Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Upea ja villi mies radiossa, jaa mikä oli?

11.1.2019

Jee, huomenna pitkästä aikaa radiohaastatteluun Ylelle. Menneellä viikolla minulle saapui viesti, että olisiko minulla mahdollisuutta osallistua lauantaina 12.1 Radio Suomen tunnin suoraan lähetykseen? No, tokihan minä suostuin. Kaikkea erilaista ja ihmeellistä on aina kiva tehdä. Pitää niinsanotusti mielen virkeänä. Aihepiiri pyörii miehen elämän ympärillä ja teemana upea ja villi mies. Mies olen, kahdesta ensimmäisestä en tiedä.

Viimeksi olin radiossa Ylexillä vuonna 2016 isänpäivän kunniaksi. Se oli kirkkaasti elämäni rennoin julkinen esiintyminen. Tuleekohan huomenna vielä rennompi, saapa nähdä. Muistan, kun Iholla-ohjelman alkaessa olimme erinäisissä radio-ohjelmissa vieraina. Jännitti aivan älyttömästi. Ei saanut sanaa suustaan tai jos sai, niin puhui jotain ihan muuta mitä piti sanoa. Suorat lähetykset ovat siitä erikoisia, että ei ole hirveästi korjaamisen varaa ja sehän niihin lisää sitä mielenkiintoa. En ole todellakaan mikään kokenut mediakenttien karju, mutta ei huominen kyllä jännitä yhtään.

Aihepiiriin olenkin tehnyt todella vakuuttavaa taustatyötä. Olen aivan koukussa tähän jo aiemminkin maitsemaani sarjaan: Modernit miehet. Todella piristävä sarjauutuus ja melkein kaikki jaksot jo katsottu. Elikkäs, jos upean ja villin miehen löpinät, eikun jos miehen löpinät kiinnostavat, niin Radio Suomi huomenna kello 10.00.

Kivaa perjantaita!

-Esko-

Comments (3)

You Might Also Like

3 Comments

 • Reply mummi 12.1.2019 at 13:07

  Hyvä Esko! Kuuntelin…. 👏👍

  • Reply Esko 13.1.2019 at 12:47

   Kiva! Pari pahaa tuli, mutta hyvin selvittiin. Mukavaa sunnuntaita! ☀

 • Reply Itsevarmuus on seksikästä – E2O 16.1.2019 at 19:35

  […] Viime lauantaina olin vieraana Radio Suomen suorassa lähetyksessä. Oli todella mukava tapa aloittaa aurinkoinen päivä. Tämän blogin kautta on saanut mahdollisuuksia tehdä asioita, jotka tuovat hyvää vaihtelua arkeen. Telkkarissa ja radiossa on aina mielekästä ja mitäköhän sitä seuraavaksi keksisi? Tuon alan ihmiset, joihin olen törmännyt ovat olleet oikein ystävällisiä, rentoja ja oman alansa ehdottomia ammattilaisia. Niin myös lauantainen haastattelijani, joka laittoi kyllä pojan aika ajoin tiukille ja haastoi juuri sopivasti miettimään. Ongelmahan näissä suorissa lähetyksissä on se, ettei hirveän pitkään mietiskelyyn ole varaa. Selvisin kuitenkin hyvin, ainakin omasta mielestäni. […]

 • Leave a Reply