi kyllä useat eri ammattiryhmät. Ammattiryhmät, joiden kanssa ei toivottavasti tarvitse enää koskaan liiemmin asioida.

Kesäloma oli rentouttava. Kesäloma oli helpottava. Kesäloma, jolloin touhusimme pikkumimmin kanssa paljon. Leikimme, kiepuimme huvipuistoissa, uimme, tylsistyimme, otimme yhteen, pelasimme, kapinoimme arjen rutiineja vastaan ja lähdimme hetken mielijohteesta illan päätteeksi vielä sushibuffettiin tai hampurilaisille. Nyt on edessä syyslukukausi. Alkaa koulu ja alkaa arki.

Arki, jonka realiteeteista johtuen tapaamisrytmi muuttuu. Muuttuu ja ajoittain sitä miettii, olisinko voinut tehdä jotain toisin? Varmasti jotain, mutta lähtökohtaisesti vastaus on: En. Taaksepäin on enää ihan turha tuijoitella. Ihan turha. Nyt on rakennettava tästä kattauksesta mahdollisimman hyvä. Toivoa, ettei kattaus enää muuttuisi, koska harvoin sitä pöytäliinaa onnistuu edes taikuri vetäisemään niin, ettei yhtään kippoa tai kuppia särkyisi.

Syyslukukautta kohti lähden levollisilla ja hyvillä fiiliksillä. Töiden aloitus ei harmita lainkaan. Tuttuun paikkaan on helppo mennä. Tuttujen tyyppien kanssa on helppo lähteä jatkamaan sitä aloitettua duunia. Kesällä kirjoittelin hieman harvemmin, mutta arjen alkaessa varmasti taas sormet löytävät tiensä näppäimistölle totuttuun, vanhaan tahtiin. Hyviä juttuja on varmasti tulossa sekä päätyössäni, että tässä “sivutyössäni.” Elokuu tarjoaa vielä monia ja monia hienoja pimeneviä iltoja, joita voi tuolla uudella terassillani vietellä.

Elämää oppii ainoastaan elämällä. Kyllä, ajoittain kantapään kautta.

Kohti arkea! Mukavaa alkavaa viikkoa!!

-Esko-

Comments (22)

You Might Also Like

22 Comments

 • Reply Maarit 6.8.2017 at 19:30

  Oikein reipasta mieltä alkavaan kouluvuoteen! On totta,ettei sinne taakse kannata hirveästi tuijotella eikä liikaa tulevaisuuteenkaan. Eläminen tässä hetkessä on paras vaihtoehto. Pikkumimmin kanssakin varmaan tapaamiset loksahtavat paikoilleen ja arki alkaa sujua.
  Teille molemmille parasta loppukesää!!!

  • Reply Esko Kyrö 6.8.2017 at 23:02

   Heippa Maarit!
   Kiitos! Samoin sinulle…????????

 • Reply Nippe 6.8.2017 at 19:34

  ????????????????
  I wish all the best ????

  • Reply Esko Kyrö 6.8.2017 at 23:02

   Kiitos Nippe!…????

 • Reply Muffin 6.8.2017 at 20:10

  Hienoa! Itselläkin huomenna taas työpäivä loman jälkeen ja hyvältä tuntuu palata arkeen ja rutiineihin. Tulinpa sitäkin miettineeksi, että Eskokin varmaan bloggaa useammin nyt kun arki alkaa ja niinhän sä nyt lupasit! ????

  • Reply Esko Kyrö 6.8.2017 at 23:03

   Heippa Muffin!
   Mukavaa alkavaa työviikkoa! Lomalla tuli oikeasti lomailtua, mutta nyt alkaa taas tarinaa tulemaan…????

 • Reply Ali 6.8.2017 at 20:37

  Muuttuvatko tapaamisesi millä tavoin? Olen luullut että ne jatkuvat kuten kevätpuolellakin.

  • Reply Esko Kyrö 6.8.2017 at 23:04

   Heippa Ali!
   En ala näitä tarkemmin availemaan. Sen varmasti ymmärrät. Mukavaa elokuuta!…????

 • Reply Heli 6.8.2017 at 20:39

  Onneksi on nykyisin kuitenkin hyvät yhteydenpito mahdollisuudet vaikka ei voikkaan olla siinä lähellä. Mukavaa viikkoa!

  • Reply Esko Kyrö 6.8.2017 at 23:05

   Iltaa Heli!
   Kyllä, onneksi. Todella. Kiitos, samoin sinulle…????

 • Reply Kata 6.8.2017 at 21:02

  Hyvää koulun alkua teille molemmille! Ihana, kun laitat sivutyön lainausmerkkeihin. Et koe kirjoittamista niin työläänä. Ja sen huomaa teksteistä ja ilmapiiristä positiivisesti.

  • Reply Esko Kyrö 6.8.2017 at 23:06

   Iltaa Kata!
   Kiitos. Ja mukava, että pidät tästä meiningistä. Mukavaa viikkoa…????????

 • Reply Liia 7.8.2017 at 00:15

  Olet useissa postauksissasi korostanut sitä, että menneitä on turha kaivella ja taaksepäin tuijottaa. Olet siinä aivan oikeassa. Kirjoitustesi sisällöt sen sijaan ovat ristiriidassa tuon edellisen ajatuksen kanssa. Niistä paistaa – edelleenkin – vanhojen asioiden kaivelu ja sitä kautta säälin haku lukijoilta.Kesä näytti sinulla sujuvan paremmin ja kirjoitustesi sisältö oli positiivisempi, paljonkin, mutta nyt oli taas viitteitä siitä vanhasta valituksesta. Kaikilla ihmisillä on vastoinkäymisiä, yhdellä yhtä, toisella toista, joista on vaan mentävä yli ja rakennettava elämä uudenlaisista aineksista. Saat toki kertoa tuntemuksistasi ja fiiliksistäsi, mutta luulen että monet lukijat ovat jo vähän väsyneitä kuulemaan kuinka sinusta “vetäistiin matto jalkojen alta”, tai ainakin pöytäliina pöydältä. Keskity hyviin asioihin ja tulevaisuuteen. Sinun elämässäsihän on paljon hyvää. Ja jos olet niin kuin kerroit, sitä mieltä, että et olisi toiminnassasi juurikaan mitään muuttanut (en edes tiedä missä…) niin silloinhan asia on loppuuntaputeltu. Reipasta syksyä!

  • Reply Esko Kyrö 7.8.2017 at 00:26

   Iltaa Liia!
   Kiitos viestistäsi ja oikein hyvää syksyä sinullekin…:)

  • Reply Muffin 7.8.2017 at 12:30

   Emme me lukijat kyllä ole kyllästyneitä lukemaan tuntemuksista ja fiiliksistä, jatka Esko samaan malliin ☺️

   • Reply Esko Kyrö 7.8.2017 at 15:53

    Mukava kuulla…???????? Jatkan, tietysti.

 • Reply Liia 7.8.2017 at 17:55

  Osa on, osa ei. Jotkut suuntautuvat tulevaisuuteen, jotkut menneisyyteen. Onneksi sen voi valita.

  • Reply Esko Kyrö 7.8.2017 at 20:25

   Onneksi Liia, onneksi. Mukavaa viikkoa sinulle…????✌

  • Reply RR 8.8.2017 at 11:01

   Onneksi voi myös valita sen, lukeeko blogia! Että jos kyllästyttää, niin voi jättää lukematta…

   • Reply Esko Kyrö 8.8.2017 at 13:02

    Tämäkin on muuten vallan totta…✌ Mukavaa viikkoa RR!

  • Reply SSR 8.8.2017 at 15:09

   Täälläkin tyytyväinen lukija lukee mielellään myös menneistä aiheista. Minusta on normaalia palata ajatuksissa ja blogiteksteissä välillä menneisiin kuvioihin, olivat ne sitten negatiivisia tai positiivisia muistoja. Ei se mielestäni tarkoita etteikö pääsääntöisesti olisi “katse tulevaan” ja positiivinen asenne.

   • Reply Esko Kyrö 8.8.2017 at 21:44

    Mukava kuulla SSR!…????

  Leave a Reply