Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Juhlat piristävät, eikun…

27.10.2018

Onpas ollut leppoisa lauantai. Nukuin pitkät unet ja toteutin niinsanotun pitkän aamun. Sen olin mielestäni ansainnut, koska töissä on ollut huomattavasti normaalia pidempiä päiviä johtuen arviointikeskusteluviikoista. Mukava on oppilaiden vanhempia tavata. Liian vähän heidän kanssaan kerkiää lukuvuoden aikana höpisemään. Sängystä noustuani kävimmekin pikkuhepun kanssa ottamassa hieman hikeä pintaan Vantaan Superparkeissa. Kyllä ovat nuo aktiviteettipuistot hyviä keksintöjä. Taas oli todella paljon lapsia liikkumassa hiki päässä. Ja toki myös aikuisia.

Vuosi sitten tänä samaisena lauantaina järjestettiin The Blog Awards Finlandit, joita olin paljon odottanut. Hienot juhlathan ne olivat. Tänä vuonna kyseisiä juhlia ei jostain syystä järjestetä, mutta tänään illalla kaksi todella hyvää ystävääni järjestää yhteissynttärit. Eli upeat juhlat ovat luvassa myös vuonna 2018, hieman erityyppiset. On kiva, että ihmiset jaksavat tämmöisiä suuria juhlia järjestää. Paikalle saapuu paljon minunkin tuttuja eri elämänvaiheilta. Osaa näkee lähes viikottain, osaa en ole nähnyt varmasti kymmeneen vuoteen. Mukava päästä vaihtamaan kuulumisia rennoissa ympyröissä.

Itse olen niin laiska järjestämään minkäänlaisia juhlia. Omia tupareitanikin olen nyt parisen vuotta suunnitellut. Taisi jäädä järjestämättä. Minullakin on paljon kavereita erinäisistä piireistä ja osa heistä ei tunne toisiaan lainkaan. Voisin kuvitella, että jos nämä kaikki sankarit joskus saisi saman katon alle, olisi luvassa varmasti melkoiset tanssit. Heitä kaikkia yhdistää se rento elämänasenne ja hurtti, ehkä hieman erikoinen huumori. Juhlissahan on myös se loistava puoli, että ne pääosin rakentuvat ilon kautta. Tittelit ja mahdolliset murheet jäävät ainakin hetkeksi sinne narikan puolelle. Ainiin, onhan minullakin tulossa ensi vuonna isot pilleet. No, palataan näihin myöhemmin ja nautitaan tänään täysillä kavereideni hienoista puitteista.

Kyllähän kunnon juhlat ajoittain piristävät, eikun. Ehkä aamulla ei olla ihan samoilla fiiliksillä. Jes, nyt mennään.

Mukavaa lauantaita!!

-Esko-

// Eka kuva: Pixabay //

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply