Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Kuinka paljon haittaohjelma vaikutti lukijamääriini?

26.9.2018

Huhtikuun loppupuolella alkoi minulle tulemaan viestejä, että blogissani on joku erikoinen ongelma. eskokyro.fi veikin jonnekin ihan muualle, kuin oudon opettajan höpinöihin. Joskus se varoitteli haitallisesta sisällöstä. Ajoittain se ohjasi lukijani Viagra- ja Ventoline- mainosten pariin. Hengitys sekä verenkierto kulkevat juuri tällä hetkellä moitteettomasti. Lähinnä ajoittaista verenpaineennousua tuo haittaohjelma minulle aiheutti.

Niin ja toki melkoista laskua tuonne Google Analyticsin käyriin. Alkoi jo hieman arvelluttamaan siellä vierailu ja teinkin jossain vaiheessa tietoisen päätöksen, etten sinne edes mene. Ymmärrän täysin, että lukijani alkoivat hieman vieroksumaan sivustoa, joka ilmoittaa haitallisesta sisällöstä. Eihän nuo Analyticsin käppyrät saa liikaa ohjata tekemisiä, mutta onhan se todella mukavaa, että kirjoituksiani lukee muutkin kuin isä ja äiti. Oli siinä hieman nielemistä, kun parhaan ja heikoimman kuukauden sivulatausten vaihteluväli oli melkein 200 000.

Oli myös todella turhauttavaa lupailla, että nyt on kaikki kunnossa ja muutaman viikon kuluttua tuli taas joku ihmeellinen juttu. Eikä kukaan oikein tiennyt mikä sen ongelman aiheutti. Haluan kiittää niin suuresti Suomen Blogimedian väkeä, jotka auttoivat minua kellonajasta huolimatta. Loivat uskoa ja olivat todella ymmärtäväisiä. Hyvässä yhteisössä saan näitä juttujani kirjoitella. Kirjoitella jälleen alustalle, joka on korjattu ja joka nyt vihdoin ja viimein on kunnossa. Viimeisimpänä operaationa käytin oman koneeni täydellisessä puhdistuksessa ja nyt on asennettu todella tiukat systeemit myös tälle rakkaalle Macilleni. Tämän operaation teki herrasmies, joka pyörittää Taritel- nimistä firmaa Hakaniemessä. Mahtavaa asiakaspalvelua!!

Ja vaikuttihan se toki myös omaan kirjoittelufiiikseen. Jotenkin ei juttua irronnut ja naputtelu oli jollain tasolla väkinäistä tekemistä. Nyt lähdetään tähän syksyyn taas vanhalla kunnon sykkeellä. Paljon on ideoita päässä. Uusi banneriteksti on jo melkein valmis. Uusi bannerikuva on tekeillä ja E2O- kasseja menen tällä viikolla teettämään lisää. Videopuolta on tulossa ja muutamia aivan älyttömän mielenkiintoisia vieraita on lupautunut tulemaan #faijakornerin höpöttelytuokioihin. Podcastia ollaan viritelty, joten paljon on kaikkea uutta ja ihmeellistä tulossa.

Haittaohjelma, älä enää koskaan tule takaisin!! Kiitos!!

-Esko-

// Kuvat (todella hienot, joten käytin uudestaan): Jere Lehtonen //

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply