Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

…jos voittaisin Lotossa

25.3.2018

Missä ovat Loimaan Eurojackpot-voittajat? Tätä mysteeriä olen itsekin seurannut lehdistä suurella mielenkiinnolla. Mitä on tapahtunut? Se on 90 miljoonaa euroa aika paljon rahaa ja luulisi, että jokainen kyseisessä paikassa numeronsa laittanut pelaaja on kuponkinsa aika monta kertaa tarkastanut. Aika kylmähermoisia pelaajia saavat olla, jos ”pitkittävät” potin lunastamista. Saapa nähdä kuinka tämä homma ratkeaa. Lotto ja Eurojackpot tuovat joka viikko suomalaisille mahdollisuuden haaveilla. Varmasti lähes kaikki ovat joskus itseltään kysyneet: Mitä tekisin jos voittaisin lotossa?

Itse olen pelannut Lottoa vaihtelevasti vuosia ja vuosia. Suurin voittoni on viisi oikein ja muistaakseni 53 euroa. Sillä ei vielä asuntosijoittelua pääse aloittamaan. Autoakaan ei voi vaihtaa. Pyyhkijänsulat voi toki vaihtaa tarvittaessa. Asuessamme Hämeentiellä Helsingissä olin Lotto-koukussa. Osallistuin joka viikko alakerran Valintatalon porukkapeliin ja muutettuamme pois, mietin pitkään, että mitä jos täysosuma meneekin kyseiseen paikkaan. Outoa, myönnän. Tällä hetkellä olen kuitenkin rakentamassa samanlaista koukutusta tuohon vieressäni sijaitsevalle R-kioskille ja heidän porukoihinsa.

Viime viikolla järjestetyssä seminaarissa oli eräässä pajassa erilaisia pohdintatehtäviä ja yhdessä laminoidussa, koristellussa lapussa oli kysymys: Mitä tekisit jos voittaisit Lotossa? Siinäpä sitten ryhmässä pohdiskelimme, että mitäpä se mahtaisi eteemme tuoda? Muuta, kun mielettömän kasan euroja. Näin keskituloisena suomalaisena on hieman vaikea kuvitella, että tilillä olisi joskus seitsennumeroinen summa rahaa. Kyllähän se elämää helpottaisi ja ainahan voi haaveilla. Minä varmastikin…

…menisin Oikotielle ja etsisin täydellisen asunnon Helsingin Huvilakadulta.

…auttaisin läheisiäni, niin paljon kuin mahdollista.

…palkkaisin siivoojan.

…ottaisin yhteyttä kaveriini, joka myy autoja. Tilaisin haaveautoni Volvon XC 90:sen, valkoisen.

…tekisin järkeviä lahjoituksia.

…ottaisin yhteyttä hyvään sijoitusneuvojaan.

…ottaisin laajimmat mahdolliset vakuutukset.

…matkustelisin enemmän.

…hankkisin kesäpaikan järven rannalta.

…yrittäisin pysyä samanlaisena Esko Sakarina kuin tähänkin asti.

Kävin juuri ennen tämän kirjoituksen aloittamista taas suurella jännityksellä katsomassa Veikkaus-tilini. Voitto oli tullut, 4,45 euroa. En mene Oikotielle, menen tiskaamaan.

Mukavaa iltaa!!

-Esko-

// Kuvat: Pasi Salervo //

Comments (4)

You Might Also Like

4 Comments

 • Reply Heli 25.3.2018 at 20:55

  ”Älä anna minun voittaa miljoonia ainakaan vaikka viikoittain täytä kupongin, se on rituaali vaan. Se sekoittaisi kaiken, mul on liian pieni pää niin suurta onnea milloinkaan käsittelemään..” Esa Eloranta-Nämä toiveet

  • Reply Esko Kyrö 26.3.2018 at 21:01

   Esalla on viisaita sanoja…:) Mukavaa viikkoa Heli!

 • Reply Carita 2.4.2018 at 21:08

  Meillä on sun kanssa sama haaveauto väriä myöten ????

  • Reply Esko Kyrö 4.4.2018 at 10:03

   Ihan himppasen on hintava haaveauto…????????

  Leave a Reply