Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , , , ,

Joululahjaidea äidille ja isälle

22.11.2018


KAUPALLINEN YHTEISTYÖ: Suomen Blogimedia ja Kärcher

Kurkkaan ikkunastani vehreälle pihalle. Näky voisi hyvin olla kuin Suomen juhannus, mutta ollaan jo yli marraskuun puolivälin ja joulu alkaa kolkutella ovelle. Ja sieltähän alkaa myös kolkutella se vuosittainen lahjaralli. Lähes joka vuosi päätämme perheemme kanssa, ettei tarvitse mitään ostaa. Aina se kuitenkin siihen lipsahtaa, että jotain tulee hankittua ja vuosien saatossa se antamisen ilo on jopa suurempi kuin niiden lahjojen saamisen.

Ja se kaikista vaikein asia onkin hankkia lahjoja isälle ja äidille. Isä, joka tietää aina saavansa uuden Mitä Missä Milloin-kirjan (Ohkohan vuodesta 1979 kaikki rivissä kirjahyllyssä?) Mummu eli hänen äitinsä sen aikaisemmin aina hankki, mutta mummun seuratessa joulun viettoa pilvenreunalta on tämän ”vakion” hankinta siirtynyt meille jälkipolville. Äiti se ei lahjoista oikein perusta. Lumipallokynttilöitä on edelleen polttamatta vuosien takaa ja pari vuotta sitten ostetut gollege-housut vielä käyttämättöminä kaapissa.

Tänä vuonna tämä Kärcherin kanssa tekemäni yhteistyö poiki minulle mielestäni oikein hyvän lahjaidean vanhemmilleni. Mietin, että haluan yllättää isän ja äidin. Mennä arkisena keskiviikkona töiden jälkeen kotiin. Kaivaa takakontista Kärcherin lattiapesurin ja puunata heidän omakotitalonsa lattiat. Niinsanottu ennenaikainen joulusiivous oli tosiasia. Eivät olisi isä ja äiti ikipäivänä osanneet odottaa, että heidän einiinsiivousorientoitunut poikansa saapuu yllätyksenä lattianpesuhommiin. Ja enhän minä niitä lattioita saanut, kun hetken huristella, ennenkuin äitini vahvalla murteellaan tokaisi: ”Annahan mie koitan.” Sen koommin en lattianpesuria enää käsiini saanutkaan.

Ja olihan se kyllä kätevää. Pesuri hoiti oikeastaan kaiken lähes itsestään. Ei tarvinnut kävellä ämpärin ja mopin kanssa ympäriinsä ja miettiä, että ostinkohan varmasti juuri tälle lattiamateriaalille tarkoitettua pesuainetta? Laitteen johto on riittävän pitkä ja lattia jää pesun jälkeen aivan kuivaksi. Sopi juuri hyvin vanhemmilleni, jotka suojelevat keittiön tuoretta lakattua parkettiaan, kuin aikanaan uutta autoaan. ”Iskä ei voi viedä sua tänään treeneihin, kun sataa vettä. Ei viitti uutta autoa heti liata.” No nyt ei liasta ollut enää tietoakaan, kun tuolla uudella pesurilla pääsi lattiat puunaamaan.

Kyllähän oikeat ja asianmukaiset laitteet tekevät jopa siivouksesta ihan hauskaa hommaa. Ja vaikka oma osuuteni lattianpesussa jäi paljon odotettua pienemmäksi oli oma kokemukseni tästä Kärcherin pesurista oikein positiivinen. Äitikin oli näemmä hyvin tyytyväinen. Ja olihan se myös samalla oikein mukava perheen yhteinen hetki, tämä lattiaoperaatio. Alussa meinasi hieman hermokontrolli pettää, kun aloimme lattianpesuria kasaamaan. Kaikki tulkitsivat ohjeita omalla tavallaan. Tämä plus perheemme päällepuhumiskulttuuri ja soppa oli jo kiehahtamassa. Onneksi laitteen käyttöönotto olikin melkoisen yksinkertaista ja suuremmalta katastrofilta vältyttiin.

Nyt kiiltää lattiat ainakin hetkisen aikaa. Siitäpä tämmöistä perhettä lähentävää joululahjaideaa. Oman lapsen suorittama siivous. Saa ottaa lahjaidealistalle. Kiitos Kärcher inspiraatioista ja todella paljon helpottavasta työkalusta.

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

 • Reply Janne 15.8.2019 at 17:35

  Kärcherillä on monta hyvää tuotetta jotka aktivoi kodin siivoustöihin, painepesuri ei ole tosiaankaan ainoa siivousaiheinen lahja isälle 😀 Itse aloin kummasti kiinnostumaan ikkunanpesusta kun kotiin ilmestyi Kärcherin ikkunapesuri. Eikä se todellakaan ole ainoa… en ole koskaan innostunut mattojenpesusta ennen kuin käsiin sai sellaisen painehuuhteluimurin, vai mikä se lieneekään.

  • Reply Esko 19.8.2019 at 20:26

   Moro Janne!
   No, näihinpä täytyy tutustua!! Josko se noilla saisi tämänkin ukon kiinnostumaan siivoamisesta. Kiitos viestistäsi ja mukavaa loppukesää!! ☀

  Leave a Reply