Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Ei, oletko se sinä? Siis, oletko se sinä? Ei voi olla totta!

23.2.2019

Tämä on yhteistyö loman ja totaalisen rentoutumisen johdannaisena saapuneeseen mielikuvituksen riemuvoittoon ja luovan kirjoittamisen olotilaan. Jos hammasta kiristää jo valmiiksi, suosittelen siirtymistä muihin hommiin. Esimerkiksi kolmoselta tulee Myyrä ja ykköseltä voi vielä kerrata syitä Iivon lipsahtamiseen tiukasti pronssin syrjästä neljännelle sijalle. Joku saattaa muistaa Lumikin, tuon tummaverikön Suomen Mikkelistä. Siinähän me löimme vähäksi aikaa hynttyyt yhteen, mutta ei se alun romantiikka sitten kuitenkaan jaksanut kantaa loppuun asti. Vähän liian aikaisin aloimme toisiamme itsestäänselvyyksinä pitämään. Eri teille lähtemiseen ei onneksi sisältynyt minkäänlaista dramatiikkaa. Mitä nyt siitä yhteisestä sohvasta vähän väännettiin. Torissa lopulta myytiin.

Kävin päivällä kävelyllä Lahden Myllysaaressa. Upea paikka aivan keskustan tuntumassa. Yhtäkkiä huomasin parkkipaikalla ne tutut rusehtavat laineet hulmuavan tuulessa. Milli-kissaa ulkoilutti. Voiko tuo olla Lumikki? Menin rohkeasti lähemmäs ja kyllä se oli hän. Mortonki, onpa hieno sää!, lähdin tämmöisellä rennolla avauksella. – Jaa, ettet yhtään parempaa keksinyt, no säällä on aina hyvä aloittaa, oli jämäkkä vastaus. Se oli tosiaan hän, mutta mitä hän Lahdessa? Oli kuulemma lähtenyt hakemaan fetaa. Oli loppunut kaikista pääkaupunkiseudun kaupoista. Halusi uudelle mielitietylleen sitä hittipastaa illalla valmistaa. Jalkarannan S-marketista oli löytynyt, vielä oranssilla tarralla.

Niin, se on Lumikkikin pääkaupunkiin muuttanut. Noh, eipä sitä paljon muita kasvukeskuksia Suomeen ole tulevaisuudessa luvassakaan. Ja uuden miehenkin löytänyt, onpa upeaa. Milli-kissakin vielä hengissä. Toiselle silmälle oli jotain tapahtunut. – Joo, Milli otti yhteen pihassamme cityketun kanssa ja jouduttiin kokonaan toinen silmä poistamaan. Eläinlääkäri ehdotti lasisilmää, mutta kieltäydyin. Jos aurinko paistaa juuri oikeasta kulmasta, niin heijastaa pahasti. Eikä hoidossa oleva siskontyttö saa oikein nukuttua. Muutenkin nukkuu refluksin takia vähän niin ja näin. Ja sitten meillä on se omakin pieni.

Ohhoh, onnea niin paljon, onko kaikki mennyt hyvin?, kysyin onnellisena ja ehkä hieman hämmästyneenä. – Joo, tosi kivasti. Juuri saimme hoitopaikan meidän Waltille KTOJPSUS-päiväkodista. Jaa, mistä? -No, sieltä Kuoleman tuskassa olevan Jeesuksen pyhän sydämen Ursuliinien sisarkunnan päiväkodista. Ai, kun kiva. Siitä luinkin eilen iltapäivälehdistä. Ne hoitopaikat ovatkin pääkaupunkiseudulla tosi tiukassa. Lumikki vaikutti silminnähden onnelliselta elämäntilanteestaan ja mitäpä sitä voisi muuta noin viehättävältä naiselta odottaakaan. – Ja, sitten me olemme Waltin kanssa opetelleet sitä vaipattomuutta. Hyvin on mennyt, näen jo silmistä milloin sieltä on pisulirikät tai sinapit tulossa. Vähänhän siinä on ollut ajoittain ongelmia, jos on VVV pettänyt ja on menty kytikselle puolta tuntia aiemmin. Yhden vessan taloudessa on usein tarkoittanut sitä, että mies on käyttänyt taloyhtiön saunan toilettia. 

Mikä lie VVV? Minkäslaisen kodin te olette Helsingistä hankkineet? – Tosi kiva yhteisöllinen rivarikolmio. Vähän olemme jo rempanneet. Waltin huone valmistui juuri viime viikolla. Ihan neutraaliin päädyimme. Sängyn yläpuolelle kehystimme Pinkie Pien ja oveen Rambon. Vaihtoehtojen maailma, tiedäthän. Vähän nopeastihan me edettiin, mutta tämä vain tuntui niin oikealta ratkaisulta, ihanaa!! Biologinen kello, paskat!

Mites sulla? Näinkin lehdistä, että patsastelit tällä viikolla jossain seurapiiritapahtumissa lippalakki ja pinkki huppari päällä. Olisko voinut vähän tyylikkäämpää pukea? Vieläkö siis ratsastat sillä neljä vuotta vanhalla tositeeveemenneisyydellä, vai sen itsellesi aivan liian kauniin ja herttaisen Bacheloreten siivelläkö noihin menet skumppaa lipittämään? Värin perusteella oli kyllä Pommaccia. Oletteko te semmoisia FWB-kavereita?, kysyi Lumikki vielä tämän pitkän paasauksensa loppuun?

Mikä lie FWB? Ei, ei todellakaan. Olemme vain hyviä ystäviä. Joo, hyvin me…En saanut lausetta loppuun, kun Lumppari jatkoi paasaamistaan. – Ja edelleenkö leikit semmoista influensseria, joka hashtagilla #loveofmylife markkinoi kaikkea hammastikusta ilmalämpöpumppuihin. Sinkku taidat ainakin olla kirjoitustesi perusteella. Vaihtaisit jo sivua, aikuinen mies. Ei vaan, ihana oli sinua nähdä. Kaikkea hyvää ja voitko maksaa Mobilepaylla sen yhteisen sohvan, jonka Torissa möimme sinne naapurin kampaamoon? 

Halasimme ja sinne kaasutti uudenkarhea Qashgai rekkarilla LUM-1. On se jämäkkä mimmi, perhana! Myllysaaressa, Lahdessa, fetaa. Kaikkea sitä.

-Esko- 

Comments (13)

You Might Also Like

13 Comments

 • Reply Minttu 23.2.2019 at 20:44

  Olipa hauska, että Lumikki oli Lahteen tullut näin hiihtolomaviikolla:) Hauska oli lukea miten juttu etenee..Mahtavan lennokas mielikuvitus! Kivaa iltaa!

  • Reply Esko 23.2.2019 at 21:11

   Iltaa Minttu!
   Kirjoituksen perusteella on ihan hyvä, että hiihtoloma on vain viikon mittainen. Kivaa viikonloppua!! ❄❄

 • Reply Ellis 24.2.2019 at 11:45

  Mitä mahtavaa itseironiaa 😂😂 Oot kyllä huikee! Ja Lumikki, näin se elämä voi joskus yllättää ja loikkia jättivauhtia eteenpäin.

  • Reply Esko 24.2.2019 at 14:41

   Rakastan itseironiaa. 😊 Lumikki se ei paljon normeista piittaa. Eteenpäin, eteenpäin…❄

 • Reply Outi 24.2.2019 at 13:01

  Mielikuvituksen puutteesta ei sinua voi ainakaan syyttää… Vai oliko tää kuitenkin tositarina?
  Leppoisaa sunnuntaita sinulle Esko 😀

  • Reply Esko 24.2.2019 at 14:40

   Leppoisaa ja rentoa sunnuntaita Outi ja onnea pyöreistä työvuosista. 🥳 Niinpä, onko Lumikki sittenkin fakta eikä fiktio, hmmm???

 • Reply Bebeleivos 24.2.2019 at 13:08

  Hauskaa luettavaa😂✌

  • Reply Esko 24.2.2019 at 14:39

   Kiva kuulla! Vaikka osa niinsanotusta huumorista saattaa olla vähän korkealentoista. 😊

 • Reply Vihree 24.2.2019 at 14:30

  Repesin. Kiitos. Tästä hyvä lähtee lomalta uuteen työviikkoon.
  Kirjoittamatta vielä fiiliksiä tältä viikolta.. Mitähän sitä jos raapustelis…

  • Reply Esko 24.2.2019 at 14:37

   Kyllä, samoin. Leppoisa fiilis. Kirjoittele ihmeessä, kirjoittele. ❄❄

 • Reply Heli 24.2.2019 at 14:34

  Oon niin odottanut Lumikki-tarinalle jatkoa! Hienoa! Tuo päiväkoti.. 😂😂😂

  • Reply Esko 24.2.2019 at 14:36

   Lumikki ei ihan hevillä mihinkään katoa. Vähän oli kärttyisellä tuulella. 😊🥳

 • Reply Minun blogi on nykyään aivan paska! – E2O 24.2.2019 at 18:14

  […] eilen Lumikista naputellessani oli oikein hyvä fiilis. Vanha ”outous” on edelleen tuolla takaraivossa. Sieltä sitä aletaan […]

 • Leave a Reply