Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Peruslöpinää…

5.6.2018

Ihan vaan lähiaikojen kuulumisia. Ilman minkäänmoista punaista lankaa. Tämmöisiä on tasaisin väliajoin mukava naputella. Lomallahan tässä ollaan ja aivotkin alkavat pikkuhiljaa adaptoitumaan kyseiseen ajatukseen. Pikkumimmit leikkivät tuolla yhdistetyn makkarin, olkkarin ja työhuoneen lattialla. (Itseasiassa koko asuntoni on kaikkien yhdistelmä vaihtuvilla variaatioilla.) Nytpäs onkin oiva aika tässä sohvalla kirjoitella: oivalluksia, ärsytyksenaiheita ja hyviä juttuja…

…kesän ensimmäiset hyttysenpistot. Kutittaa niin he######i. Ei ole kroppa vielä tottunut noihin ärsyttäviin inisijöihin, jotka saavat öisin sohimaan. Useimmiten osoitteettomasti. 

…ainakin Helsingissä sijaitsevat ”ruokapuistot”. Eli kyseessä siis leikkipuisto, jossa on lapsille tarjolla ilmaista ruokaa. Mukaan tarvitset vain omat ruokailuvälineet. En ollut tätä hienoa asiaa muistanutkaan, ellei ystäväni olisi siitä maininnut. Tänään kävimme läheisessä ”ruokapuistossa” leikkimässä, vaikkei sapuskaa tällä kertaa nautittukaan. Hesa, hyvä meininki!!

…pikkumimmin ystävät ja niiden tärkeys hänelle. Pyrin aina F:n ollessa Hesakodissaan järjestämään tapaamisia vanhojen kamujen kanssa ja onneksi ovat lähes aina onnistuneet. Sitä touhuamisen määrää. Kiva seurailla vierestä, kuinka homma toimii. Ja toimiihan se…

…aikuisflossaajat. Vappuna tuo nuorison ja lasten keskuudessa räjähtänyt heiluminen laskeutui myös aikuisten huviksi. Tämä on asia, jolle olisi voinut asettaa välittömästi käänteisen K18-ikärajan, todella!!

…tämän kalsean tiistain aiheuttama pukeutumisongelma. Viime aikojen helteet ovat totuttaneet ainakin minut ihan liian hyvään. Täytyisi muistaa, että Suomessahan tässä kuitenkin ollaan. Tänään miedän oli lähes mahdoton pukeutua oikein. Villatakki, kuoritakki. Aurinko esiin. Hiki ja takki pois. Aurinko pilveen. Jäätyminen ja takki päälle. Aurinko esiin. Hiki ja takki pois jne…

…muraalitaide. Olen käynyt ihastelemassa Helsingissä ja viimeksi Lahden Mukkulassa, josta tuo kuva on. Piristävät ihmeesti katukuvaa ja kaupunkien visuaalista ilmettä.

…auton peittävä siitepölykerros. Autopesu meni hienoisesti hukkaan. Olisihan tämä pitänyt tietää.

…passin hankkimisen helppous nykypäivänä. Huomasin, että passini oli mennyt vanhaksi ja juhannusBerliini lähestyy kovaa vauhtia. Onpas tuossa Tallinnan matkakin vielä sitä ennen edessä. Kävin passikuvassa, josta se lähti suoraan poliisilaitokselle. Täytin hakemuksen netissä ja passi on hakemista vaille valmis. Pakko nostaa hattua tästä palvelusta. Muistan, kun vielä viime passiani odotin melkoisen kauan ”mäellä” Lahessa.

…Pelargoniat terassikukiksi. Ajelimme läheiseen puutarhaan ja kysyin helpoimmat mahdolliset pihakukat. Nuo ne minulle antoivat ja pitäisi kestää koko kesän, saapa nähdä.

Peruslöpinää, perusäijältä.

Oikein mukavaa tiistaita!!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply sandrasu 6.6.2018 at 13:43

    Flossaushan on just parasta! Ei saa olla niin tosikko 😀

    • Reply Esko Kyrö 6.6.2018 at 19:18

      Nooooh…:) Kaikella on aikansa…

    Leave a Reply