Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Suomalaisten miesten unelmien nainen on…

15.1.2017

Tämä on yhteistyöpostaus Mikkelissä majaansa pitävän 36-vuotiaan tummaverikön kanssa. Hänellä on vihertävät silmät. Hän on normaalivartaloinen. Lumikin loppuelämäksi kaavailema suhde on päättynyt harmillisesti eroon, jonka syitä hän ei halua tarkemmin kertoa. Edellistä suhteestaan hänellä on kaksi ihanaa lasta sekä Milli-kissa. Milli on harmaa maalaiskissa. Ihana ja seurankipeä. Sisäkissana joutuu Lumikki häntä pitämään. Kerran on karannut. Naapurin Markku onneksi löysi ja palautti karkulaisen takaisin. Perhosen perään oli lähtenyt.

Lumikki tunnetaan ystävien keskuudessa lämpimästä, suuresta sydämestään. Aina hän jaksaa kuunnella muiden iloja ja suruja. Osaa lohduttaa ja osaa myös olla lohdutettavana. Ja osaahan Lumikki myös irrotella. Yleensä työpaikan juhlissa karaoken ensimmäisessä varauksessa lukeekin. ”Aikuinen nainen” Esittäjä: ”Lumppari”. ”Lumppari” laittaakin aina sen pullon pyörimään jossain vaiheessa iltaa. Viimeistään jatkoilla. Myös ulkonäköä Lumikilta löytyy ja ystäväporukassa yleinen vitsi onkin, kun Lumikki katsoo peiliin, sanoen: ” Ken on maassa kaunehin?”…Siihen kaikki nauraen vastaavat: No, sinä tietysti.

Lumikilla on useita rakkaita harrastuksia. Ei ole päivää, jolloin ei työpaikan käytävillä kuuluisi upeaäänistä tulkintaa Jenni Vartiaisen tunnetuksi tekemästä biisistä. ”Missä muruseni on?”. Liekö sattumaa, että miesasioihin jo hieman kyynistynyt Lumikki tätä laulaa, lurittelee? Lapsivapaina viikonloppuna Lumikki pakkaa rinkkansa ja suuntaa Visulahteen. Siellä hän tykkää retkeillä ja majoittua muiden retkeilijöiden keskuudessa. Aina hän muistaa ottaa hauskuutuksena kuvan hieman lyhytraajaisesta Visulahden dinosauruksesta ja lähettää sen ystävilleen. Lumikki harrasti pianonsoittoa teini-ikään asti, mutta silloinen poikaystävä: Pate oli ilkeä. Hän sanoi Lumikille, että minä tai mustavalkoiset näppäimet. No, ei ollut poolopaitaisella teinitytöllä vaihtoehtoja. Lumikille jäi kuitenkin palo soittamiseen ja joka ilta hän soittaa lapsilleen tutun unilaulun. Dave Lindholmin Pieni ja hento ote.

Näkisinkö itseni Lumikin tulevana miesehdokkaana? En tiedä. Menopaluu junalla Mikkeliin maksaa noin 60 euroa. Noh, se vielä menisi. Milli-kissa saattaisi olla yksi kynnyskysymys. Minulla on kova kissa-allergia ja uskon, että vaakakuppi kallistuisi Lumikilla rakkaaseen Milliin. Zyrtecillä voisin yrittää aluksi huijata. Yölliset hengenahdistukset paljastaisivat kuitenkin viimeistään. Inhlaattoria on vaikeampia ottaa piilossa. Iältään ja luonteeltaan Lumikki olisi kuin tehty minulle. Lauluääntä minulla ei ole, mutta voisimme vetää duettona Raptorin Oi Beibin. Minä vetäisin räpit ja ” Lumppari” Kertsin. Visulahteen olen itsekin aina halunnut mennä. Vaha-Niinistö on edelleen näkemättä. Lasten kanssa tai ilman.

Tämä juttu perustuu viime viikolla IS:ssä julkaistuun juttuun, jossa selvitettiin millainen on suomalaisten miesten unelmien nainen? Tulokset perustuivat nettideittisivuston suosituimpiin hakukriteereihin. Suomalaisten miesten unelmanainen on Lumikki. 36-vuotias tummaverikkö Mikkelistä. Liekö kannattaa Jukureita? Hyvin ovat liigan aloittaneet.

Mukavaa alkavaa viikkoa!!

-Esko-

//Lähde: IS 11.1.2016//

Comments (8)

You Might Also Like

8 Comments

 • Reply Ellen 15.1.2017 at 22:19

  Ja mä kun oon ajatellut että juna meni jo.. Tää on kyllä illan paras uutinen! 😀 T. 36-vuotias, kahden lapsen ja kissan tummahiuksinen, lämminsydäminen äiti.
  Paikkakunta ei kyllä täsmännyt ja en kyllä tiedä näkyykö peilistä Lumikki vai joku seitsemästä kääpiöstä. 😀

  • Reply Esko Kyrö 17.1.2017 at 20:50

   Just hyvä Ellen…????????????

 • Reply Satu 16.1.2017 at 00:33

  Tämä oli viikon paras uutinen. Hienoa, että koko Suomi on nyt herännyt huomaamaan Mikkelin tytöt.

  • Reply Esko Kyrö 17.1.2017 at 20:51

   Ne on ne Mikkelin tyyytöt…????????✌

 • Reply Miehiä väheksytään parisuhteissa! Oikeasti? | E2O 20.1.2017 at 02:38

  […] Ah, nyt se on purettu…” Viimeinen muuttokuorma Mikkeliin oli purettu. Lumikki (jatkokertomus) sulki oven perässään ja hyppäsi kaulaani. Siinä olimme me. Minä ja Lumikki. […]

 • Reply Minilomalle… | E2O 25.4.2017 at 20:54

  […] räppäsi eräässä sketsissään. Kaupunkia, jossa asustelee suomalaisten miesten ihannenainen: Lumikki. Täytynee pakata vähän siistimpää vaatetta, jos tuohon tummaverikköön sattuisi […]

 • Reply Miten elämäni muuttui gaalavoiton jälkeen? | E2O 4.11.2017 at 20:32

  […] NettiSeiskassa nimeni mainittiin viikolla kolmessa eri asiayhteydessä. Jotain romanssihuhuja. Lumikki vetää edelleen mykkäkoulua. Ei auttanut vaikka vein Pirkan reilun kaupan ruusuja ja […]

 • Reply Ei, oletko se sinä? Siis, oletko se sinä? Ei voi olla totta! – E2O 23.2.2019 at 16:16

  […] syitä Iivon lipsahtamiseen tiukasti pronssin syrjästä neljännelle sijalle. Joku saattaa muistaa Lumikin, tuon tummaverikön Suomen Mikkelistä. Siinähän me löimme vähäksi aikaa hynttyyt yhteen, mutta ei se alun romantiikka sitten […]

 • Leave a Reply