Tietoa mainostajalle › Tietosuojaseloste ›
, , , ,

Kivien koskettelua vai hikiliikuntaa?

21.10.2019

Kävin kuvissa esiintyvän Jennyn kanssa lauantaina pyörähtämässä Helsingin Messukeskuksessa I love me- messuilla. Sukupuolijakauma oli sama kuin jättimäisessä opehuoneessa. Olin selkeässä vähemmistössä. Ja se ihmispaljous. Jengiä oli liikkeellä aivan mielettömästi. Parin tunnin pyörimisen jälkeen ei enää mahtunut kunnolla kävelemään, joten oli hyvä siirtyä viereen auenneeseen Triplaan. No, ei mahtunut sielläkään kävelemään, joten oli oikein hyvä siirtyä kotiin pois ihmispaljoudesta. Tykkään kyllä vilkkaasta ihmisvilinästä, mutta liika on liikaa.

Messuilla huomasi kuinka suuri bisnes tuo hyvinvointi onkaan. Paikalla oli niin järjetön määrä erinäisiä tuote-esittelijöitä, joten kirjoitinkin Instagramiini: ”Jos kokeilisin kaikkia tuotteita tulisi minusta todennäköisesti kuolematon.” Oli mahdollisuus kosketella ja hieroa rauhoittavia kiviä ja mineraaleja. Maistella kymmeniä erilaisia kombucha-lajikkeita.

Laittaa keho kuntoon niin eksoottisilla kuin perinteisillä kehonkorjaajilla ja vaikka sun mitä. Ei ehkä ihan itseeni iskenyt noiden messujen sisältö. Kyllä minä sanon, että säännöllinen hikiliikunta, hyvät unet ja suhteellisen terveellinen ravinto pitää mielen ja kehon virkeänä. Siihen ei kivien tunnusteluja tarvita.

No tarttuihan sieltä ostoskoriini Jennyn suosittelemia kasvonaamioita. Eikä vain yksi, vaan kuusitoista kappaletta. Nyt on jääkaapin alahylly täynnä korealaista kosmetiikkaa ja saadaan tähänkin kuluneeseen syysnaamaan hieman säihkyvyyttä pintaan. Messuilla oli tarjolla myös useita kimaltelevia kuohuviinikulmauksia. Kuinkakohan moni löysi sieltä sen oman I love me- olonsa? Kaikki tyylillään ja se oma henkilökohtainen hyvinvointi on niin kovin subjektiivinen asia. 

Nyt nopea lenkki, sauna ja kasvonaamiot kehiin. Loman jälkeinen viikko on valmis alkamaan.

Hyvää vointia!!

-Esko-

// Kuvat: Jere Lehtonen //

Comments (10)

You Might Also Like

10 Comments

 • Reply Ellis 21.10.2019 at 23:57

  Kulunut syysnaama 😄 Ei sentään! Vaikka joo, kuluneelta syysnaamalta sitä alkaa itse itsensäkin tuntemaan, tällä pimeällä sadekelillä..

  • Reply Esko 23.10.2019 at 20:50

   Kyllä se Ellis vähän alkaa silmänalus tummumaan näillä keleillä.:) Noh, tänään oli piristävää. Tästä se lähtee, vai?…

   • Reply Ellis 24.10.2019 at 21:16

    Lähtee lähtee! Naamiota naamaan vaan, ja reippaana kohti loppuvuoden kujeita 😉

    • Reply Esko 25.10.2019 at 15:46

     Joo, joo!! Juuri näin Ellis. 🙂

 • Reply Iida 22.10.2019 at 06:19

  Mietin minäkin messuilla käyneenä että kyllä on ihmisille helppo myydä melkein mitä vain, kunhan lisää liitteen -eco, -luomu, -superboost..jne. Voi tuota messuilla myytävän turhuuden määrää! Vaikkakin mukana oli paljon, hyvinkin paljon hyviä juttuja mutta ne ikävä kyllä hukkuivat sen kovaäänisen huudattamisen alle jossa kiljuttiin shakereiden takia 🧐 Eikä siinä, jokainen kukka kukkikoot ja jos shakerin saaminen saa iloiseksi niin hyvä homma!
  Ja varmasti olit vähemmistöä näillä messuilla, mutta kokemisen arvoiset – uskoisin 🙂

  • Reply Esko 23.10.2019 at 20:51

   Nimenomaan, kukkikoon kaikki kukat ja kaikki toki tyylillään. Superboostia syksyä sinulle Iida. 🙂

 • Reply TätiO 23.10.2019 at 18:33

  Mä en oikein harrasta messuja, yleensä ei oo varaa ostaa mitään ja muutenkin kieltäydyn kaikesta turhasta ilmaisestakin. Triplakin jäänee näkemättä kokonaan kun ei oo matkan varrella. Paitsi it’s pure kauppa pitäis tsekata…

  Iha perus liikunta -uni – ravinto-meiningillä mennään mutta taitaa pimeys minuunkin vaikuttaa tänä syksynä. Voisin nukkua kellon ympäri…

  Ai kuohuviinipiste?! Yhden olisin voinut juodakin… 😉

  • Reply Esko 23.10.2019 at 20:52

   Moikka O!
   Kiva kuulla sinusta. Yhdet voi aina ottaa. Mitä kuuluu? 🙂

   • Reply Tätior 30.10.2019 at 20:14

    Hyvää hyvää. Syysflunssaa torjun hunajan ja inkiväärishottien voimin. Oon pidelly lomapäiviä kerran kuussa että voin seurustella mummini kanssa. Ikää on jo mutta edelleen kotona. Aloin jo olla hyvässä juoksukunnossa mut levätä pitää et voi olla töissä!

    • Reply Esko 1.11.2019 at 15:42

     Lenkkikerhoa kehiin siis!! 🍁 Ihanaaaa viikonloppua!!

  Leave a Reply