Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Cheek täyttää stadionit ja Ryhmä Hau kauppakeskukset

12.3.2018

Ilmiö. Kuinka syntyy ilmiö? Siinäpä melkoinen kysymys. Mikä asia saa ihmiset, pienemmät ja isommat hullaantumaan jostain tietystä asiasta? On ollut Dingo- maniaa, Cheek-maniaa, Ryhmä Hau- maniaa ja odotettavissa on varmasti myös Tanhupallo-maniaa. Pikkupoikana muistan itse seuranneeni Tao- Tao:ta, Nils Holgerssonia ja vähän vanhempana Seppo Taalasmaan äänestä tuttua viekasta etsivää Nikke Knattertonia. En muista pääsikö näistä hahmoista kukaan kauppakeskusten kevätkarnevaalien vetonaulaksi?

Ryhmä- Haun pennut ovat juuri parhaillaan kauppakeskuskiertueella ja oppilaani kertoman mukaan oli Myyrmanni ollut viikonloppuna aivan tukossa Rollen, Kajan ja Sampan ottaessa lavaa haltuun. Ryhmä Hau- ilmiötä olen seurannut itsekin sivusta. Jopa penturaivosta otsikoitiin iltapäivälehdissä, kun uuden tulokkaan ensiesiintymisen uutisoinnissa olikin jotain kyseenalaista. En tiedä kauan sarja on televisiossa pyörinyt, mutta hyvin on paikkansa ottanut. Saa nähdä pystyykö Kaja ja kumppanit jättämään tassunjälkiä historiaan, kuten esimerkiksi Mikko Mallikas tai Pekka Töpöhäntä.

Veikkailisin, että Putouksen sketsihahmokilpailun voittajalla Tanhupallolla on myös kysyntää erinäisissä kansantapahtumissa. Tuo herttainen tiarapää valloitti suomalaisten sydämet jo ensiesiintymisellään. Todella helposti lähestyttävä hahmo, jossa oli lähes meille kaikille jotain tuttua. Jotain, johon voi samaistua. Ehkäpä siinä piilee suosion salaisuus, joka varmasti tullaan hyödyntämään todella tehokkaasti. Tanhupallolta ei varmasti juontokeikat lopu. Villalanka saattaa tilapäisesti loppua, koska karvamatoja syntynee kuin liukuhihnalta.

Koulumaailmassa pyörii tasaisin väliajoin myös erilaisia ilmiöitä. Omalta kouluajalta muistan virvoitusjuomalogoilla varustetut jojot, joilla pystyi tekemään erilaisia temppuja. Kisoissa pärjänneillä astetta kovemmilla tyypeillä oli kultaiset jojojen “ferrarit”. Viimeisimpinä hitteinä on esiintynyt spinnerit, slimet ja nyt lähes kaikki ns. joutoaika käytetään erikoisesti heiluen flosh-dancen pyörteissä.

Ilmiöt tulevat ja menevät. Ei kuitenkaan kaikki.

Kuulostaako tutulta?

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply lotte 13.3.2018 at 18:34

    Kiitos Esko! Sain juuri nimen sille ihme heilumiselle mitö eilinen ilta täällä 9v:n toimesta tapahtui. Äkkigooglailulla en päässyt selville mistä tämä ilmiö on lähtöisin, mutta myös tällaiseen maalaiskuntaan ja telkkaritonta elämää viettäville tenaville tullut jo tutuksi. ???? Harmittomiahan nämä viimeaikojen ilmiöt ovat onneksi olleet.

    • Reply Esko Kyrö 13.3.2018 at 18:49

      🙂 Niinpä, todella harmittomia. En itsekään ihan tiedä kyseisen heilumisen alkuperää. Täytyy alkaa kartoittamaan…Mukavaa iltaa Lotte ja terveisiä maalaiskuntaan!!

    Leave a Reply