Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Tänään kaikki meni kyllä niin päin…

2.10.2018

Pyörin, pyörin ja pyörin. Tuijottelin kelloa vielä joskus yhden aikaan yöllä ja tein sen klassisen virheen, että siirtelin herätystä ja kuinka paljon minuutilleen minulla on uniaikaa jäljellä. No, olihan sitä juuri sen verran, että aamulla väsytti noustessa aivan tajuttomasti. Kahvikapselit tietysti loppu, joten täytyi kaivaa hätävarana oleva mikrokahvi esille. No, sitä siinä silmät ristissä rapsutellessani kaadoin kaikki purut nätisti persialaiselle matolleni. En kerennyt aamulla siivoamaan, joten pahimmat pois ja työpäivän jälkeen uusi yritys.

Hyppäsin autoon, laitoin musiikit soimaan ja lähdin huristelemaan kohti työpaikkaani. Juuri tähän päivään sopivasti bensavalo syttyi puolessa välissä matkaa. Onneksi siellä on aina sen verran pelivaraa jäljellä, että töihin pääsee vallan mainiosti. Edelleen se jo lähes pakolliseksi muodostunut aamukahvi juomatta. Alkoi kofeiinivajauspäänsärky hiipimään ovelle. Ja töissähän lähti heti kärkeen kaikki menemään aivan eisuunnitelmien mukaisesti.

Kirjautumiset oppilaiden koneille eivät onnistuneet ja sirkus oli valmis. Mielessäni kirosin tämän digiloikan jonnekin hyvin syvälle maan uumeniin. Ja tämä todisti taas hyvin sen, mistä Maaret Kallio mainitsi kuuntelemassani äänikirjassa. Mitä tuot tilaan, kun menet sinne? Minkälaista fiilistä olemuksesi välittää? Tänään luokkaan asteli jo valmiiksi hermot pingotettu herrasmies ja auttamatta se välittyi myös ympärilleni. Ei ollut niinsanotusti ihan niitä parhaita työpäiviä. Olin tänään myös varmasti todella huono työkaveri. Naama mutrulla painelin menemään ja huomasin jo yhdessä päivässä kuinka raskasta se onkaan.

Siinä päivän kruunaavia liikuntatunteja aloitellessani oli tietysti vielä liivit ja tötsät hukassa, mutta onneksi kollegani aisti, että nyt ei Eskolla ole ehkä se kuningaspäivä menossa ja auttoi kamppeiden keräämisessä ja metsästämisessä. Viimeisen oppilaan heitettyä jokapäiväiset vakioyläfemmat olin aivan rättiväsynyt. Näin jo silmissäni itseni vaakatasossa ottamassa noin puolen tunnin päiväunia. Lähdinkin melkoisen nopeasti kohti kotia, kunnes kurvatessani tankkaamaan huomasinkin, että olin unohtanut lompakkoni koululle. No, ei muuta, kun hakemaan. Tässä vaiheessa jo hieman nauratti. Nauratti, miten kaikki nämä pikkukommellukset aina osuvat samalle päivälle.

Tankki täyteen ja kotiin laittamaan myös vireystilan tankki täyteen. Eipä ole aikoihin maistunut päiväunet näin hyvälle. Ja ei muuten jäänyt ihan siihen puoleen tuntiin. Heräsin ja naputtelin tämmöisen ihan arkisen einiin onnistuneen päivän kirjoituksen. Liikunta auttaa aina, joten nyt kone sivuun ja ulkoilemaan. Merenranta on paikka, jossa nämä pikkustressit unohtuvat. Tämä se oli tämmöinen tiistai ja huomenna taas on ukko vakioiskussa.

Ainiin. Ne kahvikapselit on edelleen loppu.

Kuinkas se on teidän tiistai hurahtanut?

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Bebeleivos 2.10.2018 at 22:31

  Onneks noita päiviä ei oo usein???? toivottavasti huomenna asiat menee paremmin????

  • Reply Esko 3.10.2018 at 22:18

   Tänään oli hyvä meininki…????????????????????

 • Reply Muffin 2.10.2018 at 23:27

  Työmatkalla aamu alkoi hirvittävällä väsymyksellä, hotellisängyssä liian korkea tyyny ja niskat valmiiksi jumissa…kollega kiukutteli ja hävetti sen puolesta, kun vieraina täällä ollaan reissussa… Päivän päätteeksi inhottava päänsärky oli pakko ottaa parin tunnin päikkärit, mut päänsärky kaikkos onneks niillä ???? Huomenna uus yritys!

  • Reply Esko 3.10.2018 at 22:18

   Joooo, tänään oli sielläkin varmasti parempi päivä…???????? Miten hotellisängyssä voi olla huono tyyny? Nehän on ihan ykkösiä…????

   • Reply Muffin 4.10.2018 at 21:17

    Mulla on pidemmillä matkoilla nykyään aina oma tyyny mukana! Se se vasta on luksusta! Ihana hotellipunkka, valkoset lakanat ja ikioma tyyny! ????

    • Reply Esko 4.10.2018 at 22:06

     No, se vasta onkin…????????????

 • Reply Johannainen 4.10.2018 at 09:30

  Harvoin kommentoin minnekään, mutta nyt on pakko. Työskentelen lastentarhanopettajana ja allekirjoitan kyllä täysin sen, että kun itse tulee tietyllä energialla töihin niin…. lapset kyllä varmasti huomaavat mikä on tätösen fiilis ja homma ei todellakaan ole hanskassa. Nyt tosin äitiyslomalla, vauva 8kk sekä äiti sairastavat Ei siis paras tiistai täälläkään. Onnistunutta loppu viikkoa sinne! Ps. Blogisi on ainoita, joita tulee enää seurailtua.

  • Reply Esko 4.10.2018 at 22:03

   Iltaa Johannainen!
   Se menee juuri noin ja kyllä pienet ihmiset aistivat tunnelman todella herkästi. Huonot päivät varsinkin. Paranemisia teille! Toivottavasti menee ohi pian…???????? Niin, ja tosi kiva jos jaksat seurailla.

  Leave a Reply