Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , ,

Minä catwalkille?

2.5.2018

Joo, joo ihan rennosti vaan. Askel, askel. Pieni poseeraus ja käännös. Toivottavasti en kompastu kengännauhoihin. Elämäni ensimmäinen catwalk on edessä. Parempi myöhään kuin ei milloinkaan. Vaikka askellus on varmasti täysin hakusessa en empinyt hetkeäkään, kun minua kysyttiin mukaan Mannerheimin Lastensuojeluliiton keväiseen Hyväntekeväisyysmuotinäytökseen. Hyvää on aina hyvä tehdä.

Annetaanpas tapahtuman puuhanaisen Saija Toropaisen kertoa asiasta lisää:

MLL UP Hyväntekeväisyysmuotinäytöksellä kerätään vuosittain varoja MLL:n Uudenmaan piirin perhekummitoimintaan, jolla tuetaan lapsiperheitä ajoissa, jotta ongelmat eivät kasautuisi. Perhekummi kulkee perheen rinnalla mukana arjessa, vanhemmuutta tukien.

Perhekummit ovat perheen apuna monissa arkisissa asioissa; joskus kaivataan juttuseuraa, joskus kaveria ulkoilemaan, toisinaan lisäkäsiä tai lapselle syliä. Vapaaehtoinen perhekummi on perheen apuna, olematta kuitenkaan lastenhoitaja, kodinhoitaja, terapeutti tai muu ammattilainen.

MLL UP hyväntekeväisyysmuotinäytös on kevään odotetuin ja suurin. Näytös järjestetään jo kuudetta kertaa!

Joka vuosi näytöksessä tuodaan vapaaehtoistyötä esiin ja palkitaan upealla palkinnolla vuoden perhekummi.

Tapahtuman lippu-ja arpajaistulot menevät lyhentymättömänä MLL perhekummitoimintaan. Tämä on mahdollista, koska yritykset, esiintyjät ja mallit tukevat toimintaamme ja kaikki tulevat “probono”. Joka vuosi suurinosa malleista ja esiintyjistä näytöksessä vaihtuvat, että voimme tarjota yleisölle aina ajankohtaisimmat ja kuumimmat nimet. Mutta pitäähän olla jotain pysyvää. Tapahtuman “kummina” toimii Jussi 69, joka keskeyttää vaikka kiertueen päästäkseen malliksi lavallemme.

Upeiden mallien ja esiintyjien ansiosta tapahtuma kerää paljon pressiä paikalle ja saamme täten positiivista julkisuutta MLL:n toiminnalle ja saamme kouluttaa uusia vapaaehtoisia sekä perheet osaavat hakeutua toimintamme piiriin.

Käyhän siis sinäkin hankkimassa lippu ja tule mukaan tekemään hyvää. Parin viikon päästä 17.5 otetaan ensimmäiset ja todennäköisesti viimeiset askeleet mallimaailmaan. Toivottavasti ovat hieman noita kuvan talsimisia luontevammat. Myöhemmin lisää tapahtumasta ja esiintyjistä.

Mukavaa iltaa! Tuntui muuten aikasen maanantailta tänään.

-Esko-

// Kuvat: Amanda Aho //

Comments (%)

You Might Also Like

1 Comment

  • Reply Ääripäiden päivä | E2O 18.5.2018 at 07:10

    […] Moni usein kyselee minulta miksi teen tämmöisiä kirjoitushommia, tai miksi olen aikoinaan lähtenyt mukaan johonkin ihmeelliseen televisioseikkailuun. No, eilen siihen tuli hyvinkin konkreettinen vastaus. Oli todellinen ääripäiden päivä. Päivällä olimme koulumme kevätretkellä Luukin upeissa maisemissa. Onnistui kyllä mainiosti. Aurinko paistoi ja vaatteissa tuoksui se kesäinen nuotio. Töistä päästyäni kiiruhdin kotiin, kävin äkkiä suihkussa ja suuntasin kohti tapahtumatalo Bankia, jossa järjestettiin Mannerheimin Lastensuojeluliiton keväinen hyväntekeväisyysmuotinäytös. […]

  • Leave a Reply