Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Loistava asiakaspalvelu plus luottamus on yhtäkuin onnistunut aurinkolasihankinta

6.8.2018

Kaupallinen yhteistyö: Suomen Blogimedia ja Nissen

Ensivaikutelman voi ihminen antaa tasan yhden kerran. Se on omalla tavalla hieman karu fakta ja sen muuttaminen myöhemmin vaatii aina hieman ponnisteluja. Ensivaikutelma korostuu etenkin asiakaspalveluammateissa hyvin selkeästi. Astuessani Nissenin yhteistyön merkeissä Kauppakeskus Kaaren myymälään koin yhden elämäni parhaista asiakaspalveluensivaikutelmakohtaamisista. Pirteä ja hymyilevä apulaismyymäläpäällikkö Katriina sai heti olemuksellaan minulle todella luottavaisen olon. Nyt löytyy varmasti hyvät aurinko- sekä silmälasit. Juuri itselle istuvien kehysten löytyminen, kun ei ole se kaikista helpoin homma.

Ei ollut mukana makutuomaria. Oli vain minä, puoliksi juotu smoothie ja onneksi asiansaosaava myyjätär. Minun on todella haastava löytää istuvia kehyksiä. Leveänaamaisena miehenä suurin osa vaihtoehdoista rajautuu välittömästi pois pelistä. Siellä minä sovittelin ja sovittelin erinäisiä aurinkolasimalleja. Valikoimat olivat todella kattavat ja varmasti löytyy jokaiselle mieluisat kehykset. Lopuksi minulle valikoitui kaksi vaihtoehtoa. Ja tässä vaiheessa esiin astuikin jälleen onnistuneen ensivaikutelman johdannaisena syntynyt luottamus. Annoinpas siis Katriinan tehdä lopullisen valinnan. Ja hyvän valinnan tekikin. Rakastan uusia Timberlandin aurinkolasejani.

Rakastan niitä varmasti myös senkin takia, että ne ovat elämäni ensimmäiset aurinkolasit, joissa on vahvuudet. Piilolinssiaikakauteen en ole vielä heittäytynyt, joten nämä ovat optimaalinen vaihtoehto. Olen ollut juuri tätä ihan kaikille tuttua ”en viitsi hommata noin arvokkaita laseja, kun hävitän ne kuitenkin…”– ihmistyyppiä. Olin todella onnekas, kun sain tämän yhteistyön kautta mahdollisuuden saada itselleni arskat vahvuuksilla. Ja kysyin myös ihan ammattilaisen vinkkiä tuohon niin monelle tuttuun hävittämis- tai hajoittamisongelmaan. Vastaus oli hyvinkin yksinkertainen. Kanna koteloa mukana. Laita lasit koteloon hämärän saavuttua. Näin olen toiminut ja hyvin ovat lasit säilyneet, ehjänä ja tallessa.

Ajan nykypäivänä autolla melkoisen paljon ja siellä ratin takana aurinkolasit vahvuuksilla nousevat aivan omaan arvoonsa. On todella nautinnollista päästellä aurinkoisella maantiellä, kun ei tarvitse siristellä silmiä jokaisen liikennemerkin kohdalla. Vaikuttaa kuulemma myös ryppyihin. Se taistelu on jo oletettavasti hävitty, mutta yritetään nyt vielä. Tänä kesänä ovat uudet lasit saaneet hyvän testikasteen ja vaikea on palata enää ”normaaleihin” aurinkolaseihin. Melkoisen monta vuotta sitä vetelinkin niillä Balilta tuoduilla viiden euron laseilla. Ei ollut UV-suoja varmasti ihan parhaalla mahdollisella tasolla.

Samalta reissulta mukaan tarttui myös uudet prameat silmälasit. Niistä, sekä näontarkastukseni tuloksista tarinointia tulossa myöhemmin.

Näkemisiin, myös aurinkolasit päässä!

-Esko-

Kuvat: Pasi Salervo

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply