Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Ihan rehellinen sinkkusunnuntai!

28.5.2018

Eilen oli pitkästä, pitkästä aikaa semmoinen ihan rehellinen alavireinen sinkkusunnuntaiaamupäivä. Ilman mitään merkittävää syytä, ilman pikkutunneille jatkuneita tansseja. Makailin vaan sängyssä varmaankin kolmeen asti iltapäivällä. Piti siivota-> en jaksanut. Piti käydä pitkällä aurinkolenkillä -> en jaksanut. Piti lähteä brunssille -> peruin, en jaksanut. En vaan päässyt millään ylös. Tuntui, kuin kuvitteelliset hahmot ympärillä osoittelisivat sormella ja nauraisivat räkäisesti. Tuolla tuo häviäjä makailee kahden peittonsa alla, tyyny jalkojensa välissä saamatta mitään aikaiseksi. Oli kyllä niin tyhjä olo.

Onnekseni olin sopinut illaksi hengailut ystävieni kanssa. Ja itseasiassa heti sängystä noustuani alkoi mieli piristymään. Musiikit soimaan ja aamu/iltapäiväkahvit omalla terassilla saivat ihmeitä aikaan. Usein on täällä kyselty, että esittelisin mieluisia paikkoja, joissa tykkään Helsingissä käydä. Tämä esittelyhän sopii hyvin tähän hieman mollivoittoisesti alkaneeseen kirjoitukseen. Hernesaaren tupla on kyllä todella piristävä yhdistelmä. Sinnehän mekin eilen suuntasimme.

Birgitta Hernesaari tarjosi melkoisen hienot puitteet nauttia hampurilaiset ilta-auringon paistellessa ja merenpinnan kiillellessä noin kymmenen metrin päässä. Paikka on yleensä todella täynnä, mutta eilen saimme kuin sattumankaupalla hyvät paikat. Siitä sitten suuntasimme vatsat täynnä aivan vieressä sijaitsevaan arkkitehtuurin helmeen eli Löylyyn. Löylyssä on aina todella mukava käydä. Paikassa on jokainen kulma mietitty millintarkasti ja meren päälle ulottuva terassi tarjoaa melkoisen mukavat puitteet iltaisille jutusteluille. Lyhyemmille ja myös niille hieman pidemmille.

Kotiin palattuani aamuinen synkistely oli tipotiessään. Viikonloppu jäi selkeästi plussan puolelle ja oli mukava aloittaa työviikko. Se viimeinen työviikko. Ei pidä jäädä sinne sängynpohjalle makailemaan. Ylös, ulos, lenkille ja Hernesaaren tuplaan. Tulee oletettavasti myös lomalla kohtalaisen tutuksi.

Mukavaa maanantaita!!!

Oletteko käyneet?

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (6)

You Might Also Like

6 Comments

 • Reply inkuli 28.5.2018 at 22:28

  Noi on myös mun suosikit. Café Birgittaan pitikin mennä viime la,mutta toisin kävi…Ehkä tänä viikonloppuna ???? Ihana paikka ja mahtavan ystävällinen henkilökunta.Ja siellä törmää aina tuttuihin.Ja Löyly,no se on kyllä ????????

  • Reply Esko Kyrö 29.5.2018 at 22:20

   Hyviä paikkoja Inkuli! Kesällä kerkiää, kesällä kerkiää…☀☀

 • Reply Nimetön 29.5.2018 at 03:57

  Kyllä välillä on ihan hyvä jäädä vain sinne sänkyyn. Onhan niitä sellaisiakin päiviä, ettei niistä itseään pakottamalla tulisi kuitenkaan sen parempia. Silloin kahvi kannattaa kantaa sinne vuoteeseen myös. Ehtii sitä elämässä sitten niinä muina päivinä suorittaa.

  • Reply Esko Kyrö 29.5.2018 at 22:20

   No, se on Nimetön aivan totta…????

 • Reply Ystävyys on hyvä | E2O 3.6.2018 at 19:30

  […] pihalla ja löpistään niitä ja näitä. (Onpas tämäkin sanonta.) Viime viikolla kirjoittelin rehellisestä sinkkusunnuntaista ilman edellisen illan tansseja. Tämä sunnuntai on ihan yhtä rehellinen sinkkusunnuntai […]

 • Reply Sinkku ja Tinder – E2O 7.2.2019 at 08:33

  […] ja onnekkaita sattumuksia Ihan rehellinen sinkkusunnuntai! Minun uusi tatuointi Voiko ihastus muuttua puhtaaksi ystävyydeksi? Sinkun oikotie onneen […]

 • Leave a Reply