Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita

5.2.2019

Kaiken surullisen uutisoinnin keskeltä pomppasi tänään iltapäivälehdestä myös yksi todella positiivinen uutinen. Lahdessa kivijalkafarkkukauppaa pyörittävä kaverini Aleksi on valittu kauppakeskus Redin uudeksi kauppakeskusjohtajaksi, wau! Hyville ihmisille tapahtuu hyviä asioita. Näin se vain menee. Tässähän sitä voi Aleksin tuntevana onnitella Rediä aivan loistavasta valinnasta. Aleksista olen jo aiemminkin kirjoittanut otsikolla Empaattinen ja hyvä ihminen. Sitä hän todellakin on.

Tänään tuli todella hyvä fiilis kaverin puolesta. Kovaan pestiin hyppää, mutta on varmasti täysin oikea kaveri tuohon rakoon. Redi on saanut osakseen aivan älyttömästi kuraa. Liian sokkeloinen, liian huono sijainti, liian sitä ja liian tätä. Somessa Redin parjaamisesta tuli jo hieman trendikäs juttu. Lähes poikkeuksetta jokainen siellä vieraillut kertoi kuinka sinne eksyy ja ulos ei löydä millään. 

Ei ihan helppo startti uudenkarhealle kauppakeskukselle. Itse olen Redissä vieraillut parisen kertaa ja en eksynyt. Hyvin löysin parkkipaikalta haluamaani kohteeseen ja löysinpä vielä autonikin sieltä parkkihallista.  Onhan se hyvin erilainen mihin me suomalaiset olemme tottuneet ja tämä se varmasti hämmensi ihmisiä melkoisesti. 

Todella suurella mielenkiinnolla seuraan mitä Aleksi saa aikaiseksi. Helppoa ei kurssin kääntäminen varmasti ole, mutta jotenkin uskon, että parempaan suuntaan lähtee hommat kääntymään. Kaikkea hyvää haluan hänelle tuohon varmasti haastavaan pestiin toivottaa. Minähän en liike-elämästä ihan kauheasti mitään ymmärrä, mutta uskoisin, että lämminhenkisyydestä ja ihmisläheisestä suhtautumisesta ei tuossakaan pestissä ainakaan haittaa ole. 

Ja tulipa tuossa lähipiiristä toinenkin positiivinen uutinen. Hyvä ystäväni sai jonkin aikaa myynnissä olevan asuntonsa kaupaksi. Sain siitä viestin ja tuli oikein kylmät väreet. Toisten hyvistä meiningeistä tulee itsellekin mahtava fiilis! Hyvä äijät! Onnea molemmille!! 

Hyvä tiistai!!

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Iida 5.2.2019 at 21:31

    Voi Redi <3 Kävin kyseisen paikan tsekkaamassa, ja kyllä oli kaunista sekä viihtyisää. Niin ihania putiikkeja ja ah, ravintoloita. Mutta ei ihmisiä..Ihmetytti suuresti se että siellä ei todella ollut ihmisiä. Lieneekö tässäkin se että asunnot vieressä ja päällä ei ole vielä valmiita, myöhässä nekin.. Sama oli IsonOmenan kanssa kun länsimetroa odottelevat yrittäjät joutuivat lopettamaan kun asiakasvirtaa ei tullutkaan, metron myöhästyttyä. Minä ainakin toivon Redille kaikkea hyvää, ja että asiakkaat sinne menevät. Sokkeloinen se ei todellakaan ole. Ja hienoa kun sai ihmisläheisen vetäjän, tämä jos mikä nostaa taatusti "suosta" 🙂

    • Reply Esko 5.2.2019 at 21:56

      No, sitähän se on Iida toivottava. 🙏🏻 Itsekin pidin siitä jollain tavalla “rosoisesta” tyylistä. Ravintolamaailma on myös oikein toimiva. Löytyy vaikka ja mitä. Vielä, kun ihmiset sinne löytäisivät. Eiköhän se lähde, eiköhän se lähde! 🔥

    Leave a Reply