Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Isän puheenvuoro Esko

17.8.2019

Sinne se lähti pikkumimmi Tubeconiin Messukeskukseen. Loppuunmyytyyn semmoiseen. Se on tuo tubettaminen ja etenkin tubettajat kyllä äärimmäisen suosittuja nykymedian pyörteissä. Tein tuossa taannoin kyselyä oppilaideni median käytöstä. Perinteistä televisiota he katselevat noin 1-2 tuntia viikossa ja tubettajien parissa saattaa vierähtää sama määrä päivässä. Ovatko perheiden yhteiset televisionkatselutuokiot kuolemassa sukupuuttoon? Toivottavasti eivät.

F:n ja oman arkityöni puitteissa olen jonkin verran perillä tästä tube-kulttuurista. Äidin puheenvuoron Inarin Sodankylään muuttoa on seurattu, Roni Backin Linnanmäen lempilaitteet tiedossa ja ihastuttavien Elinan ja Sofian touhuilut myös hyvinkin tuttuja. Taitavat olla nämä kaikki mukana myös tuolla Tubeconissa, jonne en tällä kertaa “saanut” lähteä mukaan.

Itsehän olen myös tubettanut, mutten kovinkaan aktiivisella tasolla. Tai löytyyhän kanavaltani 72 videota. Hyvin eritasoisia räpellyksiä. Haluaisin kyllä tehdä enemmänkin, mutta yksinkertaisesti ei ole aika riittänyt. Yllättävänkin työlästä hommaa. Josko täältä vielä tultaisiin uusilla eväillä? Nimi täytyisi keksiä. Isän puheenvuoro Esko. Siitä olisi ainakin sanottavaa. Ehkä tuo nimi olisi hienoinen plagiaatti. Esko Salminen, käytetty. Esskooosss, hmmm.

Kanavani nimi on tällä hetkellä mielikuvituksellinen Esko Kyrö. Tässäpä jotain klippejä.

IHAN PIHALLA vuodelta 2014

SE OLI SIINÄ kevätjuhla 2016

FAIJAKORNERI feat. MIKKO 2016

YKSINELÄJÄN AARTEET, TREFFIT

Hyvää viikonloppua!! Kumma juttu, kun ei Tubeconiin tullut kutsua.

-Esko-

Comments (2)

You Might Also Like

2 Comments

  • Reply Anna 20.8.2019 at 21:02

    Parisuhteen aarteita videot olivat kyllä jäätävän hyviä. En muista oliko videot sillä otsikolla. Käsilaukku- ja lakanavideot ovat erityisesti jääneet mieleen 😂

    • Reply Esko 21.8.2019 at 18:14

      Ah, Anna! Muistankin ne. Taisi kulkea nimellä Arjen aarteita. 😂😂 Myöhemmin tullut Yksineläjän aarteet. Mukailtu versio.

    Leave a Reply