Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , ,

Variaatioiden pääsiäinen

22.4.2019

Niin se vaan otti ja hurahti pääsiäinen. Torstaina kirjoittelin mitä aioin tehdä ja lähes kaikkihan nuo tuli toteutettua. Ainoastaan yöjuoksut jäi väliin, mutta eiköhän sen kerkiä vielä myöhemminkin tekemään. Rennosti tuli otettua ja seuraavista asioista koostui pääsiäinen vuosimallia 2019.

  • Dumbo elokuvissa. Ehkä hieman ”raju” toteutus. Tulta, räiskettä ja pauketta, mutta taustalla kuitenkin koskettava perusajatus. Erilaisuus on voimavara ja vesisuihkun päälleen ansaitsevat pilkkaajat. F antoi arvosanaksi 10000/5. Itse ehkäpä 3/5.
  • Lahteen avatun Konnichiwa sushi-ravintolan testaus. Aiemmin Lahdessa olleet sushi-paikat eivät ole oikein tuulta saaneet siipien alle, mutta tämä paikka oli perjantaina aivan täynnä. Enkä ihmettele, koska ruoka oli todella hyvää ja jälkiruokapöytä notkui myös erinäisiä herkkuja. Ennen paikkaan astumista sanoin pienille ruokaseuralaisilleni, että syökää niin paljon kuin jaksatte. Jälkkäripöydän edessä mietin, että olisi voinut jättää sanomatta.
  • Serkusten touhujen seurailua mummolassa. Hellyttävä kaksikko.
  • Kesärenkaiden vaihto/vaihdatus. Kelpasi ajella aurinkoisella baanalla, jonne on tullut jo kesärajoitukset. Ajomatkat ovat hieman miellyttävämpiä, kuin esimerkiksi loka- marraskuun pilkkopimeissä illoissa.
  • Ystäväni keräämän juoksuporukan ensimmäinen yhteislenkki. Menemme juoksemaan 18.5 HCR:ään maratonin yhdessä. Kaikille on jaettu omat osuudet. Miten se taas osui minulle pisin matka? Sama oli aikoinaan Jukolan viestissä.
  • Olin paikanpäällä todistamassa, kun lahtelainen koripallojoukkue lunasti paikkansa miesten pääsarjatasolle. Sinne se kuuluukin. On tullut seurattua lahtelaista korista melkoisen monta vuotta, kentällä ja katsomossa. Oli upea tunnelma eilen Suurhallissa.

Paljon mahtui siis kaikkea pientä ja mukavaa näihin päiviin. Mahtui näihin myös yksi todella surullinen tapahtuma, joka taas muistutti elämän hauraudesta. Sitä täytyisi osata nauttia jokaisesta hetkestä. Sitä täytyisi osata elää täysillä. Viettää aikaa mahdollisimman paljon läheisten ja ystävien seurassa. Täytyy osata rakastaa, elämää.

-Esko-

Comments (0)

You Might Also Like

No Comments

Leave a Reply