Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Marianne-kakku, maailman paras omalla tavallaan

29.12.2017

Kokkausvideoita on toivottu ja olen niitä lupaillut tehdä. Omista hieman rajallisista kokkaustaidoista johtuen päätimme Ollin kanssa yhdistää voimat. Hän toimii keittiössä mentorina ja minä oppipoikana ojennan välineitä ja tiskaan. Samalla imen oppia itseeni ja vuoden päästä minultakin hoituu kakut ja kastikkeet kädenkäänteessä. Tämä on hyvä yhdistelmä ja tekemällähän sitä oppii asioita kuin asioita.

Eilen värkkäsimme (lue Olli värkkäsi) todella maittavan Marianne-kakun. Siitä tuli persoonallinen, hyvä, hieno ja sympaattinen. Ja olihan muuten maukasta!!! Videolla valmistusohjeet. Tsek!

Ainekset meni (suunnilleen näin):

Pohja:

200 g Digestive-keksejä

50 g voisulaa

Täyte:

2 dl vispikermaa

120 g Marianne Crush- rouhetta (yksi pussi)

200 g rahkaa

liivatelehtiä

mehukeittoa (yksi purkki)

kaksi pakettia vadelmia

1 dl punaista mehua

Vadelmamurusuklaata

Nam!

-Esko ja Olli-

P.S Ollin kanssa ollaan aiemmin käyty kokeilemassa Lahtelaista KOHURUOKAA, syöty hieman erikoista herkkua HAPANSILAKKAA. Kaikennäköistä…

Comments (7)

You Might Also Like

7 Comments

 • Reply o_O 29.12.2017 at 10:57

  Moi Esko ja kiitos mahtavasta blogissa! 🙂 Olen vakkarilukijasi ihan blogisi alusta asti ja nyt kommentoin ekaa kertaa. Oli pakko tulla tällee rehellisesti ihan extemporee kysymään tuosta sinun mustasta (?) juoksutakista, minkä merkkinen se on ja onko ollut hyvä?
  Jatka samaan malliin, juttujasi on kiva lukea ja lisää kokkausvideoita! 🙂 Mukavaa alkavaa vuotta! 🙂

  • Reply Esko Kyrö 29.12.2017 at 11:13

   Moikka!
   Kiva, että kommentoit!…????
   Tuo on Asicsin takki. Ostettu puoleen hintaan Lahdesta öö, en muista milloin. Todella hyvä ja tuo vetskarin vinottainen leikkaus ja kaulan peittävä pitkä kaulus ihan ykkösiä. Hyvää uutta vuotta sinullekin!…????????

 • Reply Minttu 29.12.2017 at 22:37

  Ihana kokkaus hetki! Kyllä me selvitään asenteella:) Varmasti tuli makoisa kakku! Onnellista uutta vuotta Esko!

  • Reply Esko Kyrö 2.1.2018 at 21:23

   Anteeksi myöhäinen vastaus! Kiitos, samoin sinulle! Tuli hyvä kakku, ei tullut paha kakku…????✌

 • Reply Muffin 30.12.2017 at 12:33

  Mahtavaa pojat, ihana video! ☺️ Reippailutauko oli hyvä veto! Aloin siinä kohtaa itekin tehdä vatsalihaksia videota katsoessa ????

  • Reply Esko Kyrö 2.1.2018 at 21:24

   Hyvä Muffin! Reippailu ja kokkaus. Mikä yhdistelmä. Itse olen parempi ensimmäisessä…????✌

 • Reply Kinderkakku, nyt minä sen tein!! | E2O 1.4.2018 at 19:38

  […] Minusta on varmasti monelle välittynyt kuva, etten ole varsinaisesti mikään matadori tuolla keittiön puolella. Pääsiäisenä 2018 ajattelin, että nyt teen poikkeuksen. Parikan Sara aikoinaan sai minut hurahtamaan Kinderkakkuun. Jostain hänen videostaan sen bongasin ja vaikka kuinka olen yrittänyt heille päästä sitä haukkaamaan, niin ei ole vielä kutsu käynyt…:) Tehdään sitten perhana itse! Googlailin useita ja useita eri reseptejä. Hankin tarvikkeet ja eikun hommiin. Vähän jouduin kysymään apua ystävältäni Ollilta, jonka kanssa jo aikanaan Marianne-kakkua värkkäiltiin. […]

 • Leave a Reply