Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Ploggaaminen on todella yksinkertaista

1.10.2018

Eräs lukijani vinkkasi minulle uudesta hittilajista, josta en tuolloin ollut kuullutkaan, myönnän. Kiitos O tästä ideasta. Nyt onkin sitten vuorossa E2O-blogin lenkkikerhon tuunattu versio eli E2O-blogin plogging-kerho. Mikä ihmeen plogging? No, sehän tarkoittaa tietysti roskajuoksua. Mitä ihmeen roskajuoksua? No lenkin tai reippailun yhteydessä kerätään reitin varrella mahdollisesti olevia roskia ja laitetaan ne niille kuuluville paikoilleen. Siinäpä sitten virkistyy kehon lisäksi myös luonto.

Tätä lajia en ole koskaan kokeillut ainakaan näin yhdistelmänä. Tule siis mukaan E2O-blogin ihka ensimmäiselle plogging-lenkille: TIISTAINA 23.10 kello 18. LÄHTÖPAIKKA: Munkkiniemen lippakioski. Mihinkään ei tarvitse erikseen ilmoittautua ja ihan jokainen varmasti pysyy menossa mukana.

Nyt roskajengi kasaan ja Munkkiniemen maastoihin reippailemaan! Todella helppo tapa tehdä pieni ja hyvä teko.

-Esko-

Comments (3)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply T-O 1.10.2018 at 20:39

  Okei, mukana!
  Haastetta tuo varmaan se et aurinko on juuri laskenut tuolloin.. Pahus en omista otsalamppua, heh.

  Hanskat kannattaa olla ja roskapussi jos ei oo matkan varrella roskiksia 🙂

  • Reply Esko 3.10.2018 at 22:20

   Hyvä!!! Jos mennään kahestaan, niin sitten mennään…????????????????

 • Reply T O 9.10.2018 at 13:03

  ????????????????

 • Leave a Reply